Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim kafamda Drogba 30 yaşında. :D

Sa, hayırlı nöbetler.. Drogba hayırlı olsun :cool:

Melo'ya 3 maçtan fazla verecek delikanlı yok , o kadar kolay değil o işler..

Peki En Önemli Soru:

Drogba veya Sneijder bir alex mi???

Bursa deplasmanında hamitin yoklugunda ilk 11 başlayacagını dusunuyorum aydının.

umarım, ben zaten afrika kupasından gelecek oyuncuların takıma oturmasından sonra forma bulamayacağını kastetmiştim , önümüzdeki 2-3 hafta oynar

alinti yapip yaza bilirsin..

evet Hamit ne yapti? topla yuruyor yuruyor yuruyor.. sonra ceza sahasi onunde atladi gordunmu o pozisyonu mesela? pas niye vermiyor? Hamit cidden cok duz bi topcu..

Real yada Bayern olmasa CV'índe zor girer 11e net..

Engin dun Hamitten diriydi.. bikere cok rahat pas alis verisinde bulunuyor, bileklerine hakim...

en onemlisi AGIR degil..

Hamit bi yerden biyere donene kadar pozisyon bitiyor.

Alıntı yapmadım çünkü kişisel bir sorun var gibi algılanıyor o zaman. Kardeşim renktaşım ben Hamit mükemmel demem bu performansıyla ama dünkü maç kötü dersek bu Melo bu sene iyiydi demekle aynı kapıya çıkar. Hatta Amrabat çok verimli demek gibi birşey. Hamit çok iyi değil ama topta kaptırsa alıp dikine gitmesi en azından denemesi gerekli değil mi takım olgusu açısından ? Sağ taraftan atak yapmaya çalışmak topu saklayıp ezmek gerekiyordu dün 8taşın o iğrenç futboluna karşı. Mecburduk.

Melo gibi adamlar şart hatırlayın iki sezon öncesini pısırık futbolcular ruhsuz bir takım hem hakemler hem diğer klupler kendi sahamızda bize neler yapıyorlardı hep diyorsunuz ya psikolojik üstünlük bazı maçlar yaksa da Melo bu takıma şart.

Bazı futbolcular vardır yaşlandıkça daha çok verim alırsın.

Drogba bu literatüre uyan bir Star.

05C6C9FD050B4E1689464A53C9AFAF08.jpg

su ortamda meloyu istememek akilsizlik olur,en kilit noktada ve elinden geleni yapiyor,yapmayin bunu panda sinan basta olmak uzere millete veriyor gazi bu adami gonderin diye.bu serefsiz azizin kic yalayicisi basini biliyoruz,yillarca en kazma adamlari overek bizde kalsinlar diye ellerinden geleni yapmislardir ama en iyi adamlarimizi yerden yere vurup gonderilmesi icin herseyi yapiyolar serefsizin evlatlari.adam tükürmemis iste allah allah ya

bu antu kadar eylenceli bisey tanimam. cok keyifli ya:asd::D:troll::trollface:

Melo gibi adamlar şart hatırlayın iki sezon öncesini pısırık futbolcular ruhsuz bir takım hem hakemler hem diğer klupler kendi sahamızda bize neler yapıyorlardı hep diyorsunuz ya psikolojik üstünlük bazı maçlar yaksa da Melo bu takıma şart.

katılıyorum sana renktaş adam rakip takımı deli ediyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt