Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben Drogbayı Brazzertaki o siyahi adama benzetiyorum

ezikbahçeyide Alexis Texas 'a :D

Belki CSKA Burak'a teklifte bulunmuştur ama ben Burak'ın özellikle şuanda Galatasaray'da böyle bir kadro oluşmuşken CL de bu durumdayken Rusya'ya gitceğini hiç sanmam ... He İspanya, İngiltere,İtalya,Almanya'dan teklif gelse belki oda sıcak bakar ama Rusya'ya gitmek istiyceğini sanmam ...

6 yabancı oynatabildiğimiz! bu ligde yerine Burak Kalitesinde Türk Futbolcu getirmemiz lazım.

abi çok taktınız bu yabancı meselesine , dün Burak yoktu sahada 7 yabancıyla mı oynadık?

Burak çok sevdiğim bir oyuncu , CL'de bizi taşıyan adamdı ama eğer Drogba geldiyse ve Burak'a bu kadar iyi bir teklif varsa -17 mio diyorlar- bence gönderilmeli

Kesinlikle katılıyorum stoperden çok top tutabilen bir forvete ihtiyacımız vardı drogba çok faydalı olacaktır bize

Stoperde gerekli ama alternatif olarak gerekli bence.Dany-Semih hata yapabiliyorlar ama zamanla daha iyi olacaklarına inanıyorum ben.Drogba'nın şimdiye kadar yararlı olmadığı takım yok :D her türlü yardırır

[video=youtube;dikcKhs1a0w]https://www.youtube.com/watch?v=dikcKhs1a0w[/video]

transfer ne zaman bitiyor son gün ne zaman rusyada.ya şimide burağın gitme olayını düşüğneceğiz.adam takımın en iyi golcüsü.gidemez

:D

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
LeGoLaS_1907 - 28.01.2013 13:23[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Orhan Şam´a verilen parayı fakirlere dağıtsak onların duaları daha faydalı olur Orhan´dan.. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Besiktas amigosu hocam.. Sneijder transferi aciklandiktan 12 saat sonra Sneijder Galatasarayda son dakika diyor bende oyle yazdim sevmedigim icin..

AslOlanGalatasaray'dir

E ne alaka yani Beşiktaş amigosu ve böyle bişey yazdı diye küfürü gerektiren bir durum mu var yani ? Yakışmamış, gereksiz işler ...

Takip bile etmiyceksin izlemiyceksin tınlamıycaksın olcak bitcek ...

Ünal Aysal para(M) kalmadı Para YÖNETİM İSTİFAAAAAA

Bu arada 2.formamıda alacağım hafta sonu renktaşlar....:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Sürekli Galatasarayda transfer bitmez diyorlardı,demek ki bugünler içinmiş..

Beyler Drogba'nın Milan filelerine yolladığı füzeyi görün de gözünüz gönlünüz açılsın :D

[video=youtube;4Pkc7m0aeRs]https://www.youtube.com/watch?v=4Pkc7m0aeRs[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt