Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bastos'ta iyi adam ama.O yüzden çekincem.
Onu biliyorum ama anlayamadığımız nokta şu dünden beri diyorum bunlara primi veren biziz bu tarz hareketlerimizle ...
Telegol , Beyaz Futbol ve bu tarz insanlar bizim onları izlememiz , takip etmemiz sayesinde reyting alıyolar , takipçi sayılarını arttırıyolar ve daha da poüler oluyolar ... Konuştuklarını yazdıklarını buralara taşıyoruz ve hem bizim sayemizde para kazanıyolar hem bizim sayemizde daha da popüler oluyolar hemde bizi karıştırmaya işleyen düzenimize çomak sokmaya çalışıyolar ...
Yani resmen kendi kuyumuzu kendimiz kazıyoruz aslında ... Senin o tarz insan ve programlara yapabilceğin en güzel şey izlememen , takip etmemen , izlettirmemen ...
Nasıl ki Hürriyet gazetesi için okuma okutturma tarzı kampanya yapıyoruz bence Telegol ve türevleri içinde yapmalıyız ... Uyanık olmalıyız :yenieek:
Şeref Aydın;sol bek konusunda birşeyler söyledimi?merak ettimde.
solbeke MARCELO ne gider ha![]()
12 oyuncuyla tabi efsane kadro olur![]()
Dur .Şeref Aydın nededi onu soruyorum renktaşım?
alayı gelsin ne farkeder kurtuluşları yokDrogba Sneijder geldi diye yazmıyorum bunu biz daha CL de yeni yeni açılıyoruz iki maçtada perişan edicez onları