Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sanki ilk defa son paslarda yanlış tercih yapıyoruz, tavır mavır yok, abartmayın.

ahahah beyler bu resmi gördünüz mü :D

Frank Rijkaard ve Sneijder'in küçüklüğü

jghl5.jpg

sabriyle riera bos pozisyonada sneijdere vermedi arkadas bu kadarda dıslanmaz bi adam yazık günah egosu yok biseyi yok çocugun

Abartmayı eyyamcılığı ne kadar seviyoruz ya ... Ne egosu ne pas vermemesi ya ne kadar büyütüyosunuz böyle şeyler medyaya bide malzeme veriyosunuz ...

Hamit de mesela bi pozisyonda saçma bi yerde vurdu ikinci yarı solda boşta 2 kişi varken şimdi Hamit de onlara mı takık yani ? Sneijder girmeden önce kimbilir kaç pozisyonda birileri müsait pozisyondaki başka birisne pas vermemiştir ... Ama şimdi gözler Sneijder'de hemen adama pas verilmeyince ooo Sneijder'e takmışlar bilmembe ... Bırakın yaa herşeyin altından bişey aramayın artık yeter ...

mUSLERA

eBOUE sEMİH dANY rİERA(HAKAN)

yEKTA sELÇUK

hAMİT wESLEY eMRE(AMRABAT)

DROGBA

valla burağa 12-15 milyon veriyolarsa satılmasını isterim süper kar

İşte ben de onu anlamadım neden kıskanıyorlar , benim için Selçuk Engin ne ise Sneijder'de o. Aslolan GALATASARAY .

hey Allah'ım uydurmayın böyle şeyler, milletin eline koz veriyorsunuz sana yaptım açıklamayı her zaman kötü tarafını düşünmek bize yarar getirmez.

Fatih Terim' in olduğu yerde kimsenin böyle bir şey yapmaya tıpası yemez

Transfer Nöbeti

Harbiden fener nobreyi alamadı biz gittik Drogbayı aldık :D

Drogba gelmez:D

295440_324167147684490_1093031819_n.jpg

​bekirden drogba yorumu

hahahaahhaaha :asd:

NOT: CEZA VERMEZSİNİZ HERALDE BUNA DA

Muslera-Eboue-Semih-Dany-Riera-Hamit-Selçuk-Emre-Sneijder-Drogba-Burak güzel 4-3-1-2 olabilir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt