Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-Muslera - Eboue - Riera - Dany -Semih - Selçuk -Yekta - Hamit - Emre ( amrabat) -Sneijder - Drogba - Burak NOT : Muslera 2 sene daha bizde gitsin onur gelsin sinan bolat gelsin gibi pesten oyuncu özelliklerine bakıp geliyorsunuz Allah aşkına)

almayız inş bi stoper renktaş, stoper gelse granvistmi ne o isveçli gelir Dany daha iyi oyuncu o isveçliden bana göre, sezon sonu stoper alırsak tonla alternatifimiz olur

granvist'i ben de istemem:yenieek: ama dünkü maçta duran her topta korktum ki biri de gol oldu zaten. fernandez formda olsa maç böyle bitmeyebilirdi.

yerli kaliteli bir stoper alabilsek muhteşem olur.

rıdvan dilmen drogba Galatasaraya fayda sağlamaz :asd::asd::asd: bütün kuşlar beyin özürlümü yaaa :D:D:D

Karar verdim cam - mermer-seramik biblo satıcam aç kalmam ünal başkan sayesinde :) haaa birde potansiye kuş müşterilerim varken

301104.gif

süper:asd:

Holtby gelecek sezondan itibaren tottenhamda yani biz karsi oynayacak

hey Allah'ım uydurmayın böyle şeyler, milletin eline koz veriyorsunuz sana yaptım açıklamayı her zaman kötü tarafını düşünmek bize yarar getirmez.

Fatih Terim' in olduğu yerde kimsenin böyle bir şey yapmaya tıpası yemez

Yav daha ilk maç böyle şeyler yaşanacak kimin eline koz vereceğiz kuşların mı bırak Allasen onların kendine hayrı yok şu anda yönetim istifa demekle meşguller transfer bekliyor itler :D

-Muslera - Eboue - Riera - Dany -Semih - Selçuk -Yekta - Hamit - Emre ( amrabat) -Sneijder - Drogba - Burak NOT : Muslera 2 sene daha bizde gitsin onur gelsin sinan bolat gelsin gibi pesten oyuncu özelliklerine bakıp geliyorsunuz Allah aşkına)

onur bodur sanki yav boyu kısa gibi

ya arkadaşalr bi gif vardı afrikalılar düşüyor tribünden onu nerden bulabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt