Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar iş güç koşturmaca derken haberleri falan takip edemedim.

Ne oldu Drogba geliyor mu Toure den haber var mı?

Bir Renkdaş özet geçebilir mi?

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Drogba'yı KAP'a bildirdik, görüşüyoz diye.

Toure konusunda bilgim yok ama akşam bıraktığımda olmayacak gibiydi.Sabah Irmak Kazuk transferi kapadığımızı söyledi zaten.

Cevap: Transfer Nöbeti

Beşiktaş'ta, Galatasaray derbisinin ardından yapılan sabah antrenmanında basın mensuplarıyla sohbet eden teknik direktör Samet Aybaba, Batuhan Karadeniz'in artık Beşiktaş'ta görev almayacağını açıkladı.

Basın mensuplarıyla saha kenarında mini bir toplantı yapan Samet Aybaba, "Almeida'nın yedeği olarak sezon başında Batuhan Karadeniz'i aldık. Ona birçok kez fırsat verdim ancak o bu fırsatları değerlendiremedi... Üzülerek söylüyorum ki Batuhan artık bizimle olmayacak' diyerek genç futbolcunun biletini kesti.

Trtspor

bari sezon sonu yabanci degil artik gurbetci pazarina donsek (s,tasci ve k, frei, hatta atila turani alirim yedek solbek olarak)

mecbur alırız yabancı melo gidecek ujfa gidecek elmanderde gider riera ile devam edileceği düşüncesinde değil bakalım ne olacak

beyler farkındamısınız ama şuan tarihi bir fırsat yakaladık.şampiyonlar liginde en az ceyrek final oynasak gelecek yıl yine kalırsak hersey inanılmaz kolay olacak.artık drogba ve snjder in oldugu takıma bütün istediğimiz isimler gelmek ister.zincirlerimizi kırdık.5 yıl sonra nerde olacagımızı tahmin edemiyorum acıkcası hayal gücüm yetersiz kalıyor.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
Fener4Ever - 28.01.2013 14:35[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: snow:cLink:0173684

son durumunu bilmiyorum‚ belkide düşüştedir.

sonuçta drogba fiziğiyle oynayan bir oyuncu hemde 35 yaşında.

fakat geçen seneki drogbanın %80´i duruyorsa‚ bizim ligdeki defansları dümdüz eder. müthiş katkı yapar.

görünen tek eksisi şu var.

kadro açısından bakarsak gsnin o bölgeye ihtiyacı yok‚ sneijder´in gelmesiyle tek forvete dönmek zorundalar.

bu durumda burak‚ umut‚ elmander sürekli yedek kalacak yada kanatlarda oynamak zorundalar.

yok 2 forvete devam ederlerse‚ bu sefer orta sahaları ve defansları yumuşak bir kadro olacak.

yabancı konusunda da ciddi sıkıntıya girerler. bakalım nasıl etkileyecek takımı.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

aynen katiliyorum.

drogba her yonuyle mukemmel bir oyuncudur. ben 6 ay icin bile olsa onu takimimda gormek isterdim. bizim cok daha ihtiyacimiz olan bir oyuncuydu‚ hala aziz yildirim son dakikada araya girecek diye umit ediyorum ben.

galatasaray icin ise sorun cikartacak bir adam... burak ve umut´un mutsuzlugu simdiden konusuluyor. hatta umut dun mactan cikarken sneijder´i tersledi‚ gormussunuzdur. burak satilacak filan diyorlar... burak´in yoklugu selcuk´u da etkiler. her ne kadar igrenc bir adam da olsa‚ melo´nun yoklugunu da cok hissedecekler. stoperde de dany-semih ikilisi (allah korusun) bir sakatlandi mi‚ gs´ye ligdeki her takim gol atabilecek hale gelir... hele bir de schalke´yi gecemezlerse‚ gs karisir...

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Ebemin sakalı olsa dedem olurdu hesabı varsayımlar üzerine uzuuun uzun yazıyor gariplerim :D Dany ya da semih sakatlanırsa, burak giderse, selçuk mutsuz olursa, melo küserse, umut azarsa, alper tunga ölürse.. :D

Transfer Nöbeti

Gercek hesapmi acaba?

@SatmanCem: Arkadaşlar, gördüğüm baski sonucunda iki kelam yazma mecburiyeti hissettim dünkü kirmizi kart olayi hakkinda.

AslOlanGalatasaray'dir

mecbur alırız yabancı melo gidecek ujfa gidecek elmanderde gider riera ile devam edileceği düşüncesinde değil bakalım ne olacak

1-2 tane gelebilir sezon sonu ama 4-5 tane de degil yani, 1-2 tane yabanci 3 tane gurbetci biter bu is

Arda'nın 12'ye gittiği yerde Burak'a 15 milyon Euro çok cazip gözükebilir ancak Burak'ı 15'e satsan Anadolu kulüpleri sana Sercan gibi oyuncuyu 10'a iteleyecekler, ne anladım o zaman bu işten?

Şu an hala ah keşke Arda olsaydı şu takımda demiyor muyuz kadro kurarken? Arda kendi gitmek istedi, gitti. Şimdi durduk yerde Burak'ı neden gönderelim? Böyle bir hatayı neden yapalım?

katılıyorum renktaş bir maçla umut ve elmander göklere çıkar. sonra maça bu ikiliyle başlanır goller hovardaca harcanınca hoca burak ı aalsanaaaaaa neyi bekliyorsun diye yaygaraya başlanır. günlük , anlık düşüncelerle yorumlar yapılır. burak bu takımın önemli bir oyuncusudur.

SAKAT ORDUSU

Bursaspor’da kasık adalesinde ağrıları olan Tuncay Şanlı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında dizine darbe alan Musa Çağıran, üst adalesinde kas zorlanması olan İbrahim, alt adalesinde kas spazmı olan Serdar Aziz, sakatlıkları devam eden Yavuz, Belluschi, Vederson, Basser ve arka adalesinde kas zedelenmesi olan Sestak’ın bu maçta forma giymesi beklenmiyor.

Bizim maca yetisirler mi acaba?

hepsi iğneyle çıkar kova carson bizim maçta panter kesilir

SAKAT ORDUSU

Bursaspor’da kasık adalesinde ağrıları olan Tuncay Şanlı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında dizine darbe alan Musa Çağıran, üst adalesinde kas zorlanması olan İbrahim, alt adalesinde kas spazmı olan Serdar Aziz, sakatlıkları devam eden Yavuz, Belluschi, Vederson, Basser ve arka adalesinde kas zedelenmesi olan Sestak’ın bu maçta forma giymesi beklenmiyor.

bursa yi bu halde bulmusken mutlaka 3 puani almaliyiz .

SAKAT ORDUSU

bunlardan bizim için en çok tehdit oluşturabilecek isim Sestak...

Yaw sen bildigini yaz ama bana bulasma ok.bilmedigin seyleride yazma.görüstügünü borsaya bildirmeden direk drogba galatasarayda diyemezsin.

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) transferle ilgili olarak gönderdiği bildiride şu açıklamalar yer aldı: "Gaziantepspor Kulübü Derneği oyuncularından Dany Achille Nouenko Tchounkeu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır."

:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt