Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
Cevap: Transfer Nöbeti
arkadaki ufaklık emremi la

arkadaki ufaklık emremi la
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hehe ntv,hayret bisey yaw,kesin anlastik diye kapa bildirirsen ceza yersin
Arkadaşlar iş güç koşturmaca derken haberleri falan takip edemedim.
Ne oldu Drogba geliyor mu Toure den haber var mı?
Bir Renkdaş özet geçebilir mi?
GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bari sezon sonu yabanci degil artik gurbetci pazarina donsek (s,tasci ve k, frei, hatta atila turani alirim yedek solbek olarak)
mecbur alırız yabancı melo gidecek ujfa gidecek elmanderde gider riera ile devam edileceği düşüncesinde değil bakalım ne olacak
Kapa anlaştık diye bildirince ceza mı yersinne diyon abicim sen ya
Arda'nın 12'ye gittiği yerde Burak'a 15 milyon Euro çok cazip gözükebilir ancak Burak'ı 15'e satsan Anadolu kulüpleri sana Sercan gibi oyuncuyu 10'a iteleyecekler, ne anladım o zaman bu işten?
Şu an hala ah keşke Arda olsaydı şu takımda demiyor muyuz kadro kurarken? Arda kendi gitmek istedi, gitti. Şimdi durduk yerde Burak'ı neden gönderelim? Böyle bir hatayı neden yapalım?
ahahah beyler bu resmi gördünüz mü
Frank Rijkaard ve Sneijder'in küçüklüğü
![]()
SAKAT ORDUSU
Bursaspor’da kasık adalesinde ağrıları olan Tuncay Şanlı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında dizine darbe alan Musa Çağıran, üst adalesinde kas zorlanması olan İbrahim, alt adalesinde kas spazmı olan Serdar Aziz, sakatlıkları devam eden Yavuz, Belluschi, Vederson, Basser ve arka adalesinde kas zedelenmesi olan Sestak’ın bu maçta forma giymesi beklenmiyor.
Bizim maca yetisirler mi acaba?
bursa yi bu halde bulmusken mutlaka 3 puani almaliyiz .SAKAT ORDUSU
Bursaspor’da kasık adalesinde ağrıları olan Tuncay Şanlı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında dizine darbe alan Musa Çağıran, üst adalesinde kas zorlanması olan İbrahim, alt adalesinde kas spazmı olan Serdar Aziz, sakatlıkları devam eden Yavuz, Belluschi, Vederson, Basser ve arka adalesinde kas zedelenmesi olan Sestak’ın bu maçta forma giymesi beklenmiyor.
SAKAT ORDUSU
Sneıjder bu sene kac asıst yapar ? Selcuk frıkıkten kac tane atar? Drogba kac gol atar? Unal Baskan boyle pasta yapmayı nerden ogrendı?![]()
Gercek hesapmi acaba?
@SatmanCem: Arkadaşlar, gördüğüm baski sonucunda iki kelam yazma mecburiyeti hissettim dünkü kirmizi kart olayi hakkinda.
AslOlanGalatasaray'dir
Yaw sen bildigini yaz ama bana bulasma ok.bilmedigin seyleride yazma.görüstügünü borsaya bildirmeden direk drogba galatasarayda diyemezsin.