Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo yerine etienne capoue iyi olmazmi?

Galatasaray'da düz oyuncu görmek istemiyorum Ceyhun'un biraz üstün versiyonu bana göre, hava toplarinda iyi, agir, teknigi yok düz bir adam.

Hemde kontenjan sorunu olan bir yerde Gökhan İnler transferi harika olur. Italya'da durumlar zaten pek iyi gitmiyor bunu hepimiz biliyoruz.

abartmıyorum. kamera her semihi gösterişinde "allahına kurban" lafı refleks olarak ağzımdan çıkıyor. çok seviyorum şu adamı. tam galatasaraya yakışan bi galatasaray çocuğu. :)

Bende "adam" diye bağırıyorum. Zaten 1 yıldır wall paper olarak onun bir resmi var Şampiyonluk kutlamalarından:)

Adam yahu adam !

Nazar değmesin.

eskiden kime teklif yapsak fener de atlardi baliklama , demek ki eziklerde para bitmis

Anelka da neredeyse bedava ya oynayacak Juventus ta

6 aylik maasi yaklasik 1.3 milyon euro

ama Anelka kiralik gitmis

simdi bizimkiler nasil Drogba nin bonservisini alacak anlamadim, herhalde 2.5 yillik kira olmaz

sözlesmesini fesh edip geliyor orada. adama ödeme yapilmiyormus ayrica cin de yasam mi var sanki

Sene sonu Serdar Tasci ve Gökhan Inler transferleri cok önemli, Dany ve Melo'ya harcanan gereksiz kontenjan acilir, ikisi de cok net daha iyi bunlardan.

Yedeklere bakmak gerekirse;

Ufuk gönderilip bedavaya Sinan Bolat gelebilir.

Sabri'nin iyi bir adam oldugunu dün gördük, gayet kaliteli biri. Ligde falan daha iyi yerli yok.

Stoperde Dany var, Gökhan Zan gönderilir kesinlikle yerine belki ucuza yerli bulunursa dengelemek acisindan yapilabilir.

Hakan Balta'yi dün oyunca girince gördünüz arkadaslar.

Bir de böyle anlatildigi kadar iyise Kerim Frei alternatif olarak düsünülebilir.

Forvette Umut kadroda tutulmali.

Gidecekler;

Ufuk Ceylan

Gökhan Zan

Tomas Ujfalusi

Hakan Balta

Caglar Birinci

Ceyhun Gülselam

Furkan Özcal

Milan Baros

Sercan Yildirim

Kazim Kazim

Yigit Gökoglan

Emmanuel Culio

Mehmet Batdal

Gayet iyi bence.

Balta'yı çok güzel özetlemişsn..

simdi bizimkiler nasil Drogba nin bonservisini alacak anlamadim, herhalde 2.5 yillik kira olmaz

Drogba bonservisini alıp gelecekmiş. Bonservise para ödemeyecekmişiz. Söylenenler bu şekilde.

Kap'a bildirimde de "menajeri ile resmi görüşmeler başlamıştır" diyor. Bonservisi kulüpde olsa kulüple görüşürler. Fazla karışık bi durum.

Elma(n)dersem çık armut dersem çıkma bir tek benim aklıma gelmiyor değil mi ..:D:D

Galatasaray'da düz oyuncu görmek istemiyorum Ceyhun'un biraz üstün versiyonu bana göre, hava toplarinda iyi, agir, teknigi yok düz bir adam.

Hemde kontenjan sorunu olan bir yerde Gökhan İnler transferi harika olur. Italya'da durumlar zaten pek iyi gitmiyor bunu hepimiz biliyoruz.

Gökhan inler tabiiki ilk tercihim insallah onu aliriz

Yok artık :D

BBsu6EPCIAAMpgk.jpg:large

son dakika:

Queen Park Rangers Belhanda a teklif yapacakmis

Bir futbolcunun hedefi varsa asla Rusya,QPR gibi takimlara gitmez.

Hem bizim Drogba'yi da almamiz adamlari deli etmistir, mutlaka para yoksa da sponsor falan filan bulup getirecekler onu.

seneye Fellaini iyi giderdi ama bizimkiler bonservis odemiyor :rolleyes:

şeref nerde şeref aloooo gelde robbeni acikla:d:d

İkisinin de bonservisi yok diye biliyorum ben, Anelka ile 5 aylık kısa anlaşma yapmış Juventus.

"Juventus, Fransız yıldız Nicolas Anelka'yı kadrosuna kattı. Son olarak Çin Ligi'nde Shanghai Shenhua takımında forma giyen 33 yaşındaki futbolcu, İtalyan kulübüyle 5 aylığına anlaşmaya vardı."

Marrotta, ilk planda oyuncuyla kısa süreli bir anlaşma yaptıklarını belirtirken; sezon sonunda Anelka'nın durumunu yeniden değerlendireceklerini söyledi.

Biz de direk menajerlerle görüşüyoruz Drogba için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt