Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu akşam yine şenlik var desenize :D drogbaya formayı giydirip foto yollarlar. drogba gstv ye bağlanır

Galatasaray Kolo Toure icin 4m € oneriyor mancity 8m € da diretiyor. Toure olmazsa Granvist aslan olacak via (savaş çorlu)

fotomac muhabiri galiba adam bol keseden sallamis sezon sonu sözlesmesi biten adam icin normal fiyat asla istemezler, kolo toure transferi de cok rahat yapilabilir su durumda, kisa vadeli is görür ama yerli almak cok daha mantikli

yönetim kesin hiç basında çıkmamış bi stoper getirecek bence

puyol.jpg

Leroy Fer Everton'a transfer olmus. Biz ne zaman bu tur transferler yapacagiz. Fellaini'yi cok iyi fiyata satarlar simdi.

Neyse Belcika'da Vadis Odjidja var bari onu kaptirmazsak. Malum Melo'nun yerini biri doldurmasi lazim..

----------Muslera---------

Eboue-Semih-Serdar-Ekotto

---Hamit-Gökhan-Selçuk---

---------Sneijder---------

------Burak---Drogba-----

Mükemmel kadro ama Ekotto imkansız gibi

mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu

Unal Beyin cenazesinde Galatasaray yonetimiyle konustuk. Drogba transferini aksam resmen aciklayacaklar. Toure transferi olmayacakmis.

mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu

GS defans icin alternatif isimlere bakiyor. Yonetim ser verip sir vermiyor. Anladigim bir ismi daha bitirecekler.

Töbe,töbeeeee:mad:... Arkadaş bir ben mi yanlış okudum burayı. Birisi şu hırboya sölesin, doğru kullansın dilimizi...

Üç bacaklı çıkmıs Sağlık Kontrolunde Drogba :cool:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt