Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera

Eboue-Semih-Pique
images

Selçuk-G.İnler-Iniesta

Messi-Drogba-Burak

Bence en iyisi bu Hakan olacağına bu olsun
:o

Pique iniesta messi varsa oraya beni yazsınlar yıllık 100bin dolara oynarım valla bak :haha:

Basketbolda Domercant neyse futbolda Drogba odur.Mesela Domercant sakatlandı bu sezon yok bu sene 33 yaşına girdi ama seneye döndüğünde hala fiziken çok güçlü ve yeteneğinden bir şey kaybetmemiş olarak döneceğinden herkes emin.Drogba gibi adamlarda işte bu tarz tam 37-38 yaşında bile özelliklerini korur.Hızı düşer, koşu temposu azalır ama gücü, bitiriciliği,tekniği aynen kalacaktır.Eğer bu hamle tutarsa en az 1.5 yıl ve bence 2.5 yıl boyunca ligde fark yaratırız.Avrupa için tabi ki konuşmak erken.

baskettede iki yıldız acıklanacak diyorlardı bugün ya var mı bi gelisme

Bence dünkü maçta en iyi olaylardan biri de Engin'in yükselen formudur

gerçekten formda bir Engin'e çok ihtiyacımız var

umarım performansı artarak devam eder psikopat reis'in :yenieek:

psikopat falan ama yetenekli topçu tam formunu yakalarsa orta alanda iyi alternatif olur

Koyu Chelsea arkadas ile konusdum.

Size cok iyi katki saglar dedi...herseydi cok iyi halen...bitek cok hizli degil artik.

Burak kadar hizliymis ama, CR veya Messi yi örnek olarak dedi bunu :D hahaha

Melonun dudak hareketine bakıyorum aynısını yapıyorum tüküremiyorum :D ancak ağzında tükürüğü toplarsan öyle tükerebiliyorsun o dudak sekliyle ve kesin gözükürdü bu sefer meloya inanıyorum :yenieek:

baskettede iki yıldız acıklanacak diyorlardı bugün ya var mı bi gelisme

Manuchar Markoshvhili geldi Cantu'dan.2 numara kendisi.Önemli bir transfer.Ceza şutörüdür,ama mücadeleci ve defansif açıdan da önemli bir isim.Takım oyununa geçiş yapacağımız düşünülürse çok öenmli bir hamle bence.Umarım katkı verir.Şu an başka bir isim olmayacak gibi.Hawkins'te keşke bir mucize olsa da dönse ama zor tabi.

Colin kazımı bursa alıyormuş galiba. 4 yıllık. Bonservisi bizdeymiş. 600 bin euro teklif etmişler bize çakallar.

Bence dünkü maçta en iyi olaylardan biri de Engin'in yükselen formudur

gerçekten formda bir Engin'e çok ihtiyacımız var

umarım performansı artarak devam eder psikopat reis'in :yenieek:

Engin'in oyun yapisi cok degisik bir oyuncu ligimizde nadir bulunan isimler. Kisa paslari iyi, cok kosuyor ama bundan daha cok en begendigim yönü pas ve calim arasindaki tercihi cok üst düzey olmasi. bir cok pozisyonda bir cok oyuncu ya sut atar ya pas verir kosu yolu bitti diye.. Engin ise o anda adama calim atabiliyorsa atiyorda..

bir sekilde oyun temposunu ayaginda ayarliyor... Kadromuzda Engin gibi oyniyan bir baska oyuncu yok ve "komple takim" oyunu oynamamizda önemli etkenlerden birisi.

Drogba'yı defansa almış olabilir miyiz? Bizim yöneticiler kariyerine yeni bir soluk getirelim demişlerdir. :D

Colin kazımı bursa alıyormuş galiba. 4 yıllık. Bonservisi bizdeymiş. 600 bin euro teklif etmişler bize çakallar.

Çağlar+Kazım= Serdar Aziz + 3 Milyon Euro

demeliyiz hemen.Onlar yapıyor ya hep böyle.Gerçi doğrusu da o.Serdar'ın 10 ettiği piyasa da Kazım tek başına 15 eder.Çağlar -2 işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt