Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şuan ki takım kadrosu ile en kötü 11 i çıkartacak var mı? Ne kadar zorlasam da Hakan ile Gökhan dışında yine hepsi iyi bizim takımın:trollface:

Ufuk

Sabri-Gökhan-Hakan-Çağlar

Aydın-Furkan-TRANSFER-Emre Ç.

Baros-TRANSFER

çıkmıyor arkadaş 2 transfer lazım :asd:

Yekta belki bi nebze ligde meloyu idare edebilir ama ş.liginde idare edemez

Gelmemesi için bir neden göster. Para her kapıyı açar demişler. Sonra yabancı alınacaksa yazın 3 aylık dönemde daha iyisinin alınmayacağını nereden biliyorsun. Önce dön ve transfer vizyonuna bak sonra mırın kırın et. Herşeyin bir sırası vardır.

Transfer vizyonu mu ? sacma sapan prestij ugruna dokulen milyonlardan baska birsey goremiyorum.

Fer'den daha iyi olan birkac ornek verebilirmisin bana hemde o yas araliginda?

Fellaini'yi cift haneli bonservise aldiklarinda denilmedi kalmamisti..

Transfer politikamizin yanlis oldugunu dusunuyorum. Ornek almamiz gereken Shaktar'in transfer politikasi..

Willian, Luiz Adriano ve diger Brezilya'lilar havadan dusmedi. CSKA'nin transfer politikalari bile bize nazaran BANA daha dogru geliyor. Bilemiyorum belki de ben yaniliyorum..

Fener yönetimi bildiğin arıtma suyuyla sulanan yeşillikler gibi benim için..Birbirinden kifayetsiz kalitesiz karaktersiz daha kelime varsa ekleyen eklesin onlardan oluşan topluluk:)

su melonun üzerine yüklenmeyin okdar önemli oyuncu bizim icin.

onun gibi önlibero avrupada en az 10 milyon !

sanki haginin hareketleri 4 4lükmiydi ama bizim icin önemli oyuncuydu

ve takimi atesliyordu !

jgp9b.jpg

Bu açıklamalarıyla fenerbahçenin Melo'dan ne kadar tıstığı belli oluyor çakallar bir de yöneticileri kışkırtmaya çalışıyorlar açıklama yaparak..

Herkes çok önemli bir noktayı unutuyor ya da unutturmaya çalışıyor. Meireles olayında oyuncunun tükürdüğünü söyleyen kişi bizzat orta hakemin kendisi. Gelip suratıma tükürdü diye rapor yazdı.

Bizim olayda ise Oğuzhan denen emek hırsızının tiyatroculuğu sayesinde tufaya basan yan hakemin orta hakemi uyarmasıyla Melo kırmızı kart yedi.

İki olay aslında çok farklı.

Tarih sizi Şikecifenerbahçe olarak anıcak, bunu değiştiremezsiniz.

Yekta zaten defansif orta saha oyuncusu degilki? Yoksa benmi yanlis biliyorum.

Klasik şikeci oyunları Melo'yu gönderin ki zayıflayın yoksa sizinle boy ölçüşemeyiz demek istiyorlar

Ayrıca unutmadan Meireles hem tükürdü hem de hakeme el işareti yaptı karşılığında 5 maç aldı

Melo ne yaptı tükürüğe teşebbüs ama kesin 10 maç verir bu fenerasyon

artık bunlara karşı topyekün savaşa girmeliyiz her alanda susmak yok

Melo gitsin diye kampanya başlattı ezikler :asd: FT gaza gelecek güya yollayacak :lol:

Fatih Terim'in takımına yakışmıyormuş :lol:

neden biliyon almıycanı

toure mure alınmalı biri veya sola mbengue falan filan

toure gelmiyor, tweet lerde ve bugun cenazede baskana sormus bi medya kisisi, o olmuyormus, belki baska oyuncu demis

ya bu yargıtay ne zaman onayacak? bence mayıs ortlarında falan

Drogba ne zaman katılacak takıma ? Ne zaman bitiyor şu kupa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt