Mert Kamacı
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2009
- 28.825
- 12.936
- 2.868
Cevap: Transfer Nöbeti
Arakadaşlar Melo gidecekse biz istemediğimiz için gidecek
bu şerefsiz şikebahçe ve yalaka basın istediği için değil
şu anda Melo'yu harcama kampanyası başlattılar
yani amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek
bizde bu duruma izin vermemeliyiz hee sene sonu gide ona bir lafım yok
ama bu olaylardan dolayı kesinlikle gidemez Melo
arkadaşlar bence biraz abartıyoruz tamam geçen sene süperdi ama bu sene "bana göre" çok kötü "aldığı paraya kıyasla" ayrıca tam bir el bombası ,bir diğer önemli konu yabancı sınırlaması varken mecburen elden çıkacak adamlardan birisi,düşünün bir seneye beş yabancı hakkımız var, Muslera,Eboue,Sneijder,Drogba bu dördü kesin diyelimki stoper veya sol beke yabancı alınmadı (zor ama) Ujfa ve Baros'un sözleşmeleri bitiyor, Elmander ve Riera sözleşmeleri 06.2014 yani birer yıl daha var, Ambrabat ve Dany daha yeni geldi ve uzun süreli sözleşmeleri var sizce elden çıkarılması en kolay kim var ? Melo ,keşke türk olsa idi ama yapacak birşey yok ha yerine kim mi oynar, şuanda o mevkinin tam adamı yok bizde ama yekta ile Engin idare edebilir bir de gülmeyin bana ama bence Sabri o mevki de oyanayabilir (hava hakimiyeti dışında) tabi Selçuk'u da değerlendirebiliriz o mevkii de dediğim gibi bunlar benim düşüncem ama bu kadar maliyeti olan ve objektif bakıldığında saha içerisinde her an sorun çıkarabilecek bir oyuncumuzdan bahsediyoruz
Arakadaşlar Melo gidecekse biz istemediğimiz için gidecek
bu şerefsiz şikebahçe ve yalaka basın istediği için değil
şu anda Melo'yu harcama kampanyası başlattılar
yani amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek
bizde bu duruma izin vermemeliyiz hee sene sonu gide ona bir lafım yok
ama bu olaylardan dolayı kesinlikle gidemez Melo