Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu kuslar böyle aciklama yapmadan önce Adnan öztürkün aciklamasini okumazmi yahu . ne amatörce hareketler bunlar . camur atalim yeterki derdindeler resmen. bukadar ezik bir kulüp daha görmedim ben. drogba ve sneijder fena girmis bunlara anlasilan

arkadaşlar ortak bi hareket başlaması lazım gs taraftarından,daha kimsenin göremediği hayali bi tükürükle sırf adı Melo diye futbolcumuzu oyundan attılar,bide sağlam ceza yedirmek istiyolar.

burak melo hepsine sahip cikalim arkadaslar önemli oyuncularimiz adamlar her türlü yolu deniyor

taraftari sogutmaya !

tükürmüs melo peki o tipsiz nasil yürüyor melonun üzerine o tesebüs olmuyor? yani adama yumruk atmak istemek sonradan

vazgecmek suc degil ne dünyada yasiyoruz !

Bu Afrika kupası'nı çıkaranın kulaklarını çınlatıyorum..

Bizim yönetimin yapacağı açıklama basit:

Önce hakem Melo benim suratıma tükürdü diye bir rapor yazsın o zaman göndermeyi düşünürüz. Yoksa "Emek hırsızı menemenciler" tiyatro grubunun oyununu izleyip futbolcu göndermeyiz.

Transfer vizyonu mu ? sacma sapan prestij ugruna dokulen milyonlardan baska birsey goremiyorum.

Fer'den daha iyi olan birkac ornek verebilirmisin bana hemde o yas araliginda?

Fellaini'yi cift haneli bonservise aldiklarinda denilmedi kalmamisti..

Transfer politikamizin yanlis oldugunu dusunuyorum. Ornek almamiz gereken Shaktar'in transfer politikasi..

Willian, Luiz Adriano ve diger Brezilya'lilar havadan dusmedi. CSKA'nin transfer politikalari bile bize nazaran BANA daha dogru geliyor. Bilemiyorum belki de ben yaniliyorum..

Az sen gitde fm falan oyna belki kendini tatmin falan edersin.

Schalke'nin Stoperleri nasıl Drogba'yı zorlayabilirlermi :trollface:

Yerli stoper transferi bekliyorum. Çok beğendiğimden değil ama aklımdaki isim Serdar Aziz.

Fener'in bu açıklaması iyi oldu. Yönetimin sahip çıkmayacağı varsa da artık kesinlikle sahip çıkacaktır Melo'ya.

Lider eksikligi var dedik... iki tane lider geldi(gelecek) Sneijder, Drogba... :cool:

Bu şikeciler daha neden havlıyor. Melo yu takip edeceğinize yaptığınız pisliklerden utanın şikeciler.

Bence an itibariyle bozulmadan 3 sene mücadele edebilecek bir kadro kuruldu. Defansta oynamalar olabilir tabi.

Onun disinda cürükleri ayiklariz gelecek sezon. Genc yetenek aliriz vs.

Iyi paralara oyuncu satarsak, yerlerini de büyük oyuncularla doldururuz anca.

schalke04 forumuna cikarma yapiyorum ve gerekirse orada okuduklarimi burada (tercümesiyle) paylasirim...

Beni Takip etmeye devam edin...

Abi nasıl bir yönetimleri,başkanları var bu şikecilerin ya resmen taraftarıyla dalga geçiyolar yeminle bildiriyi okuduktan sonra kahkaha attım evde ya rezillik cidden :D

fenerin açıklamasından sora melo bi tweet atıp gol attığı organını paylaşır diye korkuyorum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt