Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

korkmayin MELO ya sahip cikariz:yenieek:

Yahu Sneijder'in üzerine bu kadar düşmemek lazım. Adam gelir gelmez inanılmaz baskı altında kaldı. Çok şey bekliyoruz ve takımdan dışlanmışlık hissi yarattı bende. İnşallah güzel şekilde kaynaşırlar ve liderimiz olur ama moralim bozuldu dünden sonra.

Adnan Başgan:" biz havuzdan çıkar denize gireriz...Benim evin önünde de havuz var. Kanaryalar cik cik ötüyor."

Bu kuslar böyle aciklama yapmadan önce Adnan öztürkün aciklamasini okumazmi yahu . ne amatörce hareketler bunlar . camur atalim yeterki derdindeler resmen. bukadar ezik bir kulüp daha görmedim ben. drogba ve sneijder fena girmis bunlara anlasilan

O yazıyı anlayabilecek zeka kapasitesi yok onlarda

simdi drogbadan sonra tek eksigimiz bir saglam stoper yada ujfa düzelipte yedek kalacak.

birde hamiti yedege cekse hoca iyi olur orda engin yada aydin oynamali.

engin daha iyi hem savasiyor hem tekinik topu iyi tutuyor. paslarida iyi ve hizli.

sol bek olarak rieraya günenim sonsuz acikta agir kaliyor biraz ama bekte tecrübesiyle ve tekniyle

onu kapatiyor, riera gibi oynayan beki avrupada zor alabilirsiniz !

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Schalke 04, Lyon'un Brezilyalı sol kanat oyuncusu Michel Bastos'u bugün Gelsenkirchen'e bekliyor. Sağlık testlerinin ardından bu transferin gerçekleşeceği ifade edildi. (Bild)

Geçtiğimiz günlerde, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. turundaki rakibi Schalke 04'den Tottenham'a sezon sonunda transfer olmak üzere anlaşan Lewis Holtby'nin, devre arasında İngiliz kulübüne gideceği belirtiliyor.

Daily Mail'in haberine göre; Alman ekibinin önemli oyuncularından biri olan İngiliz asıllı oyuncu, 24 saat içinde Tottenham'a imza atacak. Haberde ayrıca, Londra ekibinin Schalke'nin istediği 1,5 milyon poundluk bonservis bedelini ve hazırlık maçı oynama teklifini kabul ettiği belirtilirken, resmi açıklamanın yakın bir zamanda yapılması bekleniyor.

Ayrıca, Schalke genel menajeri Horst Heldt Bild'e yaptığı son açıklamalarda anlaşmanın henüz sağlanmadığını ifade etti.

Sneijder Galatasaray taraftarı ile buluşuyor Sneijder GS - BJK maçı oyuna girişi - YouTube

Ben bu hareketi umut buluta hiç yakıştıramadım.Umut gıbı bır adam bunu yapmamalı.Adam sana elını uzatmıs sen hıc ıplemıosun.Sneıjder ıcın degıl bu oyuna kım gırerse gırsın bunu yapmamalı.

aynen öyle daha düne kadar pes de bile alamıyacağı adam takım arkadaşı oldu havaya bak umutu çok severim ama çok kızdım dün ...

Yahu Sneijder'in üzerine bu kadar düşmemek lazım. Adam gelir gelmez inanılmaz baskı altında kaldı. Çok şey bekliyoruz ve takımdan dışlanmışlık hissi yarattı bende. İnşallah güzel şekilde kaynaşırlar ve liderimiz olur ama moralim bozuldu dünden sonra.

Dogru diyorsun ama 5 mac sonra asilmaya baslar sneijder .. Vay bu mu topcu interin sattigi kadar varmis diye .. :SS:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt