Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Schalke Forumundan:

Gala hat Didier Drogba geholt und morgen könnte noch ein Spieler kommen.Was wollen die mit ein Drogba die offensive ist doch schon gut genug.Burak führt doch bei 5 spiele mit 6 Toren doch die Torschützenliste in der Champions laegue an.Die sollen den Kolo Toure zuerst holen na ja vielleicht veröffentlichen die den morgen erst.

Tercüme:

Galatasaray Drogbayi Transfer etti ve yarin (bugünü kastederek) bir Transfer daha yapabilir. Drogbayi ne yapacaklar, Ofanslari yeterince iyi zaten. Burak CL Gol Kralliginda 5 macta 6 Golle birinci zaten. Onlar önce Kolo Toureyi alsinlar, belki de yarin onu aciklayacaklar.

Dört gözle Drogba´nin parcali forma ile resmini bekliyorum. Farkli bir cosku olacak :) Drogba lan :D

Drogba'nın Maliyeti ne kadar ? bu sene ne kadar alcak seneye ne kadar alcak ben maliye bakanlıgından geliyorum

maliyebakanligi.jpg

:asd::asd:

Schalke Forumundan:

Drogba? Wo haben die denn auf einmal das Geld her?

Tercüme:

Drogba? Bu Para birden bire nerden geliyor?

Arkadasım bak son cümlemi okumuyosun heralde ben sneıjder degıl kım olursa olsun yapmamalı dıyorum.Ben burda burak ın amrabata yaptıgı hareketın de yanlıs oldugunu soyledım.Amacım senın deyımınle buza fılan aramak degıl bu benım gorusum saygı duyarsın ya da duymazsın.Hemen kalkanını kusanıp saldırıya gecme.Ben zaten belkı ben hassas davranıyorumdur da dedim.Ama bu takıma yenı gelmıs ve takım ruhunu hıssetmesı gereken bır kısıye yapılan bı yanlıs hareket.

Bende sana diyorumki ortada yapılmış bir hareket yok ne yapmış abi ? Sneijder buna gelirken ittirmiş bas git mi demiş ? adama arkasını mı dönmüş ? Usul usul başı önünde yürürken yürümeye devam etmiş ... Yapılan hareket ne yani ?

Neyse uzatmıycam daha ama rica ediyorum bu tarz şeyleri büyütüp şerefsiz medyanın ekmeğine yağ sürmeyin ..

saçmalıyorsunuz. Kızgın veya moraliniz bozuk olduğunda sizlerde en yakın olduğunuz insana bile aynı tepkiyi verirsiniz belki daha fazlasını. abartıyorsunuz.

İnsan ilişkileri bunlar kırılganlıklar, üzgünlükler olacak.

Sen kız arkadaşın ile tartıştığında veya konuşmadığında bitiriyormusun her şeyi?

Şimdı umut ve sneıjder arasındakı baglantı senın kız arkadasınla olan baglantı gibi degıl.Adam ortama yenı gırmıs belli ki sıcakkanlıgını gosterıp aynısını gormek ıstemıs.Sen bır ornek vermıssın bende sana bı ornek vereyım.Yenı bır ortama gırdıgınde elını uzattıgın adamın sana karsılık vermemesını sen nasıl karsılarsın ? Ki oyundan cıkmasında zerre adamın sucu yokken bu tek bı sekılde acıklanır tum stadın o anda sneıjder seslenısı umutun da ıcınden oyundan kendısının degıl elmanderın alınacagını dusunmesı ve umutun bu tepkıyı fatıh hocaya gosteremeyıp sneıjdere gostermesı.. ben bu yanlıs dıyorum

Drogba 20.00'de resmen açıklanacak diyolla :D

Vay annesini be..

transfer dönemi 1 şubattamı 5 şubattamı bitiyo

Şimdı umut ve sneıjder arasındakı baglantı senın kız arkadasınla olan baglantı gibi degıl.Adam ortama yenı gırmıs belli ki sıcakkanlıgını gosterıp aynısını gormek ıstemıs.Sen bır ornek vermıssın bende sana bı ornek vereyım.Yenı bır ortama gırdıgınde elını uzattıgın adamın sana karsılık vermemesını sen nasıl karsılarsın ? Ki oyundan cıkmasında zerre adamın sucu yokken bu tek bı sekılde acıklanır tum stadın o anda sneıjder seslenısı umutun da ıcınden oyundan kendısının degıl elmanderın alınacagını dusunmesı ve umutun bu tepkıyı fatıh hocaya gosteremeyıp sneıjdere gostermesı.. ben bu yanlıs dıyorum

bu adam o ortama gireli 1 hafta civarı bir süre oldu yeni tanışmıyorlar.

Bende sana diyorumki ortada yapılmış bir hareket yok ne yapmış abi ? Sneijder buna gelirken ittirmiş bas git mi demiş ? adama arkasını mı dönmüş ? Usul usul başı önünde yürürken yürümeye devam etmiş ... Yapılan hareket ne yani ?

Neyse uzatmıycam daha ama rica ediyorum bu tarz şeyleri büyütüp şerefsiz medyanın ekmeğine yağ sürmeyin ..

Ya kardeşim inan ki amacım uzatmak değil.Benim sadece söylemek ıstedıgım umutla sneıjder ılerıde kardeş gıbı olabılırler ki çok isterım olsunlar.Ama şu asamada elını uzatan bı adama ha bas gıt gıbı tavır yapmısın ya da elını karsılıksız bırakmıssın.Ben yapılan harekette degılım ama umut gıbı adam gıbı adama bunu yakıstıramadım dıyorum

Fikstürümüzü Tarih Maç ve Hafta olarak nereden görebilirim

Schalke Forumundan:

Drogba11 nickli bir üyeden

Wie es scheint, spielt mein "Namensgeber" nur in der CL gegen uns. Dumm gelaufen! Aber dafür, dass er im letzten CL-Finale den Bajuffen den Garaus gemacht hat, bin ich ihm trotzdem dankbar.

Tercüme:

Görünen o ki, Nickimdeki Futbolcu CL'de sadece bize karsi Rakip olacak. Sanssizlik! Ama son CL-Final'inde Bayernlileri öldürdügü icin, ona minnetarim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt