Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bursa Deplasmanı benim için Sampiyonluk maçıdır

Çünkü bi galibiyet Antalyayıda yeneriz

Daha Fener-Bjk-Trabzon maçları falan var aralarında eminim Bursa-Antalya galibiyeti bizi çok rahatlatır :ayatollah:

1. [*]enteresan adam. bir hafta isveç kralıyla diğer hafta belçika prensiyle görüşüyor. bir gün bilmem ne liyakat madalyası alıyor, ertesi gün kraliyet nişanı. bizimkide sinan engin‘le sedat peker‘le takılıyor amk.

[SIZE=1pt](​

[*]başarılı başkan kim ne derse desin. küme düşen bir takımı şampiyonlar ligi ilk 16‘sına sokmuş adam.

haddini biliyor. futboldan anlamadığını her zaman söylüyor karışmıyor. bir gerilim olduğunda herkese karşı nötr davranıyor.

galatasaray‘ın iyi yolda olduğunu anlatan, söyleyen bir adam.

ben pek yamuğunu görmedim. hasta fenerli halimle sempatik bile buluyorum. içi dışı bir. şeffaf.

başımızdaki mafya bozması pezevenkler beni sinir hastası etti. kimse kusura bakmasın.

[SIZE=1pt](​

[*]bir aziz‘e bakıyorum bir kendisine... aradaki farkı görüyorum ama ağır yazamıyorum. 2 yılda aziz yıldırım‘ın 15 senede yapamadıklarını yapan başgan.

bizi ancak ferit şahenk, hakan bilal kutlualp, sadettin saran türevi adamlar paklar.

[SIZE=1pt](​

[/SIZE]

[*]aziz denen ve şikeye bulaştıran adamın yerinde böyle biri olsaydı şu an dünyanın en iyilerinden biri olurduk. ama biz her seferinde ondan kurtulacağımıza, her istifasında oyununa alet olduk. şike yaptığından beri ve şerefli tarihimize leke sürdürüp bir de hiç birşey olamamış gibi herşeyin üstünü kapattırmasından ötürü hiçbir zaman sevmeyeceğim ve nefretle anacağım bir adam aziz.

ünal aysal‘ın ne olacağını da bilemeyiz ama kalite farkı da, vizyon farkı da kendini her anlamda gösterir. keşke bizim başımızda olsaydı.

[SIZE=1pt](​

[/SIZE]

[*]karşısına en az onun kadar donanımlı,sakin ve zeki bir başkan koymalıyız.

tanım: zeki ve sinsi başkan.

[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

sneijder umutun moralinin bozuk olduğunu anlayıp yanına gitmiş , hadi koçum bi şey olmaz der gibi teselli etmiş:) siz bu kadar detaylara takılırsanız işimiz var bu ve benzeri durumlar çok olur çok doğal hatta bunların olması güzel bile sayılır

bu durumlar futbolcunun hırsını isteğini gösterir abartmadıkları sürece fayda getirir , bu detaylara dikkat edip araştıran , altında bir şey arayanların tutumu , umutun tutumunun yanında benim için daha anlamsız

tvde çıkan medya şebelekleri bu kadar takımı bozmaya çalışırken sebep ne olursa olsun umut ellerine koz vermemeli...

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun

Galatasaray'da şu sıralar Telekom Arena'da Yönetim Kurulu toplantısı yapılıyor. Bülent Tulun, Drogba transferi şifrelerini aktarıyor...

ben bu umutun hareketine melodan daha cok takildim arkadas,yaw futbol hayatinda kac tane sneijder gordunde onunla yan yana oynadinda adam sana moral vermeye calisirken trip atiyosun.vizyonsuz.akillari varsa drogbadan sneijderden biseyler kapmaya calisirlar,adamdaki triplere bak hele pehh

Ünal Aysal'ın Florya'ya heykeli dikilecek abi..

Beyler Star Sifresiz olarak cl'de ic saha mi dis saha mi gösteriyordu?

Bu arada net olarak bunu yazıyorum ... Ve bu yazdığımın arkasında sonuna kadar duracağım ...

Eder>Drogba>Sneijder=Robinho

hahah ne iciyor bunlar?

Bekir'i düşünemiyom lan :D

Drogba'yı tutmaya çalışırken düşünmesi bile komik geliyor :D

Arkadaslar begendiginiz icin tesekkür ederim birden 15 tane like aldim, bu kadarini beklemiyordum ^^

ara ara maca kadar böyle paylasimlarda bulunacagim, Üst Düzey Almancamiz bi ise yarasin :-)

sagol kardes ama grossmüller bayernin oyuncusuydu :lol:

raul-sneijder olayinda.

kimsenin heykeli dikilmez.. Metin Oktayin, Hakan Sukurun, Haginin dikilmedi baskanin niye dikilecek? baskandan once Hocaninki dikilsin ozaman. o yuzden bunlarla hic ugrasmamak gerek..

Bence tarihe geçti bu adam bir takımın çehresi 2 yılda bu kadar değişemez,vizyonu bu kadar büyüyemez..

Fatih hocamın ve kurmaylarının mesaide akıttıkları tere saygım sonsuz..

Ben yönetimsel başarıdan bahsediyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt