Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bi bolulu olarak ferhatı bolusporda oynadığı zamanda en az 15 maçını izlemişimdir...yetenekli ama adam bi kere vurdumduymaz , fiziki açıdan berbat , % 100 gol dediğin pozisyonu dağa taşa vurur ......

aynen bende bolu geredeliyim 30 mac izledim ferhatı bal yapmayan arı

olsun orayada yabancı alalım. sanki yabancı oyuncu sınırsız da . srdar taşcı 10 milyon euro nereye alıyoruz.

Transfer Nöbeti

Serdar Aziz'in 3 artısı var:

1. Yerli

2. Bek de oynayabiliyor.

3. Genç

Geçen sene olsa Terim'in vardır bir bildiği derdim ama Yiğit Gökoğlan, Furkan, Amrabat ve Hamit transferlerinden sonra bence Terim'in istediği oyunculara şüphe ile bakılabilir...

Kadro derinliği yaratacak bir oyuncu olur Serdar Aziz, takıma kalite atlatmaz. Hava toplarında üstün bir oyuncu değil bi kere.

su dunyada bursa kadar bos futbolcusu olupta her birini iniesta,puyol sanip dunyalari isteyen salak bir klup daha yoktur.arkadas bu aclara firsatcilara paramizin gitmesi dokunuyo bana.eskisehir,bursa,kayseri,antep falan almayacaksin bu adamlardan topcu flan.serdar aziz kim be.daha sercandan yedigimiz kazigi unutmadik.sagolsun t.ekip boyle adamlari basimiza bela etmekte uzerlerine yok.sercan,s.aziz,yigit,furkan vsvs. yok arkadas yine anlasildiki transferi f.terime birakmayacaksin olay bukadar basit

"Galatasaray lig maci öncesi rakibin oyuncusunu ayartti. Nerde bu devlet nerde bu millet" senlikleri baslamistir. (Serdar Aziz/Bursa)

Vatana millete hayirli olsun

su dunyada bursa kadar bos futbolcusu olupta her birini iniesta,puyol sanip dunyalari isteyen salak bir klup daha yoktur.arkadas bu aclara firsatcilara paramizin gitmesi dokunuyo bana.eskisehir,bursa,kayseri,anete falan almayacaksin bu adamlardan topcu flan.serdar aziz kim be.daha sercandan yedigimiz kazigi unutmadik.sagolsun t.ekip boyle adamlari basimiza bela etmekte uzerlerine yok.sercan,s.aziz,yigit,furkan vsvs. yok arkadas yine anlasildiki transferi f.terime birakmayacaksin olay bukadar basit

Ligimizden hiç topçu almayacaksın en iyisi bi işe yaradıkları yok ama dünya yıldızı fiyatı çekiyolar.

ya forzaslan kim kardesim palavracinin tekidir muhtemelen , birakin sunu

Trabzonspor yönetimi derhal sehri terketmeli bence. Sercan Kaya´yi Rize´ye satmislar.

Bu olsa olsa gerizekaliliktir.

Benim düşüncemde bu alıntılayıp yazdım diye alınmana lüzum yok:yenieek:

Kendi düşünceni yaz o zaman. Niye beni alıntılayıp "nesi salakça" diyorsun.. ?

Kendi düşünceni yazacaksan alıntılayıp yazma :yenieek:

gençler şu twitterdakii saat 20.00 de açıklancak muhabbeti nereden çıktı bilen varsa bi söylesin lütfen!!!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Beşiktaş ile oynadığı maçta Burak Yılmaz'ın teknik direktör Fatih Terim tarafından ilk 11'de tercih edilmemesi maçın ardından transfer spekülasyonlarını da arttırmıştı.

CSKA Moskova ve Valencia ile adı anıldığı iddia edilen Burak Yılmaz hakkında beklenen açıklama yıldız golcünün menajerlerinden geldi.

Yıldız futbolcunun menajerleri Burak Yılmaz ile ilgili herhangi bir kulüple hiç bir şekilde bir transfer görüşmesinin olmadığını belirterek "Bizim tarafımızdan yürütülen her hangi bir görüşme yok. Kulübe gelmişbir şey varsa bilemeyiz. Ancak böyle bir teklif gelmiş olsa bundan futbolcunun veya bizim haberimiz olur. Bu iddianın bir balondan ibaret olduğunu düşünüyoruz" açıklamasında bulundular.

Kaynak webaslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt