Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wesley Sneijder formaları 1 Haftada 1.100.079 Kişi tarafından alınarak,Türkiyede Rekor Kırdı.Ve bu para ile Drogbanın Bonservisi karşılandı

Bu dogru mu ya

[video=youtube;0l9u0FJrcVg]https://www.youtube.com/watch?v=0l9u0FJrcVg[/video]

:asd:

şimdi ben anlamadım çilek şinaydemi drogbamı
icon_confused.gif
:asd:

Çok büyük iki transfer. Ara transfer dönemi başlangıcında böyle olacağını söyleseler kimse inanmazdı. Şimdi biz maç topiclerinde Drogba nasıl vurdu, Sneijder ne pas attı, bugün Drogba iyi değildi gibi yorumlar göreceğiz şaka gibi :) Helal olsun başkana, yönetime, Terim'e, futbolculara...Takım 1.5 sene de nereden nereye geldi...

Transferlerle tekrar Avrupa da ses getirmeye başladık, artık sıra başarılarla ses getirmeye geldi...

Kız ıstemeye Unal Basganla gıdıcem adam her ıstedıgını alıyo anasını satıyım!

Muhahaha bunu kim yazmis ? Süper :lol:

Yeter la artik isin bokunu cikarmaya gerek yok :D...

Bu kadro bizi ligde sampiyon yapar yine CL'ye gideriz paralar yine gelir fener mal zaten elenir ordanda aliriz yine bi 10mio:asd:

Gelmesin la stoper felan... FMde ilk sene kadroyu yildizlarla toplayip sampiyon olup zevk almama gibi birseye donecek:o

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

GS yönetiminin iddiası: "F.Bahçe; Drogba için son anda devreye girip 11 milyon € önerdi.. Ama Drogba 1 milyon eksiğine bizi seçti.."

Drogbanın ne işi olur la ŞİKEYLE ÜÇKAĞITLA
:D

1 milyon forma mı ? Şaka beyler. Benim bildiğim real madrid 2 milyonu zor geçiyor yılda.

Abiler devre arasında bunları aldık da yazın kimleri alacaz onu düşünemiyorum :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt