Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Türkiye'de 1 milyon forma sattıracak adam daha dünayaya gelmedi. messi bile sattıramaz.

Forvet bomba: Drogba

Orta saha bomba: Sneijder

Defans bomba: ????????????????????????????????????????

Sezai Drogbayla bi telefon irtibatına geçte gol attıktan sonra

Çimlerin üstünde kaymasın.

Parasını ödemedik daha :(

Bide Kolo Toure yi alırsak mükemmel olur.

Valla birazdan stoperciler ortaya çıkar ki haksızta sayılmazlar bende onların arasındayım çok ısrarlı değilim sadece Drogba Sneijder filan eyvallah bi gazla gidiyoruz inşallah hiç sakat vermeyiz :D

bJixv.gif

başkan yeteeer:lol:

böyle tepki vermedim ama adamin yüz rengi benimkisine baya benzedi bu transfer dönemi sagolsun. bittikim resmen ya. drogba geldigini halen anlayamadim resmen. soktayim resmen

Beyler ürün alalım lütfen yarın kardeşimi gönderip hem bana hem kendisine forma aldırıyorum... Lütfen imkanı olan Herkes Forma veya Orjinal ürün alsın.. Lütfen..

şimdi sabri reyis ,drogba ya ve sneijdere kaptanlık mı yapacak :troll:

Ynt: Transfer Nöbeti

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

GS yönetiminin iddiası: "F.Bahçe; Drogba için son anda devreye girip 11 milyon € önerdi.. Ama Drogba 1 milyon eksiğine bizi seçti.."

Drogbanın ne işi olur la ŞİKEYLE ÜÇKAĞITLA
:D

Yalan haber adamlar da para yok. Belhanda yı bile taksitle almaya çalışıyorlar.

Heee..... senin yazdığın yoruma gelince aynen katılıyorum Renkdaş.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1 milyon forma mı ? Şaka beyler. Benim bildiğim real madrid 2 milyonu zor geçiyor yılda.

Yalanin alasi. Turkiye de tum sezonda bunun yarisini satan takim yoktur. 1 haftada 1 milyon formayi piyasaya surecek tedarikciyi de bulamazsiniz. sene basinda formalar 500 lu paketler halinda dagitiliyordu gs store lara.

allahını seven bana yüksek çözünürlüklü drogba resimi atsın. masaüstü yapacağım beyler acil konu yani.:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt