Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu takıma artık o gelmez bu gelmez şu gelmez demeyelim adamlar böyle bir takıma gelmek istemiyorsa beyninden zoru vardır.

Drogba maalesef 15 numarayi giyemez -.-

kaynak tff.org

Forma numaraları, sezon boyunca herhangi bir nedenle (futbolcunun başka bir kulübe transfer olması vs.) başka bir futbolcuya devredilemez. Transfer edilen futbolculara kullanılmayan numaralardan birinin verilmesi zorunludur.

Costuk, sevindik, gurur duyduk. Basta Baskanimiza, hocamiza, herkese tesekkürler.

Artik hepberaber bu kadronun kaynasmasini saglamaliyiz. Takim olmaliyiz. Savasci ruhumuza onlar da ortak olmali.

O zaman basari gelir iste. Bu kalite bu kadroda var. Büyük de hocamiz var. Müthis taraftarimiz ve stadimiz var.

Bu duyguyu özlemisim. Bu duyguyla büyüdüm ben. Biz Real Madrid'e yenildik diye utanan bir jenerasyonduk. Yikiliyorduk

Ve yine meydan okuyoruz. Galatasaray bu zaten.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

ahmet çakar koyu bir fenerlidir amk gazetesi bunu da yazsın .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ahmet çakar Galatasaraylıdır, ertem şener fenerbahçelidir. eniştem eskiden eski star spor servisinde çalışıyordu oradan biliyorum. hatta ertem şener odasına fener posteri asılı fotoları vardı eniştemle birlikte

Kamil abi yerinde olsam buraları terk ederdim battın bildiğin battın :lol:

İsim değiştir öküzüde kes adak olarak gel :haha:

Re: Transfer Nöbeti

vay gstv açılmış bravo başkan sözünü tuttun:yenieek:

Evet açık bende izliyorum şu an ama garip bir durum var. Gs tv sadece digi türksattan açık kanal olarak verildi. İşin garip tarafı şu an benim pakette olmayan kanallarda açıldı. Buda demek oluyorki bir müddet bu kanallar açık olacak sonra kapatılarak 14 tl olan üyelik alacak digi. Yakında kapanır bu kanallar. Evet beyler kel mahmutun(burda kel mahmut digitürk oluyor) yeni bir oyunuyla karşı karşıyayız.:D

Re: Transfer Nöbeti

Kuyt ve meireles sobelenmis lan tabi fenev ligde iyi olamaz bunlar futbol değil saklambaç oynuyormus.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Ynt: Transfer Nöbeti

Ertem Şener ne fenerli ne Galatasarayli. Beşiktaşlı adam.

rahman abi sende sanki bi söz vermiştin hatırlatsana bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt