Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Keske Arda olsaydi simdi abooo super olurdu iste

arada bir böyle düsünüyorum heleki bu Atletico Madrid tam anlamiyla oyununu olgunlastirdi ama Türkiyede yine her yere dakka basi demec verirse paparazi pesinden giderse hic bir sekilde rahat olmaz ama kalite acisindan cok manyak olur... Belki ama zor 2015e kadar kontrati var...

geri alirsakta verdigimizin iki katini isterler (bu ödemede gecikmeler var dediler bizimkiler iyimser davranmis ama neler olur bilinmez tabiki...

*not yapmam lazim... gelse luks olur ama bu takimda olmazsa bile tüh veya ah keske dedigim yok... daha dogrusu bence kendisi su an kim bilir Túh ya nerden gittim diyordur belki

Bu gurbetçi futbolcular gelmez kardeşm Drogba Sneijder gelir onlar gelmez.Yetersiz Sercan Saraer bile şu anlık Türkiye'ye gelmeye niyetim yok diyor.

kendilerini bi halt zannediyorlar. alt tarafı sıradan bi alman takımında oynuyor çoğu

sinan bolat balon.

hele hele kalende muslera varken sırf yabancı kontenjanında yer açmak için en kaliteli yabancı oyuncunu sinan bolatla değiştirmek hata olur.

Sinan'ı sene sonunda beleşe alıp 2.kaleci yapabiliriz Ufuk'un yerine...Bence bu daha yerinde bi hamle olur

Bu nöbet efsaneler arasına girer artık çocuklarımız filan sorar "baba Sneijder nasıl topçuydu ya Drogba" hey gidi...

o 2000 deki sistemi oynamak istiyosak selçuğun olduğu sistemde oynayamayız.Çünkü selçuk her türlü oynar zaten ki bide hamit var daha.Selçuğu orta sahanın göbeğine koydun diyelim o zmanda zaaf yaşarız çünkü selçuk defansından ziyade ofansı daha güçlü.Bana sorarsan eğer 2000 deki gibi bi sistemde oynayacaksak bize defansif ön liberodan çok presçi bi adama ihtiyacımız var ve yanında sağlam bi engin.

ama benim tavsiyem 4-1-4-1 oynamak daha akılcı.

..........................Muslera.......................

Eboue...........Semih..............x.................x

............................x..............................

x............................Selçuk................Engin

...........................Sneijder.......................

..........................Drogba..........................

benim sistemim bu olur.x yazan yerlere 2 yabancı yazma ihtimalimiz var en fazla.Kanada adrian gibi bi topçu lazım.Ön libero mevkisine de senin dediğin gibi suat tipinde bi oyuncu buldukmu orta saha ve forvet olarak çok iyi oluruz.İşte ama defansa 2 yerli yazmamız lazım o zmn.Yani nerden bakarsan bak yabancı sınırı zorlayacak bizi.Hamit,burak falan var ama bunlar bence bizim oynamamaız gereken sisteme uyan adamlar değil.Şuan için konuşuyorum tabi.

Çok iyi evet. Bi de takımda 31 tane adam var şu an kiralananlar dahil. Ne diyosun boşaltmamız gerekmez mi

Lutfu A. nezaman nerde konustu da nededi? Bi aydinlatsan.

Şimdi bulamadım ama dedi.Toure ile ilgimiz yok menejeri yakın arkadaşım o yüzden görüştüm.Yabancı sayımız fazla diye de ekledi.Ama belki de fener araya girmesin diye yapıyordur yoksa Toure'nin menejeriyle nerde arkadaş olmuş.

Gelmiş geçmiş en efsane nöbetti şimdi tam anlıyamıyoruz ama 1 sene sonra geçene neydi be diye 2000 msj bekliyırum:asd:

Drogba'yı beklemek de zor olacak şimdi. Neyse, Sneijder var nasılsa. :D

takım bi de iyi oynasa.şu bursayı farklı yensek ne güzel olur:sad007:

şu açıdan yaklaşmak daha doğru.. bursayı yeneriz yeniliriz o önemli değil şu an için; drogba geldiğinde sneijder da tam hazır olduğunda yakalayacağımız 6-7 maçlık galibiyet serisi yeterli olacaktır ligin sonunu getirmeye..ki bu seriyi yakalamak hiç zor değil birde stoper transferi yaparsak hatta üzerine bile koyabiliriz değil 6-7 10 maç yine kazanırız üst üste.. bunun içinde 5-6 hafta geçmesi lazım ki sneijder kendine iyice gelsin takıma da drogba katılsın 1-2 hafta takımla geçirip uyum sorununu atsın.. o zamana kadar 3-5 puan farkı koruyabilirsek sonrası çorap söküğü gibi gelir eminim buna.. bu yüzden bursa maçını kaybetmemiz çok birşey kaybettirmez bize.. varsınlar 2-3 maç ardarda kaybedelim ama schalkeyi almanya'da yenelim bu daha bi önemli benim için.. kötü de olsak o zaman kadar ki ben sanmıyorum; yine de toparlanırız yine de en az 6 puan farkı çakarız sene sonunda.. içim çok rahat türkiye ligi açısından ; ama cl'de yarı finali görmek apayrı bir olay olur..o saatten sonra ne olacağı da hiç mi hiç belli olmaz bir de bakmışız ki....:D ama önce yarı finale çıkmak lazım işte :) bursa fener filan vız tırıs şu saatten sonra artık büyük düşünüyoruz :)

yandık amanın yandık bir esmerin narına

getirin tuz bassın defanstaki kapanmayan yaraya

serdar-tasci-234.jpg

schalke macini alirsak mert super olur..

korktugum tek nokta takim uyumu.. inshallah elemanlar yeni sistemi ve yeni oyuncular cabuk alisirlar..

ben o noktada fazla çekinmiyorum çünkü aldığımız topçular bana yatmayacakları imajını veriyo.Tabi daha drogba gelmedi ama oda yatmak istese bize gelmezdi zaten.Takım uyumu da çekmezler çünkü eboue falan drogbaya yabancılık çektirmez.Sneijder de muslera-elmander-riera falan iyi anlaşırlar o konuda da sıkıntı yok.

Tek sıkıntı gibi gözüken topçularla takımın kimyasının tutması.Ben ondada rahatım çünkü dediğim gibi bu oyuncular buraya yatmaya gelen adamlar değil.Biz bi kenetlenelim karşımızda kimse duramaz zaten ali.Dışardan bize zarar gelemez ne sorun varsa içimizden çıkıyo sürekli.

şu açıdan yaklaşmak daha doğru.. bursayı yeneriz yeniliriz o önemli değil şu an için; drogba geldiğinde sneijder da tam hazır olduğunda yakalayacağımız 6-7 maçlık galibiyet serisi yeterli olacaktır ligin sonunu getirmeye..ki bu seriyi yakalamak hiç zor değil birde stoper transferi yaparsak hatta üzerine bile koyabiliriz değil 6-7 10 maç yine kazanırız üst üste.. bunun içinde 5-6 hafta geçmesi lazım ki sneijder kendine iyice gelsin takıma da drogba katılsın 1-2 hafta takımla geçirip uyum sorununu atsın.. o zamana kadar 3-5 puan farkı koruyabilirsek sonrası çorap söküğü gibi gelir eminim buna.. bu yüzden bursa maçını kaybetmemiz çok birşey kaybettirmez bize.. varsınlar 2-3 maç ardarda kaybedelim ama schalkeyi almanya'da yenelim bu daha bi önemli benim için.. kötü de olsak o zaman kadar ki ben sanmıyorum; yine de toparlanırız yine de en az 6 puan farkı çakarız sene sonunda.. içim çok rahat türkiye ligi açısından ; ama cl'de yarı finali görmek apayrı bir olay olur..o saatten sonra ne olacağı da hiç mi hiç belli olmaz bir de bakmışız ki....:D ama önce yarı finale çıkmak lazım işte :) bursa fener filan vız tırıs şu saatten sonra artık büyük düşünüyoruz :)

bursada yıllardır kazanmıyoruz.5,5 sene olmuş nerdeyse dile kolay..yenmeliyiz.

ulan bu nasıl bi ülke. 1 tanemi iyi stoper veya solbek yetişmez. futbol resmen bitmiş ayağa kaldırmak bize düşer.

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: nervak:cLink:0173839

O degil de yalnizca forma satislarindan bile korkunc bir gelir elde edecekleri malum.

Gecen hafta sonu simdiden 30bin adet Sneijder formasinin satildigi konusuluyordu.

Ustelik bu formalar dunyanin her yerinde satilacak. "Mozambikdeki ayakkabi boyacisi bile i.gsyi biliyor" geyigi artik gercek olacak.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bu gidişle gerçekten herkes biliyor olucak gs yi.haftasonu hollandadaydım üstümde fener atkısıyla dolaşıyorum.türk olduğumu öğrenen adamın biri direk gs mı dedi şok oldum.

O degilde Önce Sneijder, ardından Drogba! Yok yok, bizimkiler kesin Arena'nın altında petrol buldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt