Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben o noktada fazla çekinmiyorum çünkü aldığımız topçular bana yatmayacakları imajını veriyo.Tabi daha drogba gelmedi ama oda yatmak istese bize gelmezdi zaten.Takım uyumu da çekmezler çünkü eboue falan drogbaya yabancılık çektirmez.Sneijder de muslera-elmander-riera falan iyi anlaşırlar o konuda da sıkıntı yok.

Tek sıkıntı gibi gözüken topçularla takımın kimyasının tutması.Ben ondada rahatım çünkü dediğim gibi bu oyuncular buraya yatmaya gelen adamlar değil.Biz bi kenetlenelim karşımızda kimse duramaz zaten ali.Dışardan bize zarar gelemez ne sorun varsa içimizden çıkıyo sürekli.

katiliyom..aynen dun gibi.. melo'ya sahip cikacagmiza..cok kisi laf atip adami kovdu..

ztn fenevlilerin istedigi de bu..

Sinan'ı sene sonunda beleşe alıp 2.kaleci yapabiliriz Ufuk'un yerine...Bence bu daha yerinde bi hamle olur

sürekli 2.kalecimiz olacaksa problem yok zaten aksine iyi de olur ama yönetim inşallah muslerayı gönderip sinanı kaleye koyma gibi bi hata yapmaz.Bu tercih en kötü onur olmalı.

bursada yıllardır kazanmıyoruz.5,5 sene olmuş nerdeyse dile kolay..yenmeliyiz.

En son hatırladığım Kalli zamanında 1-0 yenmiştik Ümit Karan'ın golüyle..Bu maç ve arkasından Antalya'yı combo yaparsak lig büyük ölçüde çözülür

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: nervak:cLink:0173839

O degil de yalnizca forma satislarindan bile korkunc bir gelir elde edecekleri malum.

Gecen hafta sonu simdiden 30bin adet Sneijder formasinin satildigi konusuluyordu.

Ustelik bu formalar dunyanin her yerinde satilacak. "Mozambikdeki ayakkabi boyacisi bile i.gsyi biliyor" geyigi artik gercek olacak.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

bu gidişle gerçekten herkes biliyor olucak gs yi.haftasonu hollandadaydım üstümde fener atkısıyla dolaşıyorum.türk olduğumu öğrenen adamın biri direk gs mı dedi şok oldum.

Üstünde niye fener atkısıyla dolaşıyordun?

Çok iyi evet. Bi de takımda 31 tane adam var şu an kiralananlar dahil. Ne diyosun boşaltmamız gerekmez mi

takımın yarısı gitmeli zaten gidecek o kadar çok adam varki ,adnan polatın bize bıraktığı çöplerden bi kurtulamadık 50 oyuncu gitti hala bitmedi ulan

Transfer heyecanımız kalmadı yönetim istifa. !!!!!!!!!!!!!!!

Drogba'yı izleme şansımız var mı fildişi maçı ne zaman netten izliyebiliyormuyuz.

katiliyom..aynen dun gibi.. melo'ya sahip cikacagmiza..cok kisi laf atip adami kovdu..

ztn fenevlilerin istedigi de bu..

bende dün savundum burda meloyu.ki savunulmaya da ihtiyacı yokki adamın.Tükürmediği net belli haksız yere atıldı oyundan.Ha tükürse ve atılsa amenna ama tükürmedi.

sürekli 2.kalecimiz olacaksa problem yok zaten aksine iyi de olur ama yönetim inşallah muslerayı gönderip sinanı kaleye koyma gibi bi hata yapmaz.Bu tercih en kötü onur olmalı.

Sinan 1.kaleci falan olamaz zaten ya,olsa olsa iyi bi 2.kaleci olur...Onur konusunda da hemfikirim,bence seneye kalemizde olması muhtemel diye düşünüyorum çünkü Muslera gitmeye baya hevesli gibi..

bursada yıllardır kazanmıyoruz.5,5 sene olmuş nerdeyse dile kolay..yenmeliyiz.

yeneriz yenmesine.. yok kaybetcez filan demiyorum zaten; lakin kaybetsek bile ben sıkıntı göremiyorum..dediğim gibi 6-7 maçlık seri işi bitirir tsl için.. bu sefer kazanmakda zor değil zaten bence hazır ertuğrul da gitmişken...

Forma satislari sneijder geldiginden beri nasil? Beklendigi kadar ilgi varmi?

yeneriz yenmesine.. yok kaybetcez filan demiyorum zaten; lakin kaybetsek bile ben sıkıntı göremiyorum..dediğim gibi 6-7 maçlık seri işi bitirir tsl için.. bu sefer kazanmakda zor değil zaten bence hazır ertuğrul da gitmişken...

ben takıma güvenmiyorum abi.zaten artık maç da izlemiyorum doğrusu.heycanımı kaybettim,stres oluyo bi de bende.uzaktan daha iyi.sneijder ve drogba geldi diye biraz bakarım tabi:D

Ulan eziklerin tek umudu Schalke olmuş ne kadar acınası bir durumdur başkalarından medet umuyorlar artık baktı bunlar bize öylede böylede koyuyo biz yapamıyoruz başka türlü deneyelim diyorlar ama biz bu oyunu bozarız ezolarrrrr :D

bende dün savundum burda meloyu.ki savunulmaya da ihtiyacı yokki adamın.Tükürmediği net belli haksız yere atıldı oyundan.Ha tükürse ve atılsa amenna ama tükürmedi.

Tükürmedi ama bence haksız yere atılmadı tükürmediyse küfür etti 29 yaşında birinin çocukla çocuk olmasının mantığı ne.Puan kaybetseydik ne olucaktı?Adam oynadığı 1 maçtan kazandığı para 150 milyar. Ne gerek böyle acemiliklere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt