Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

barcelona gelse messi de es kazara sakat cezalı olsa bence barca yı eleriz şaka yapmıyorum yeterki messi olmasın.

Bu popülarite ile Serdar Taşçı'ya da , Gökhan İnler'e de parasını verirsen getirirsin. ( Gelecek sene için )

cümleten iyi geceler renkdaşlar..allah rahatlık versin hadi yatın uyuyun sizde sabahki spor haberleri, manşetler vs keyifli olacak:)

Trabzon forumdan alıntı :

sneijder ve drogba 11 oynamak zorunda. haydi bakalım. yerli olarak kimi oynatacak bunlar... gs de reklam ve ego uğruna uçuruma gidiyor. gelecek yıl onur a saracakları aşikar. haftalar önce onur la ilgili aldığım bilgiyi buraya yazmıştım. yine aynı şeyi yazıyorum. eğer bu yönetim sezon sonunu görüre onur gs de... :D

bilgi atay Aktuğ imzalı. onur gelecek sene gs de. yönetim satıyor. dikkat edin onur gidiyor değil, yönetim satıyor...

drogbanın çarşamba maçı varmış sanırım

barcelona gelse messi de es kazara sakat cezalı olsa bence barca yı eleriz şaka yapmıyorum yeterki messi olmasın.

barcelonayı elemek dünyadaki en zor futbol olayıdr messi de olmasa.insanlık dışı bir savunma yapmalısın ve şansının da yanında olması lazım.chealse maçını hatırlıyorum adamlar 11 kişi savunma yaptı drogba dahil ve ona rağmen yani tamamen şansa geçtiler turu.biz barcelonayı eleyecek bir yapıda değiliz malesef onlar ayrı bir boyutta.diğer takımda real madrid onlarda ayrı bir boyut.schalkeyi elersek,celtic gelse keşke onlarda eleseler.çok güzel olur.onun dışında malagada olabilir.inşallah ama schalkeyi eleriz

%80'i Galatasaray'lı ise bişey diyemem.Ama bakarsan adamlar uyanmış gibi.Azizi istifaya çağırıyorlar.

Yoo o konuda antunun %95i rahatlıkla yönetimin istifasını istiyor. Benim Galatasaraylı dediklerim paso fenerlilere sinir krizi geçirten bir kesim var:)

monpellier in boyalı başkanı belhanda yı fenere satmak istemiyor anlaşılan :D

Trabzon forumdan alıntı :

sneijder ve drogba 11 oynamak zorunda. haydi bakalım. yerli olarak kimi oynatacak bunlar... gs de reklam ve ego uğruna uçuruma gidiyor. gelecek yıl onur a saracakları aşikar. haftalar önce onur la ilgili aldığım bilgiyi buraya yazmıştım. yine aynı şeyi yazıyorum. eğer bu yönetim sezon sonunu görüre onur gs de... :D

bilgi atay Aktuğ imzalı. onur gelecek sene gs de. yönetim satıyor. dikkat edin onur gidiyor değil, yönetim satıyor...

Bence çok yerinde olur umarım ikinci başkanımız Sadri kalır Muslera ile denktir gözümde Onur hemde yerli çok lezzetli olur.

Sow bizde olsa anasını aglatmıstık ligin diyodum drogba geldi o zaman diyorumki sol bekte marcelo olsa fena olmazdı hani hadi baslan gerisini sen tamamla:asd:

Forza_TS

Ünal aysalda bizim başkanın alan cinsinden...

Bizimkisi paso satıyo.Adam kermes gibi...

Ünal aysalda paso topçu alıyo...

:asd:

barcelonayı elemek dünyadaki en zor futbol olayıdr messi de olmasa.insanlık dışı bir savunma yapmalısın ve şansının da yanında olması lazım.chealse maçını hatırlıyorum adamlar 11 kişi savunma yaptı drogba dahil ve ona rağmen yani tamamen şansa geçtiler turu.biz barcelonayı eleyecek bir yapıda değiliz malesef onlar ayrı bir boyutta.diğer takımda real madrid onlarda ayrı bir boyut.schalkeyi elersek,celtic gelse keşke onlarda eleseler.çok güzel olur.onun dışında malagada olabilir.inşallah ama schalkeyi eleriz

Chelsea hakkıyla eledi barca yı, ondan 2 sene önce son dakika gölüyle elenmişlerdi barcaya. Bence eleriz, o kadar büyütmemek lazım, barca her sene Cl yi kazanmıyor, real de öyle, eleyen biri çıkıyor işte :D

Inter 2 sene önce kazandı, ondan sonra chelsea, yani imkansız değil.

jimnastik kulubu şikeciler ve laz usaklarının forumlarını gezdim herkes o kadar üzülmüşki nasıl bok atıcaklarını sasırmıslar biri bu degirmenin suyu nerden geliyor hele bi basarısız olurlarsa bjkden beter olurlar diyor! bazısı bu yastaki adama su kadar para verilirmi diyor ama desenki drogba sneijder ara transfer döneminde takımınıza gelicek ama ... verceksiniz 1 dk dşünmeden verirler:asd:

jimnastik kulubu şikeciler ve laz usaklarının forumlarını gezdim herkes o kadar üzülmüşki nasıl bok atıcaklarını sasırmıslar biri bu degirmenin suyu nerden geliyor hele bi basarısız olurlarsa bjkden beter olurlar diyor! bazısı bu yastaki adama su kadar para verilirmi diyor ama desenki drogba sneijder ara transfer döneminde takımınıza gelicek ama ... verceksiniz 1 dk dşünmeden verirler:asd:

beşiktaşlıların forumundan link verebilirmisin, bende forza üyelik yok.

Ben nasıl geçiceğimizi biliyorum;) Mustafa Sarp ile Selçuk Şahin'i transfer edicen vericen Messinin karşısına. Adam zaten otomatikmen demorolize olur;) Diğerlerine de çaktırmadan ayağına ayağına. Ama burdaki mesele topla oynamayan hekemlerin görüş açısı dışındaki adamlara dalıcan;)

Herkes burada kadrolar yapıyor,yabancı oyuncularımızın fazlalığından bahsediyor.

Ama şu da var.Büyük klüpler turnuvalara 30-35 kişilik kadro ile giriyorlar.

Uefa kupasını aldığımızda dahi,yedek kulübemiz bu kadar zengin değildi.Ahmetlerle Marciolarla gelmişti o kupa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt