Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Valla kusura bakmasın ama stat yapsalar ne olcak? Ya İnönü'den vazgeçecekler süper dehşet bir stat hediye alacaklar. Ya da statı beliri bir süre gelirini hediye edip yaptıracaklar. İşte o zaman zaten avuçlarını yalarlar...

Devlet onlara peşkeş cekicek stadı orası ayrıda sportif basarı olmadan stadla iş cözülmez hacı kendilerini kandırıyor mallar kactane loca olcagı önemli falanda fıstıkda hem kapasite olarakta az olucak ben hatta sunu idda ediyorum stadımızı büyütmeliyiz büyütmeliiz derken zaten o kadar genişki stad koltuklara bi ayar ceksek 52 bin olcak 62 bin:D cl finalide oynatılabilir o zaman

Şenol Güneş sittin sene Bursa'ya gitmez Maradona'da çok deli paralar verirsen koşarak gelir sıkıntı yok sezon sonuda kovmak için uğraşırlar.

Valla kusura bakmasın ama stat yapsalar ne olcak? Ya İnönü'den vazgeçecekler süper dehşet bir stat hediye alacaklar. Ya da statı beliri bir süre gelirini hediye edip yaptıracaklar. İşte o zaman zaten avuçlarını yalarlar...

İnönü'ye imar izni çıkmadığı sürece oradan çıkmalarının devlete bir yararı yok.O yüzden stadı ya restore edicekler ya da yıkıp baştan yapıcaklar.

Biz Sami Yen'den çıktık devlet arsayı 1 milyar Türk Lirasına sattı.Arenanın maliyeti ise 250 milyon lira.

Bizdeki rahatlık kimsede yok yalnız :D Drogba gelmiş, "e iyi gelsin :coffee: " modundayız :D

angut.comdan hala bu saatte burayı takip eden işsiz,güçsüz avareler mi var :f yazık beyinsizler

Şenol Güneş sittin sene Bursa'ya gitmez Maradona'da çok deli paralar verirsen koşarak gelir sıkıntı yok sezon sonuda kovmak için uğraşırlar.

Şenol Hoca'yı futbol kültürü olan bi şehrin takımının başında görmek istiyorum, Bursa da bu şehirlerden biri, Gençler falan da olur aslında ama orda da CavCav var. Eskişehir de olabilir.

According to the Daily Mail, Montpellier have offered their 22 year old attacking midfielder Younes Belhanda to Arsenal.

EEEhhhy forumu ziyaret eden zavalli kuslar biz o serefsiz camia bjk'nin durumuna düsmeyiz merak etmeyin.

Önce bir Ünal Aysali arastirin, kiskanin, korkun, terleyin ve titreyin.

Bizdeki rahatlık kimsede yok yalnız :D Drogba gelmiş, "e iyi gelsin :coffee: " modundayız :D

Renktaş valla nedenini bilmiyorum ama, gerçekten sanki sıradan bir transfer yapmış gibi hissediyorum;)

Sneijder reyis geldikten sonra pek fazla beni şaşırtmıyor.

Ama bunda Şeref Reyis'in katkısı da yok değil hani. Şeref Reyis protesto ediyorum seni. Şimdi Drogba transferini hiç haberimiz yokken, resmi sitede görüp delirmek, çıldırmak vardı. Acaba rüya mı diye kendimizi çimçiklemekten morartmak vardı. Gözlerimizi avuşturmaktan kızartmak vardı:)

Valla gülme krizine girdim şimdi:) Şimdi orda Galatasaraylı olanları anlamak için benim yazdığım mesajdan alıntı yaparak kanıtlamaya çalışıyolarsa, bunların harbiden beynine kan gitmiyor artık;)

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
m.serdar - 29.01.2013 02:05[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: senturkFB:cLink:2665673

Eziklerin forumundan :

Efe Karayel Nickli Üyeden Alıntı

Mantıklı olanların fenerli gözüktüğüne bakma‚ Galatasaraylılar Ben ezberledim o yorumları yazanların isimlerini ama antu modları hala farkedemedi

Burda kimler bu tipte belli oluyor[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

kim bunlar renkdas ya

Kim bunlar kim:D[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Schalke yi yenmek farz oldu artik... bu Transferler Lig icin degil CL icin yapildi...

afrika kupasini takip edemiyorum , drogba aktif olarak 11 de oynuyormu yoksa yedekmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt