Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Buradaki maçı 1-0 2-0 almak zorundayız.Bu çok net!

Muslera'yı da hazırlayacak Tafi'dir.

Yan toplarda hala sıkıntımız var.Kolay gol yiyoruz.

Defans göbeğimiz çok sert.Orada bi sıkıntımız yok.Riera adam kaçırıyor.Ona bir önlem lazım.

Önünde asla Emre Çolak oynamamalı.Defansif yönü 0.

İlk maçta tercihim Amrabat'tan yana.Hiç yoktan 2 adamı yanında götürüyor.

Riera'nın kanadını tıkayabilirsek,kazanırız.

Diğer bölgelerde zaten sıkıntımız yok.

Emre Çolak konusunda katılmamak elde değil defansif yönünü geçsek bile ofanstada yokları oynuyor zaten topu tutup dönmek top tutmak oluyorsa tek yaptığı o işte bu yüzden kadroya girmesi saçma Ambarat'ı pek beğenmesemde kesinlikle o oynamalı.

Riera'nın iyi gününe denk gelirsek bazen çoğu sol bekten sol bek gibi oynadığı oluyor sadece birebir kaldığında nasıl pozisyon alacağını hala bilmiyor defalarca aynı faulu yaptı ve yaptığı faullerde kritik bölgede olduğu için yan toplar sıkıntı yaratıyor umarım en azından bunu aşar.

Tüm bu isteklerimiz olumlu yönde karşılansa bile şu anda ne olacağı muamma olan bir Melo konumuz var o da çok kilit konumda umarım gereksiz ceza alıp maç formunu kaybetmez.

Istanbul daki Schalke mac biletleri bitmisdir dimi, yoksa var mi daha kartlar?

geçen sene 21 nisanda perişandım. o playoff yok mu playofff...ameliyata girmeden 22 gün önceydi....o bala yenildiğimiz 2-1 lik maçtan sonra sokakta sevinen o köpekleri görünce öldüresim geldi.12 mayıstada ameliyat oldum.uyandığımda şampiyonduk:D

Geçen seneden daha çok ihtiyacımız var şampiyonluğa ..

Bu sene bu transferlerin parasını şampiyon olarak çıkartabiliriz , + psikolojik üstünlüğü iyice ele geçirmiş oluruz. Şampiyonluk 19 - 18 olucak ..

Bu sene şampiyon olursak lig'e 3-4 sene ambargo koyarız ,arayı açar gideriz ..

burak komple bir forvet .. sadece onune top bekleme olayini cozse 10 numara olucak. trabzonda alistigi taktik. orda kerkes onun uzerine oynuyordu ilerde tek adam olarak, simdi takim oyunu oyanamayi bir ogrense ;drogba ogreticek .. en buyuk artisi bence cok seyler ogrenicekler bizm cocuklar drogba ve sneijder den .. umarim icerde lobi yapmazlar ,yerliler de birseyler ogrenmeye calisirlar , dunyanin mevkilerinde en yetenekli adamlari sonucta ..
fatih hoca izin vermez gruplaşmaya.burak için gerçekten çok iyi sneijder ve drogba.selçuk içinde,emre içinde öyle..ben emre çolaktan,enginden ve amrabattan iyi bi çıkış bekliyorum.

Yıllar önce Mallorca maçı.

Arkadaşla konuşuyoruz.Turu geçmişiz mutluyum.Leeds ile eşleşmişiz.

Tamam dedim buraya kadar.Radebe,Kewell ve daha niceleri var.Elendik dedim buraya kadar.

Leeds'i geçtik Arsenal..Yok dedim buraya kadar.Henryler Overmarslar daha neler neler..

Sonra kupa geldi :ayatollah:

Cl'de Şu Barça olmasa,finale bile gidebiliriz derim de şuan.

Adamlara kimler ne taktikler denedi.Yemiyor arkadaş.

Barça'ya bu dünyada yapabilecek hiçbirşey yok.

Ha işin ilginç noktasını da söyliyim.

Hiç top oynamadan son 16'ya kaldık.Bu da bir gerçek..

Ya ben o gece kupayı aldığımızda balkona çıkıp nasıl bağırdığımı hatırlıyorum şimdi utanıyorum düşündükçe:rolleyes:

Ama öyle böyle ağlamamıştım. Hayatımdaki en güzel ağlamaktı.

1dbb5Drogba.jpg

:D

Sana birşey söliyimmi? Bizim Antu'da saldırı ekibimiz var, onlar sanıyor ki, Feneri kötülüyoruz:) Ya bunlar harbiden aklını peynir ekmekle yemişler? Hayır şimdi biz Ferit Şahenk'in başkan olup, kaliteli(Aykut'tan hariç artık her kimse)bir teknik direktör getirmesini ve Sow tarzında oyuncular almasını istermiyiz?

Onlar sanıyor ki, biz Fenere saldırıyoruz. Galatasarayı övüyoruz:) Tam tersi Aykut ile Azizimize öyle bir destek çıkıyoruz ki, istifa diyenleri resmen fişliyoruz. Ondan sonra başlıyolar birbirlerini yemeye:)

Şakası falan bizim ekibe gelmek isteyenler varsa 7 kişilik bir grubuz. Birlikte çok daha güzel şeyler yapabilirz tabiki.

Ben gelirim valla.Yaşımı da 13 yaparım Aykut abim Aziz babam moduna girerim.Belki nsl göründüklerini görürler

Geçen seneden daha çok ihtiyacımız var şampiyonluğa ..

Bu sene bu transferlerin parasını şampiyon olarak çıkartabiliriz , + psikolojik üstünlüğü iyice ele geçirmiş oluruz. Şampiyonluk 19 - 18 olucak ..

Bu sene şampiyon olursak lig'e 3-4 sene ambargo koyarız ,arayı açar gideriz ..

ııı :D19 'a 17.o kupa trabzona gidecek bu sene. şike mevzusu fazla uzadı.haziran ya da öncesinde çözülür.

Emre Çolak konusunda katılmamak elde değil defansif yönünü geçsek bile ofanstada yokları oynuyor zaten topu tutup dönmek top tutmak oluyorsa tek yaptığı o işte bu yüzden kadroya girmesi saçma Ambarat'ı pek beğenmesemde kesinlikle o oynamalı.

Riera'nın iyi gününe denk gelirsek bazen çoğu sol bekten sol bek gibi oynadığı oluyor sadece birebir kaldığında nasıl pozisyon alacağını hala bilmiyor defalarca aynı faulu yaptı ve yaptığı faullerde kritik bölgede olduğu için yan toplar sıkıntı yaratıyor umarım en azından bunu aşar.

Tüm bu isteklerimiz olumlu yönde karşılansa bile şu anda ne olacağı muamma olan bir Melo konumuz var o da çok kilit konumda umarım gereksiz ceza alıp maç formunu kaybetmez.

Melo bu yıl bize hiçbir katkı yapmadı desem yeridir.Üstüne zarar açıyor.

Yekta bile ondan formdadır desem yalan olmaz.

Melo taraftarın sevgilisiydi.Ama yeni yıldızların gelişiyle,dün sahada gereksiz triplere girdiğini hissettim sanki..Bilemiyorum.Yanlış da düşünmüş olabilirim.

Re: Transfer Nöbeti

Son dakikada bi stoper haberi beklemiyo değilim sürpriz olmaz yani :confused:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar , lig şampiyonluğu 2.plan emin olabilirsiniz . Ilk önce şampiyonlar ligi var ;)

ama kaldiki ligde sampiyon olamazsak shamp lig de garanti olmaz, ikisini birden goturmek lazim ayak basti parasi 7-8 milyon shamp lig e ;)

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Son dakikada bi stoper haberi beklemiyo değilim sürpriz olmaz yani :confused:

serdar taşçı diyoruz ama bakalım.madem serdar aziz için daha önce bursayla görüşüldü.bi zahmet serdar taşçıyı da istesinler bizimkiler.

Ya ben o gece kupayı aldığımızda balkona çıkıp nasıl bağırdığımı hatırlıyorum şimdi utanıyorum düşündükçe:rolleyes:

Ama öyle böyle ağlamamıştım. Hayatımdaki en güzel ağlamaktı.

Henry'nin kafasında kalbim durup,sonra geri çalışmıştı :D

Tafi ne büyük oyuncuydun sen ya :ayatollah:

Ya ben birşey itiraf etmek istiyorum. Ben Emreyi gerçekten seviyorum ve başarılı olacağına inanıyorum. Eğer sürekli oynama şansı olsaydı eminim ki Arda'dan daha iyi olabilirdi. Arda bir tek çalım atıyodu ama çalımı da güzel atıyodu. Topla korkmadan 4kişinin arasına giriyodu. 4kişiyi oyundan düşürünce de zaten tek pasla tehlike yaratabiliyodu. Ardanın en büyük özelliği buydu. Şut atma özelliği hiç ama hiç yoktu.

Ama Emre öyle paslar atıyor ki bazen, yok artık Lebron James diyorum. Umarım Sneijder'in topla oynama tarzından ve paslarından, Drogba'nın vuruş şekillerinden birşeyler kapar.

Ne zamandır kafamda takılı 2 soru var :D

1.Kaleci aykut futbolu mu bıraktı nerelerde?

2.Real Madrid'in Casillas'dan önceki kalecisi kimdi?Hep düşünürüm,hiç bulamadım :D

[FONT=Arial, sans-serif]Mourinho hayırlı olsun diyip yatıyorum ben. Yarın görüşürüz renktaşlar...[/FONT]

Re: Transfer Nöbeti

ama kaldiki ligde sampiyon olamazsak shamp lig de garanti olmaz, ikisini birden goturmek lazim ayak basti parasi 7-8 milyon shamp lig e ;)

O konuda haklı olabilirsin de kadikoye şampiyon gitmekten filan bahsediliyor , bence orada şampiyon olsak daha iyi :D

ııı :D19 'a 17.o kupa trabzona gidecek bu sene. şike mevzusu fazla uzadı.haziran ya da öncesinde çözülür.

Ben zannetmiyorum kardeşim , o mevzu kapandı artık ..

Daha doğrusu üstünü kapattılar , bu saat'den sonra bişey beklemek hayalcilik olur .

Şikeli bir şampiyonluk ile kara lekeyi yapıştırdılar kulübe ..

Melo bu yıl bize hiçbir katkı yapmadı desem yeridir.Üstüne zarar açıyor.

Yekta bile ondan formdadır desem yalan olmaz.

Melo taraftarın sevgilisiydi.Ama yeni yıldızların gelişiyle,dün sahada gereksiz triplere girdiğini hissettim sanki..Bilemiyorum.Yanlış da düşünmüş olabilirim.

Ben Melo'yu geçen yıl dahi beğenmemiştim zaten penaltılardan ve şansına attığı 2-3 gol ve değişik sevinciyle taraftarımızın sevgilisi oldu ama çıkarken kaybettiği toplar yüzünden nefret derecesinde antipati duymaya başladım ne yazık ki o yüzden bana kalsa hiç alınmamalıydı sezon sonu gönderilmeli artık en azından.

Dediğinde haklısın ama şöylede bir gerçek var büyük maçlar büyük oyuncularla oynanıyor Yekta daha 3-0 olan Antalya maçına girmişken kaleciyle karşı karşıya kalınca eli ayağına dolaşırken Schalke maçında ne yapar düşünmek zor o yüzden Melo lazım diyorum bu kez sezon boyunca performansı iyi olmasada onun için her açıdan son şans ve iyi değerlendirmek isteyecektir.

Aslantepedeki GS Schalke macina nerden bilet bakabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt