Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya ben birşey itiraf etmek istiyorum. Ben Emreyi gerçekten seviyorum ve başarılı olacağına inanıyorum. Eğer sürekli oynama şansı olsaydı eminim ki Arda'dan daha iyi olabilirdi. Arda bir tek çalım atıyodu ama çalımı da güzel atıyodu. Topla korkmadan 4kişinin arasına giriyodu. 4kişiyi oyundan düşürünce de zaten tek pasla tehlike yaratabiliyodu. Ardanın en büyük özelliği buydu. Şut atma özelliği hiç ama hiç yoktu.

Ama Emre öyle paslar atıyor ki bazen, yok artık Lebron James diyorum. Umarım Sneijder'in topla oynama tarzından ve paslarından, Drogba'nın vuruş şekillerinden birşeyler kapar.

emre selçuk ve melonun yanına monte edilmeli. ortasahanın ortasında oynarsa ve alışırsa çok iyi bi ortasaha oyuncusu kazanırız.diğer türlü forvet arkası oynar ama sneijderin yedeği olur.

Ben zannetmiyorum kardeşim , o mevzu kapandı artık ..

Daha doğrusu üstünü kapattılar , bu saat'den sonra bişey beklemek hayalcilik olur .

Şikeli bir şampiyonluk ile kara lekeyi yapıştırdılar kulübe ..

Allah büyük.5 maç tescilli.kolay değil.o kupa süs diye duruyo müzelerinde.

fatih hoca izin vermez gruplaşmaya.burak için gerçekten çok iyi sneijder ve drogba.selçuk içinde,emre içinde öyle..ben emre çolaktan,enginden ve amrabattan iyi bi çıkış bekliyorum.

amrabat bir donsun bakalim, simdi 4-3-3 e yakin bir taktikle oynayacagiz galiba , tam 4-3-3 olmasada kombinasyonlari olur , gorelim bakalim amrabati; 8 milyonluk hurma kazigimi :) eger 3-4 e alsaydik bisey demezdimde 8 cok be abicim amrabata :(

Ben Melo'yu geçen yıl dahi beğenmemiştim zaten penaltılardan ve şansına attığı 2-3 gol ve değişik sevinciyle taraftarımızın sevgilisi oldu ama çıkarken kaybettiği toplar yüzünden nefret derecesinde antipati duymaya başladım ne yazık ki o yüzden bana kalsa hiç alınmamalıydı sezon sonu gönderilmeli artık en azından.

Dediğinde haklısın ama şöylede bir gerçek var büyük maçlar büyük oyuncularla oynanıyor Yekta daha 3-0 olan Antalya maçına girmişken kaleciyle karşı karşıya kalınca eli ayağına dolaşırken Schalke maçında ne yapar düşünmek zor o yüzden Melo lazım diyorum bu kez sezon boyunca performansı iyi olmasada onun için her açıdan son şans ve iyi değerlendirmek isteyecektir.

Ortada bir gerçek var ki,gelecek yıl Melo gitmeli.

Başgan yerine Yaya TOure'yi koymalı :D :ayatollah:

amrabat bir donsun bakalim, simdi 4-3-3 e yakin bir taktikle oynayacagiz galiba , tam 4-3-3 olmasada kombinasyonlari olur , gorelim bakalim amrabati; 8 milyonluk hurma kazigimi :) eger 3-4 e alsaydik bisey demezdimde 8 cok be abicim amrabata :(

5 o 5 te.herkes 8 görüyor:D

Henry'nin kafasında kalbim durup,sonra geri çalışmıştı :D

Tafi ne büyük oyuncuydun sen ya :ayatollah:

Kim di ya Overmars mı kale önünde öyle bir vuruş yapmıştı ki, neyse ki kalenin üstünden dışarı çıkmıştı:)

Ya tafi çok başka, valla duracağı yeri süper belirliyodu, Refleksini bırak 6. hissi gerçekten güçlüydü. Ve rakip şut atacakken yeri geldiğinde kendisini topa öyle bir siper ediyodu ki. Resmen şemsiye gibi açılıp atlıyodu topun önüne neresine gelirse gelsin hiç çekinmeden.

Allah büyük.5 maç tescilli.kolay değil.o kupa süs diye duruyo müzelerinde.

O kupayı daha kimse alamaz onların müzesinden ..

Dediğim gibi mahkeme tescilli şikeli bir şampiyonluk ile kulübe kara lekeyi sürdüler , bir 100 sene çıkmaz o leke ..

Kim di ya Overmars mı kale önünde öyle bir vuruş yapmıştı ki, neyse ki kalenin üstünden dışarı çıkmıştı:)

Ya tafi çok başka, valla duracağı yeri süper belirliyodu, Refleksini bırak 6. hissi gerçekten güçlüydü. Ve rakip şut atacakken yeri geldiğinde kendisini topa öyle bir siper ediyodu ki. Resmen şemsiye gibi açılıp atlıyodu topun önüne neresine gelirse gelsin hiç çekinmeden.

Tafi gibi kaleci görmedim ömrü hayatımda.Öylesi gelmedi gelmez de.

Ya ben birşey itiraf etmek istiyorum. Ben Emreyi gerçekten seviyorum ve başarılı olacağına inanıyorum. Eğer sürekli oynama şansı olsaydı eminim ki Arda'dan daha iyi olabilirdi. Arda bir tek çalım atıyodu ama çalımı da güzel atıyodu. Topla korkmadan 4kişinin arasına giriyodu. 4kişiyi oyundan düşürünce de zaten tek pasla tehlike yaratabiliyodu. Ardanın en büyük özelliği buydu. Şut atma özelliği hiç ama hiç yoktu.

Ama Emre öyle paslar atıyor ki bazen, yok artık Lebron James diyorum. Umarım Sneijder'in topla oynama tarzından ve paslarından, Drogba'nın vuruş şekillerinden birşeyler kapar.

Açıkcası ben Emre'nin en fazla rotasyon oyuncusu olabileceğini düşünüyorum,yeterince şans bulduğunu da hatta fazlasını bile. Arda bir kere fizik olarak çok güçlü idi Emre Ç. ye göre Emre takıma girdikten sonra fizik gelişimi sıfır çok çelimsiz ve güçsüz hiç ayakta kalamıyor o yüzden bir Arda gibi 4 kişinin arasına girip çıkmasını beklemek hayalcilik olur zaten.Emre'nin şut özelliğinin olduğunu söyleyemeyiz heralde Belediye'ye attığı 2 golü saymazsak ceza sahası dışından kaleyi bulan şutu bile olmayabilir.

Pas konusunda evet geçen sene çok yaratıcı paslar atabildiğine bende şahit oldum ama bu sene onlardan bir tane bile göremedim gelişmek yerine olduğu yerde sayıyor ne yazık ki.

O kupayı daha kimse alamaz onların müzesinden ..

Dediğim gibi mahkeme tescilli şikeli bir şampiyonluk ile kulübe kara lekeyi sürdüler , bir 100 sene çıkmaz o leke ..

leke çıkmaz ,cezasızda kalmaz.inan bana ;)

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Son dakikada bi stoper haberi beklemiyo değilim sürpriz olmaz yani :confused:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

NAjmm0TAhljoES7wpy.jpg

2952786601_2_3.jpg
drogbanın oğlu:D

Açıkcası ben Emre'nin en fazla rotasyon oyuncusu olabileceğini düşünüyorum,yeterince şans bulduğunu da hatta fazlasını bile. Arda bir kere fizik olarak çok güçlü idi Emre Ç. ye göre Emre takıma girdikten sonra fizik gelişimi sıfır çok çelimsiz ve güçsüz hiç ayakta kalamıyor o yüzden bir Arda gibi 4 kişinin arasına girip çıkmasını beklemek hayalcilik olur zaten.Emre'nin şut özelliğinin olduğunu söyleyemeyiz heralde Belediye'ye attığı 2 golü saymazsak ceza sahası dışından kaleyi bulan şutu bile olmayabilir.

Pas konusunda evet geçen sene çok yaratıcı paslar atabildiğine bende şahit oldum ama bu sene onlardan bir tane bile göremedim gelişmek yerine olduğu yerde sayıyor ne yazık ki.

Emre-Aydın ve türevleri 20-30 dakikalık oyunculardır.

Didier%20Drogba_Wallpapers%202011.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt