Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şeref aydın'dan hala bir duyum yokmu? solbeke dair.Birde solbekimiz olsa tadından yenmez.

Artık transfer yeter beyler.. takım coşmadımı :) Şimdi bunları oynatmak mesele

Bu saatten sonra zor başkana şunu da al desen alır yeterki terim istesin. Türk stoper almalıyız.

sampıonlar ligi kupasını kafaya koymuslar...stoper % 100 alınacak derim ben

drogbaaa geldimi??

ben kendime gelemedim daha??

ule okadar nöbet tuttuk-avatar yaptım adamı forumda yoktum dün...

drogbanın gelişini burda paylaşmak - mutluluğu ortak yaşamak tadı farklıyımış. herkes saolsun..

dün drogbanın açıkladığında metrobüsteydim, ulee fızıl fızıll sesler gelmeye başladı.. ozaman anladım ççünkü benim olduğum yerde haaas... tir çeken fenerliler var. bişey demedim arada kafamı çevirip tıs tıs güldüm :):asd:

günaydın arkadaslar semih ve dany den bırının sakatlanması durumunu dusunemıyorum bile bu kadar yatırım yapılmıs 1 tane de stoper alınması sart bana gore bu rısk alınmamalı

Pes 2013 : Barça yı almak yok olum

Pes 2014 : Galatasaray ı almak yok olum

:o

Football Manager 2013'te güncellemeyi yükledikten sonra Galatasaray'la bi kariyer açmak şart oldu =)

7 yabancılı 3-5-2

.........muslera

...eboue semih dany

..........melo

.hamit selçuk amrabat

.........snijder

.....burak drogba

günaydın arkadaslar semih ve dany den bırının sakatlanması durumunu dusunemıyorum bile bu kadar yatırım yapılmıs 1 tane de stoper alınması sart bana gore bu rısk alınmamalı

bu risk alındı doğru ama o sakatlanır-bu sakatlnaır dersek kadroyu 40 kişiden kurmak gerekli.. herşey 4 4 lük olsun güzelde. 2 sene öncesine bakılarak buralara gelindi. asıl vuruşu gelecek sene yapılcakdır.. bu kadar kadro ile oynamaya gerek yok bence. çok iyi isim gelmedikten sonra ben karşıyım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt