Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ben başka birşey olduğunu düşünmek istiyorum.. Oyuncu değişikliğine üzülmüştür ondan farketmemiştir belki.. Sneijder'e kasti yaptığı birşey değildir umarım..

çkarkende aynı tepkideydi. snejderlik bir durum yok yani. umut her zaman böyle soğuk biri..

terbiyesizlik yapıtğınıda düşünmüyorum ben. umudun yapısında her zaman bu var.

Cevap: Transfer Nöbeti

Chedjou mu o?

tumblr_mhcc3qw6Ml1rtequ6o1_500.gif

adamdaki özgüvene bak dünyanın en iyi forvelerinden biirine atıyor bunu bravo valla ben hiç izlemedim kendisini ama yazılan yazılara göre çok iyi bir oyuncuymuş

çkarkende aynı tepkideydi. snejderlik bir durum yok yani. umut her zaman böyle soğuk biri..

terbiyesizlik yapıtğınıda düşünmüyorum ben. umudun yapısında her zaman bu var.

Bence de zaten çıkarken bozuk çıkıyor yani değişiklikten dolayı üzgün bence ondan yapıyor.. Ama yinede oyuncu gelmiş bir kafasını çevirip bakmalıydı en azından.. Sneijder umut gittikten sonra arkasından bakıyor yedek kulübesine doğru bana mı tepki gösterdi gibisinden..

adamdaki özgüvene bak dünyanın en iyi forvelerinden biirine atıyor bunu bravo valla ben hiç izlemedim kendisini ama yazılan yazılara göre çok iyi bir oyuncuymuş

Dany'de de var o kadar ozguven, belki daha da fazlasi. Bizim savunmaya akilli adam lazim.

Sutlanmak falan yakışıksız kelimeler.. 2 hareketten yaptı diye kimi harcadığını gördün Terim'in?
sizin edebiniz ben yazıncamı aklınıza gelıyor gozunu ac oku bak daha bu konudakı sayfalarda ne kufurler goreceksiniz...millete sapır supur bize yarabbi sukur...

Su "herseyi bilen" sozluk yazarinin son iddiasini okudunuz mu arkadaslar? Boyle bir sey tartisildi mi?

aldigim duyumlar galatasaray'in kendisiyle ilgilendigi yolunda. kesinlesmis hic bir sey olmamakla beraber, song yedekte bekletiliyor. fatih terim'in bu konudaki raporu onemli. eger stoper transferini gerekli gorur ve kadroda yabanci bir stoper daha olmasini da kabul ederse, hemen transferi ile ilgili girisimlere baslanacak. satin alinmasa bile opsiyonlu kiralama soz konusu olabilir. barcelona'da takima giremeyen song da bu transfere olumlu bakiyormus. barcelona'nin da bu transferde zorluk cikartacagi dusunulmuyor. beklenilen tek sey, fatih terim'in konuyla ilgili dusuncesi ve raporu. transfer penceresinin son gunune kadar bir surpriz yasanabilir.

(merhaba dunyali biz dostuz, 29.01.2013 10:32)

AW: Transfer Nöbeti

bu karaoglan eboue ile gelicek, karsilamada bizim deli oglanida unutmayalayim :D...

o vitonun üzerine atlayan genc yiyorsa Drogbanin üstünede atlasin

Yaptığı terbiyesizlik ama...

Ne olursa olsun kendisine elini uzatmış birine bunu yapmaması lazım ayrıca snijderle ne alıp veremediği var

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Umut isterse 40 gol atsın..Oyun içinde sağladığı hiçbir faydayok.Belirli bir oyun düzeni yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt