Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkanın açıklamalarının şu kısmı önemli: "Bu önemli isimlerden sonra(birlikte anlamında) artık genç kadrolar kuracağız"
Ben başka birşey olduğunu düşünmek istiyorum.. Oyuncu değişikliğine üzülmüştür ondan farketmemiştir belki.. Sneijder'e kasti yaptığı birşey değildir umarım..
aysal ve terim takım icindeki boyle seyleri kaldıramaz.....selcuk bile olsa direk sutlanır takımdan
non tv transfer bittti diyor.
Chedjou mu o?
![]()
ikinci videoda 00:42 saniyedeki gole dikkatli bakın....Adam 34 yasında ama reflex super
adamdaki özgüvene bak dünyanın en iyi forvelerinden biirine atıyor bunu bravo valla ben hiç izlemedim kendisini ama yazılan yazılara göre çok iyi bir oyuncuymuş
çkarkende aynı tepkideydi. snejderlik bir durum yok yani. umut her zaman böyle soğuk biri..
terbiyesizlik yapıtğınıda düşünmüyorum ben. umudun yapısında her zaman bu var.
adamdaki özgüvene bak dünyanın en iyi forvelerinden biirine atıyor bunu bravo valla ben hiç izlemedim kendisini ama yazılan yazılara göre çok iyi bir oyuncuymuş
Hangi fotoyu?
sizin edebiniz ben yazıncamı aklınıza gelıyor gozunu ac oku bak daha bu konudakı sayfalarda ne kufurler goreceksiniz...millete sapır supur bize yarabbi sukur...Sutlanmak falan yakışıksız kelimeler.. 2 hareketten yaptı diye kimi harcadığını gördün Terim'in?
Yaptığı terbiyesizlik ama...
Ne olursa olsun kendisine elini uzatmış birine bunu yapmaması lazım ayrıca snijderle ne alıp veremediği var
GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi