Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sizin edebiniz ben yazıncamı aklınıza gelıyor gozunu ac oku bak daha bu konudakı sayfalarda ne kufurler goreceksiniz...millete sapır supur bize yarabbi sukur...

Üslubun genelinden bahsetmedim Alpay insanlara konuşması konusunda ahkam kesecek kadar düzgün konuşmuyorum sadece yarım sezonda olsa emek vermiş bir oyuncu için bu şekilde konuşulmaması ve harcanmaması gerektiğini yazdım o kadar.. Yoksa sutlamak hakaret veya küfür değil ki..

Ya drogba resmen bizde degılmı yanı afrıka kupası bıtınce gelıcek aksam fıfa onay vermeyebılır tarzı haberler vardı tek taraflı fesıh soz konusu olmayabılır fılan

alex song diyorum, nasil sizce? geliyor diyorlar.

Su "herseyi bilen" sozluk yazarinin son iddiasini okudunuz mu arkadaslar? Boyle bir sey tartisildi mi?

aldigim duyumlar galatasaray'in kendisiyle ilgilendigi yolunda. kesinlesmis hic bir sey olmamakla beraber, song yedekte bekletiliyor. fatih terim'in bu konudaki raporu onemli. eger stoper transferini gerekli gorur ve kadroda yabanci bir stoper daha olmasini da kabul ederse, hemen transferi ile ilgili girisimlere baslanacak. satin alinmasa bile opsiyonlu kiralama soz konusu olabilir. barcelona'da takima giremeyen song da bu transfere olumlu bakiyormus. barcelona'nin da bu transferde zorluk cikartacagi dusunulmuyor. beklenilen tek sey, fatih terim'in konuyla ilgili dusuncesi ve raporu. transfer penceresinin son gunune kadar bir surpriz yasanabilir.

(merhaba dunyali biz dostuz, 29.01.2013 10:32)

Bana bir haller oluyor.

Su "herseyi bilen" sozluk yazarinin son iddiasini okudunuz mu arkadaslar? Boyle bir sey tartisildi mi?

aldigim duyumlar galatasaray'in kendisiyle ilgilendigi yolunda. kesinlesmis hic bir sey olmamakla beraber, song yedekte bekletiliyor. fatih terim'in bu konudaki raporu onemli. eger stoper transferini gerekli gorur ve kadroda yabanci bir stoper daha olmasini da kabul ederse, hemen transferi ile ilgili girisimlere baslanacak. satin alinmasa bile opsiyonlu kiralama soz konusu olabilir. barcelona'da takima giremeyen song da bu transfere olumlu bakiyormus. barcelona'nin da bu transferde zorluk cikartacagi dusunulmuyor. beklenilen tek sey, fatih terim'in konuyla ilgili dusuncesi ve raporu. transfer penceresinin son gunune kadar bir surpriz yasanabilir.

(merhaba dunyali biz dostuz, 29.01.2013 10:32)

Song defans mı :)

Herşeyi bilen kimmiş?

Beyler Çin malı Drogba almışız :sad007:

Şimdi biz güzel pas veremeyince SNEIJDER'e gol atamayınca DROGBA ya mı küfür edicez şu lükse bak arkadaş :)

transferler süper ama verilen paralar hakikaten çok yüksek 1,5 sene için 10 milyon euro +maç başı 15 bin fahiş bi rakamdır avrupada kimse vermez drogbaya bu rakamları sevindim drogba gibi oyuncuya ama içimede oturdu bu rakamlar umarım sonumuz 8taş gibi olmaz

adam fanatik gazetesinin haberinden bir gun once Drogba turkiyenin pretoria daki konsolslugunda bulent tulunla imzaladi resmi olarak demis. Bugun fanatik ayni haberi yapti, onceki gun imzalar atildi dedi. tarihler, mekanlar birebir ortusyor. sallamasyon olamaz.

transferler süper ama verilen paralar hakikaten çok yüksek 1,5 sene için 10 milyon euro +maç başı 15 bin fahiş bi rakamdır avrupada kimse vermez drogbaya bu rakamları sevindim drogba gibi oyuncuya ama içimede oturdu bu rakamlar umarım sonumuz 8taş gibi olmaz

Forma alırsan hiç bişey olmaz muhasebeciliği bırakın gidip sneijder ve drogba formalarına yüklenin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt