Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Baros'u bir kırmızıdan sonra bir daha almadı.(böyle hatırlıyorum)

Hangi kırmızı karttan sonra? Son hafta bile oynadı Baros geçen yıl..Elmander sakatlanmıştı Fener maçında onun yerine girdi..

Antremanlar, form düzeyi vs vs birçok nedeni vardır.. Fatih Terim sürekli kazanma yoluna gider.. Hele çalışan ve katkı sağlayan bir oyuncuysa.. Baros'u zaten gözden çıkarmıştı mecburiyetten oynatıyordu.. Burak ve Umut alınınca tamamen sildi takım bul dedi..

Hangi kırmızı karttan sonra? Son hafta bile oynadı Baros geçen yıl..Elmander sakatlanmıştı Fener maçında onun yerine girdi..

Antremanlar, form düzeyi vs vs birçok nedeni vardır.. Fatih Terim sürekli kazanma yoluna gider.. Hele çalışan ve katkı sağlayan bir oyuncuysa.. Baros'u zaten gözden çıkarmıştı mecburiyetten oynatıyordu.. Burak ve Umut alınınca tamamen sildi takım bul dedi..

Sonra oynatmış. yanlış hatırlıyormuşum.

transferler süper ama verilen paralar hakikaten çok yüksek 1,5 sene için 10 milyon euro +maç başı 15 bin fahiş bi rakamdır avrupada kimse vermez drogbaya bu rakamları sevindim drogba gibi oyuncuya ama içimede oturdu bu rakamlar umarım sonumuz 8taş gibi olmaz

Hocam yüksek falan değil ya Türkiye standartlarında yüksek falan değil...

Bak Bienvenu mesela geçen sezon başında geldi.. 1,5 yıl için ödenen rakat 4 M € bonservis 1 M € yıllok ücret 5,5 M € Bienvenu gibi birine 1,5 yıllık bu para veriliyorsa...

Forma alırsan hiç bişey olmaz muhasebeciliği bırakın gidip sneijder ve drogba formalarına yüklenin.

ben her sene bi forma alıyordum 2 yaparım ama bu kurtarırmı klübü bilemem muhasebecilik filanda değil gerçekler arkadaşım tüpçü adamları getirdiğinde taraftar bizim gibi çıldırt bizi diyordu ünal başkan hesabını iyi yapmamışsa sponsor bulmamışsa futbolcuların isim haklarını peşin pazarlamadıysa bu konuda tek bi haber çıkmadı bu klüp bu paraları ödeyemez ödersede batar formayla olacak iş değil geçiniz

yani sunu demek istiyorum hadi snejder'i salladi tutturdu. Drogba'da net yer ve zaman bilgisi vermis. Bu kadar tesaduf olamaz. Alex Song neden olmasin?

Chedjou mu o?
tumblr_mhcc3qw6Ml1rtequ6o1_500.gif
videosu bu izle :) https://www.youtube.com/watch?v=ojb7SyT8Izw

Hocam yüksek falan değil ya Türkiye standartlarında yüksek falan değil...

Bak Bienvenu mesela geçen sezon başında geldi.. 1,5 yıl için ödenen rakat 4 M € bonservis 1 M € yıllok ücret 5,5 M € Bienvenu gibi birine 1,5 yıllık bu para veriliyorsa...

kötü örneklerden bizeneki biz önümüze bakalım maç başıyla nerdeyse seneliği 7 milyon euroya geliyor allahın aşkına avrupada 7milyon net alan kaç oyuncu var sponsor isim hakkı satışı gibi ek gelirler yoksa klüp kaldıramaz bunu

ben her sene bi forma alıyordum 2 yaparım ama bu kurtarırmı klübü bilemem muhasebecilik filanda değil gerçekler arkadaşım tüpçü adamları getirdiğinde taraftar bizim gibi çıldırt bizi diyordu ünal başkan hesabını iyi yapmamışsa sponsor bulmamışsa futbolcuların isim haklarını peşin pazarlamadıysa bu konuda tek bi haber çıkmadı bu klüp bu paraları ödeyemez ödersede batar formayla olacak iş değil geçiniz

1- Beşiktaş ile aramızda çok siklet farkı var

2- Translerimiz arasında çok büyük siklet farkı var

3- Başkanlarımız hiç bir zaman kulübü kendine karşı borçlandırmadı

4- Sportif başarı oranımız onlardan çok daha yüksek

say say bitmez? Nasıl beşiktaş olalım?

Hahha ntvspor.net bakayim dedim, son dakika gordum. Dedim aha ezikler kesin Belhanda yi aldi :D

Ama yok, bienvenu zaragoza'ya kiralanmis :lol:

Tek hesap başarı... Başarısızlıkta hesabın iyi olsa bile Medya baskısı çok yoğun olur.. Batmasak da battı derler.. Kaldı ki Meireles,Krasic,Sow,M.Topal'a verilen para Sneijder,Drogba,Amrabat'ta verilen paralardan yüksek..

Şu fifa nezaman güncellicek..Drogba be Sjneider ile online da korku salmak istiyorum...

kötü örneklerden bizeneki biz önümüze bakalım maç başıyla nerdeyse seneliği 7 milyon euroya geliyor allahın aşkına avrupada 7milyon net alan kaç oyuncu var sponsor isim hakkı satışı gibi ek gelirler yoksa klüp kaldıramaz bunu

Hocam Krasic sezon sonu muhtemelen gidecek ve verilen para 10 M €'yu geçti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt