Transfer Nöbeti (Arşiv 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1,5 senelik 10 milyon euro maç başı 15 000 nerdeyse 7 ye geliyor drogba

1,5 senelik diyorsun. riera yı hesapla ozaman.

3 milyon euro + maç başları ile 4 milyon euro senelik yapıyor. 1 senelik.

4 milyon euro + maç başı = 5 milyon euro drogba...

geri dönüşleri forma-sponsor-prestij-katkı.... maliyet hesabı yaparken aldığın malı sana geri dönüşü ne oalcak bunuda hesaplarsın..

tek bir traftan bakarsan kusuruma bakma neyin peşindesin derimm

Alex Song 20m tarzı bir rakama daha yeni transfer olmadımı Barcelona'ya ?

Şuanda belki anca kiralık + satış opsiyonlu alabiliriz buda akıllara Melo ile sözleşme fesh mi edilcek acaba diye getiriyo ...

Bence olcak iş değil şu anda boş yere heveslenmeyin :)

başkanlarının akıttıkları paralarla transfer yapmıyor bu kulüp. bunu aklınızdan çıkarmayın bi kere. bu kulübün taraftarı 10 yıldır çile çekiyor. yönetimlerinin neredeyse tamamı sebat etti, borç ödedi. rahmetli özhan canaydın döneminde camianın aldığı "kurumsallaşacağız" kararı uygulanıyor. yıllardır galatasaray, borçlarını öderken de, transfer yaparken de yöneticileri elini cebine atmıyor.

galatasaray'ın ekonomik kaynağını arıyorsanız, sizin kümede kal diye bağırdığınız sene bile kombinesini alan, localarını dolduran taraftarında, fransız okulu diye alay ettiğiniz mekteb-i sultani'den çıkmış yöneticilerinin uzun vadeli ekonomik planlamalarında arayın.

bu kulübün locaları sezon sonunda bir kez daha kiralanacak. beklenen geliri bilmiyorsanız söyleyeyim. 200 milyon dolar.

kombineleri, satılan formaları, şampiyonlar ligi ve süper lig primlerini katmıyorum bile.

tüpçü gibi kendi camiasına borç parayla querasma gibi adı yıldız adamları toplamıyor galatasaray.

ekşisözlükten

Localar'dan 200 milyo dolar gelir gelmesi için bu transferler ŞART !!!

1,5 senelik 10 milyon euro maç başı 15 000 nerdeyse 7 ye geliyor drogba

Ha ikinci senesi için diyorsun.. Ya büyük rakam ama dahada büyük kulüp olma yolunda ilerleyeceksek vereceğiz mecbur. Ama önemli olan fayda verecek adamlara vermemizdi. Drogba bence kritik maçlarda parasının hakkını verecek.. Bonservisi oyuncuya vermiş gibi olduk oda var. Ambarabat' ın bonservisine 8.5 vermekten daha mantıklı bence. ( Amrabat böyle olduğu sürece )

Melo'nun yerine Song geçerse gelecek sezon ŞL bizde diyebilir miyiz ? :asd:

Hmm aslen stoper ama Arsene Wenger'in zoruyla ortasaha oyuncusu oldu. Arsenal'de dmc oynuyordu ama BArca onu stoper olarak transfer etti. DMC olarak performansi nasil olur bilemedim. Belki stoper olarak dusunuyorlardir. Gerci Terim sever boyle cok yonlu oyunculari.

69692_10151384193474265_1452096338_n.jpg

Alex Song 20m tarzı bir rakama daha yeni transfer olmadımı Barcelona'ya ?

Şuanda belki anca kiralık + satış opsiyonlu alabiliriz buda akıllara Melo ile sözleşme fesh mi edilcek acaba diye getiriyo ...

Bence olcak iş değil şu anda boş yere heveslenmeyin :)

22 mactir takima giremiyor renktas. Maya tutmadi.

yemin ederim yk maliyeti şu pahalı dersiniz eyvalalhta

inci cinciğine girip hesap yapanlara soruyorum, keyif kaçırmak içinmi inadınamı yazıyosunuz?

adam geldi oynasın ondan sonra yorum yapın? ben söyledim diyeceksiniz demek için, daha transferden 24 saat geçmemiş heycanı-mutlulu var. farklı konular konuşmanın ne anlamı var...

herşeyi gören gözleriniz yorum yaparkende bu kaynakların nerden geldiğine-geri dönüşüne bir baksın lütfen.

aldigim duyumlar galatasaray'in kendisiyle ilgilendigi yolunda. kesinlesmis hic bir sey olmamakla beraber, song yedekte bekletiliyor. fatih terim'in bu konudaki raporu onemli. eger stoper transferini gerekli gorur ve kadroda yabanci bir stoper daha olmasini da kabul ederse, hemen transferi ile ilgili girisimlere baslanacak. satin alinmasa bile opsiyonlu kiralama soz konusu olabilir. barcelona'da takima giremeyen song da bu transfere olumlu bakiyormus. barcelona'nin da bu transferde zorluk cikartacagi dusunulmuyor. beklenilen tek sey, fatih terim'in konuyla ilgili dusuncesi ve raporu. transfer penceresinin son gunune kadar bir surpriz yasanabilir.

paylaş

29.01.2013 10:32

merhaba dunyali biz dostuz

Not: sordum kimse cevap vermedi eğer yasaksa bu paylaşım ceza vermeyin :) sileriz :)

[video=youtube;JIYXYF80Q7Q]https://www.youtube.com/watch?v=JIYXYF80Q7Q[/video]

ahaha şimdi anladım

Seneye yine şampiyonlar ligine gidecekler‚2.olurda ön eleme oynarsak Aykut Kocamanla geçemeyeceğimize göre extra gelirleride alacak..Yani Aykut Kocaman varken boşuna muhasebe hesabı yapmayın‚biz batarız onlar batmazlar.. " antu"

ya kötü örnekleri bende biliyorum çıkar tabata mehmet topuz ismail köybaşı sayarım ama bizim klübün verdiği en yüksek para 3,5 milyon euro iken ikiye nasıl katlandı 7 ye çıktı bunun mantığını arıyorum bulamıyorum sorun bu.

Çünkü takımında Drogba, Sneijder yoktu takımda... Bu oyuncular bu paralara gelmez.. Eğer CL'de Çeyrek ve üstü, Ligde Şampiyon olursak yine bu paraları göreceğiz.. Alışmak lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt