Tevfik Aksoy
Aslan Üye
- 23 Mayıs 2011
- 8.710
- 1.515
- 1.538
Bi aralar ScoutGS vardı ordan transfer takip ederdik sahi ne oldu onlara ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla en az webo kadar iyi bence,hem genc bir topcu,paralarda sokaga sacilmamis oluyor en azindan.Benim icin transferde en önemli sey külübün topcunun son kullanicisi olmamasidir,yani fener emenike transferinden ileride bonservis manasinda büyük zarar görücegini zanetmiyorum.
Capoue Tottenhamda 10 mn € +2 mn € bonus..
A.madrid 7,5 mn € teklifi reddedilmiş..
Riera + Elmander + 8 milyon € haberi dogruysa a.madrid bu teklifi yeminle güler...
bak kendinde de dedin. en az webo kadar iyi diye. ama daha iyi degil asla bence. ha ama dedigine katiliyorum. yas faktörü var tabiki ama emeniki 26 yasindaysa ben chin kraliyim. en az 30 bu emeniki.
demek istedigim fener aslinda pek güc kazanmadi. ha webo ha emeniki. level atladiklari yok öyle vay vay vay.
Riera'nın ispanyada piyasası var da elmanderin olucagına ihtimal vermiyorum 10+riera yada 12+riera teklifi kabul görür bence yada düz 15 mn€ yapıştır al ugrasma zaten clye tek basımıza girince yayn haklarından bi ton para alıcaz
Sence simeone riera'yi ister mi![]()
Riera'nın ispanyada piyasası var da elmanderin olucagına ihtimal vermiyorum 10+riera yada 12+riera teklifi kabul görür bence yada düz 15 mn€ yapıştır al ugrasma zaten clye tek basımıza girince yayn haklarından bi ton para alıcaz
düz 15 e zor o iş 24 milyon fesih maddesi doğruysa eğer![]()
Transferi yönetim yapar ispanyada İngiltere gibi değil.. Önemli olan simeoneyi ikna etmek değil başkanlarını ikna etmek.. Ardada ben gitmek istiyorum dedikten sonra hiçbir sıkıntı olmaz..
Ayrıca menajeriyle falan görüşmeyi sözleşmesi süren kulüpten izin almadıktan sonra yapamazsın suç demekki a.madrid görüşme izni vermiş oyuncuyla anlasın sonra gelin bonservisi konuşalım demiş olmalılar