Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernand'ı ikna etmek için yoğun caba veren shaktar oyuncuya bir ev bir tercüman ve araba ile özel söfor vericegini söyledi..

Kulubuyle 25 mn € anlasan Ukrayna takımı oyuncuya yıllık 3 mn € dan sözleşme önerdi..

Transfer Central TNC ‏@TransferNewsCen

valla en az webo kadar iyi bence,hem genc bir topcu,paralarda sokaga sacilmamis oluyor en azindan.Benim icin transferde en önemli sey külübün topcunun son kullanicisi olmamasidir,yani fener emenike transferinden ileride bonservis manasinda büyük zarar görücegini zanetmiyorum.

bak kendinde de dedin. en az webo kadar iyi diye. ama daha iyi degil asla bence. ha ama dedigine katiliyorum. yas faktörü var tabiki ama emeniki 26 yasindaysa ben chin kraliyim. en az 30 bu emeniki.

demek istedigim fener aslinda pek güc kazanmadi. ha webo ha emeniki. level atladiklari yok öyle vay vay vay.

Riera + Elmander + 8 milyon € haberi dogruysa a.madrid bu teklifi yeminle güler...

Riera + Elmander + 8 milyon € haberi dogruysa a.madrid bu teklifi yeminle güler...

Riera'nın ispanyada piyasası var da elmanderin olucagına ihtimal vermiyorum 10+riera yada 12+riera teklifi kabul görür bence yada düz 15 mn€ yapıştır al ugrasma zaten clye tek basımıza girince yayn haklarından bi ton para alıcaz

bak kendinde de dedin. en az webo kadar iyi diye. ama daha iyi degil asla bence. ha ama dedigine katiliyorum. yas faktörü var tabiki ama emeniki 26 yasindaysa ben chin kraliyim. en az 30 bu emeniki.

demek istedigim fener aslinda pek güc kazanmadi. ha webo ha emeniki. level atladiklari yok öyle vay vay vay.

valla en azi senin yazin yüzünden dedim,yoksa anlasamicaktik:)

birde Level atlatir demedimki fatih,fenere hayirli ugurlu olsun bu transfer insallah faydasini göremezler bu elemanin.

Istersen konuyu degistirelim,ben fener cok konusmaktan sikiliyorum:p

Arda'ya karşılık Burak teklifi hem onları tatmin eder hem de sistem oturur ama en az 1 yerli forvet şart Mevlüt olabilir.

Riera'nın ispanyada piyasası var da elmanderin olucagına ihtimal vermiyorum 10+riera yada 12+riera teklifi kabul görür bence yada düz 15 mn€ yapıştır al ugrasma zaten clye tek basımıza girince yayn haklarından bi ton para alıcaz

düz 15 e zor o iş 24 milyon fesih maddesi doğruysa eğer :(

Ayrıca menajeriyle falan görüşmeyi sözleşmesi süren kulüpten izin almadıktan sonra yapamazsın suç demekki a.madrid görüşme izni vermiş oyuncuyla anlasın sonra gelin bonservisi konuşalım demiş olmalılar

Transferi yönetim yapar ispanyada İngiltere gibi değil.. Önemli olan simeoneyi ikna etmek değil başkanlarını ikna etmek.. Ardada ben gitmek istiyorum dedikten sonra hiçbir sıkıntı olmaz..

Arda simeone'yi ikna etmesi lazim...

Külüple sorun yok

Simeone herif birakmiyor ardayı...

Ayrıca menajeriyle falan görüşmeyi sözleşmesi süren kulüpten izin almadıktan sonra yapamazsın suç demekki a.madrid görüşme izni vermiş oyuncuyla anlasın sonra gelin bonservisi konuşalım demiş olmalılar

ya da sözleşme uzatmak için yapılan bir görüşmeyi transfer için sanıyoruz pesimist mode off :D

yahu ne bir tonu , 5 milyon euro para geldi bu sene yayından, eskidendi o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt