Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rijkardidi iyi hoca yapmak zaten en basindan büyük hataydi. Cruyfun kurdugu barca systeminin basina dur denildi oda durdu. ne daha önceki hocalik perfomansi nede sonrasinda herhangi bir basarisi yokdur.

Bu ispanyanin hocasi del bosque icinde gecerlidir. bu del bosque kadar cin adam ben daha görmedim. hocaligi resmen yerlerde sürünüyor ama iyi takim, yani otomatige baglamis bir takimin basina gecip meyvesini yigiyorlar.

ispanya milli takimin asil hocasi xavidir ve barca systemidir.

del bosque zaten tam bir facia, o oyuncu grubuyla rezil olan adam afrikaya kacsin zaten

real madrid kariyeri var diyenler olabilir ama daha önce jupp heynckes capello gibi adamlarin yaninda yardimci antrenördü

dünyanin en sansli adamlarindan biri del bosquedir

UEFA da iyi basladik daha mac oynamadan 4.3600 puan biriktirmisik :DD

del bosque zaten tam bir facia, o oyuncu grubuyla rezil olan adam afrikaya kacsin zaten

real madrid kariyeri var diyenler olabilir ama daha önce jupp heynckes capello gibi adamlarin yaninda yardimci antrenördü

dünyanin en sansli adamlarindan biri del bosquedir

realin orta sahasina bak o dönemde.

Zidane ve Figo diyorum sadece. Zidane in oldugu bir takimda hocanin pek sözü gecmez. hoca kdroyu yazar cikin oynayin der. zidane orchestrayi yönetir.

Del bosque tam bir figurandir ispanya futbolunda. bjk a geldiginde neler yapa bildigini gördük az cok. hic bir sey. sifir. nado nothing :)

Transfer isterüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük bayram hediyesiiiii

fener ile ne alakasi var ki bunun ? taraftarin kac gündür kimyasi bozuk zaten transfer konusunda. fener ile ne alakasi var bunun anlamadim bende simdi o_O

anlamicak birsey yok fatih,bir normal transfer üzüntüsü var birde en yakin rakibinin yaptigi transfer yüzünden olusan cift kat moral bozuklugu var.

Halen anlmadiysan daha genis bir sekilde anlatirim kardesim;)

anlamicak birsey yok fatih,bir normal transfer üzüntüsü var birde en yakin rakibinin yaptigi transfer yüzünden olusan cift kat moral bozuklugu var.

Halen anlmadiysan daha genis bir sekilde anlatirim kardesim;)

hm.. bilmiyorum. millet niye bir emeniki transferinde üzülsün ki. webonun kopyasi emeniki hemen hemen. biraz daha güclü okadar. webo elki oyun icinde daha faydali hata.

alex volume2 alsaydilar üzülürdüm ama ciddi ciddi yalan yok :)

bu emeniki transferine üzülen varsa üzülmesinler. muthis gereksiz transfer bence yani.

hm.. bilmiyorum. millet niye bir emeniki transferinde üzülsün ki. webonun kopyasi emeniki hemen hemen. biraz daha güclü okadar. webo elki oyun icinde daha faydali hata.

alex volume2 alsaydilar üzülürdüm ama ciddi ciddi yalan yok :)

bu emeniki transferine üzülen varsa üzülmesinler. muthis gereksiz transfer bence yani.

Valla emenikeye webonun kopyasi demek biraz agir olmus fatih,tabi bu senin görüsün.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt