Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anji küçülmeye gidiyormuş, Hiddink'ten sonra 16 gündür teknik direktörlük yapan Rene Meulensteen'i kovmuşlar.

Yıllık bütçe de 50-70 milyon euro arası olacakmış, Eto'o, Willian, Lass, Traore, Denisov, Bousouffa, Samba, Jucilei gibi futbolcuların satılması bekleniyor.

https://www.marca.com/2013/08/07/futbol/futbol_internacional/1375867405.html

Uzun vadede Drogba yerine Traore harika olurdu açıkcası bu arada Lacina Traore değil mi yanlış hatırlamıyorum ? :)

TFF iyice isin dozunu kaybetti

bizimkiler de agir dan aliyorlar ne hayretse

artik bunlarla bi sene daha gidilmez ne zaman anlayacak bizim yonetim/baskan?

Ya bırak Allah aşkına Ünal Aysal da, diğer kulüp başkanları da bu konuda işkembeden sallayıp duruyorlar. Noldu?? Hani yabancı kararı çıkmazsa düşüreceklerdi imza toplayıp? Yalayıp yuttular tükürdüklerini.

Kimi nasil aliyorlarsa alsinlar. Hic umrumda degil. Üstüne 5 transfer daha yapsinlar.

Bizim kadromuzun kalitesi yeter de artar onlara.

Bence öyle bir ataga kalkacagiz ki, bombalar arka arkaya patlayacak. Göreceksiniz.

Büyük Baskan imzasini atmadan rahat etmez.

biz kurumsal olarak yönetiliyoruz onlar mafyavari

o yüzden olabilir mi ?

gardaş gözünün yağını yiyeyim bırak bu klişe lafları yok biz kurumsalız yok sözde fair play adamlar mal olmasa 2 3 senedir 10 milyon üstü transfer yaptılar adam akıllı adamlar alsa şu an fark olmazdı aramazıda Allaha şükür ki yönetenlerinde kafa yok emenike falan alıyorlar ortasaha yerine yani şu muhasebecilik kurumsalcılık oyunlarını bıakalım adamlar maddi destek görüyorişte o yüzden batmıyor biz 2 3 sene şampiyonlar ligine gitmeyelim onlar gibi gene para sıkıntısı başlar ama yok biz kurumsalız dimi gardaşım boşversene sen biz de adam gibi destek yok

gardaş gözünün yağını yiyeyim bırak bu klişe lafları yok biz kurumsalız yok sözde fair play adamlar mal olmasa 2 3 senedir 10 milyon üstü transfer yaptılar adam akıllı adamlar alsa şu an fark olmazdı aramazıda Allaha şükür ki yönetenlerinde kafa yok emenike falan alıyorlar ortasaha yerine yani şu muhasebecilik kurumsalcılık oyunlarını bıakalım adamlar maddi destek görüyorişte o yüzden batmıyor biz 2 3 sene şampiyonlar ligine gitmeyelim onlar gibi gene para sıkıntısı başlar ama yok biz kurumsalız dimi gardaşım boşversene sen biz de adam gibi destek yok

Bunların sonu bejeke gibi olacak allahaşkına siz bırakın bu köhne eskimiş zihniyeti

artık büyük şirketler bu tarz yönetilmiyor batarsın biri gelir ben para verdim ver para der

makina gibi olmalı kurum tıkır tıkır işlemeli

aradaki fark iki yılda gösterdi kendini şimdi kimse para vermezse transfer yapamayacaklarda bu halde mi olmak istiyorsunuz

bırakın allah aşkına ya zihniyet değişmeli

Adnan Polat iyi yönetti falan demiyorum yanlış anlamayın

Ama elin adamı da oturduğu yerden Galatasaray Kulübü başkanına laf atamaz

Aziz ne yaptı fenevi batırdı kara leke sürdü tek kelime edebiliyor mu ona ??

Bu konuda haklısınız doğru.

Doğru değil tabiki de Adnan Polat da bu takım için gayet iyi şeyler yaptı ama çok da yanlışı oldu.

Culio'yu Hagi istedi Polat da aldı. Şimdi Terim Wellington'u istemiş olsaydı Aysal da gidip onu alırdı.

Orası öyle ama unutmayın ki Hagi'yi de takımın başına getiren Polat'tı.

chelsea-city.monaco ve parisi bir kenara atalim.

avrupada hangi takim bu cekilde transfer icin para harciyor ki ?! manuda , bayernda, realde, barcada ve saire takimlarda hic bir zaman bir is adami cikip su oyuncuya para veriyorum dedigini duydunuz mu ?! sonra finansal fair play olayinida bosuna cikartmayacaklar.

seneye görürüm bu is adamlarini ben. sponsor yolu ile belki hal ederler ama onuda hileli yaptiklari ortaya cikarsa cok büyük cezalar yige bilirmis kulüpler.

Doğru değil tabiki de Adnan Polat da bu takım için gayet iyi şeyler yaptı ama çok da yanlışı oldu.

Culio'yu Hagi istedi Polat da aldı. Şimdi Terim Wellington'u istemiş olsaydı Aysal da gidip onu alırdı.

Iyi basladi ama hicbirzaman isini tam yapmadi. Hep birsey eksikti. Sonraki sene rezil rüsva etti koca camiayi zaten.

Rijkaard´i adam yerine koymaz, istediklerini almaz, Hagi´nin istedigi capsizlari alir ama düsünmeden.

Ayrica camia ile inatlasmasi kabul edilemezdi. Galatasarayli istenmedigi yerde kalmaz. O kalmak istedi. Inatlasti.

Basina ne geldiyse sonuna kadar haketti acikcasi. Hic kusura bakmasin.

Yalvardilar adama, "Yahu secim karari al lütfen, aday ol, su isi adam gibi halledelim" dediler. Istemedi. Kusura bakmayacak o zaman

Bu konuda haklısınız doğru.

Orası öyle ama unutmayın ki Hagi'yi de takımın başına getiren Polat'tı.

Terim'i istedi aslında ama Terim o zamanki yönetimle yada Polat'la sorunlu olduğu için kabul etmedi, sonra da efsanemiz olan Hagi'yi getirdi ben burda yanlış birşey görmüyorum.

Rijkard'ı da getiren Polat, ve birçok iyi oyuncıyu da getirmişti.

Polat'ın fazlasıyla yanlışları olmuştur ama bu kadar fazla da haksızlık edilmesi bence yanlış.

Yapılan transferlerde sadece başkan suçlanmaz.

O zaman Yiğit Gökoğlan içinde 2-3 sene sonra Aysal'a mı atıp tutulacak?

Terim'i istedi aslında ama Terim o zamanki yönetimle yada Polat'la sorunlu olduğu için kabul etmedi, sonra da efsanemiz olan Hagi'yi getirdi ben burda yanlış birşey görmüyorum.

Rijkard'ı da getiren Polat, ve birçok iyi oyuncıyu da getirmişti.

Polat'ın fazlasıyla yanlışları olmuştur ama bu kadar fazla da haksızlık edilmesi bence yanlış.

Yapılan transferlerde sadece başkan suçlanmaz.

O zaman Yiğit Gökoğlan içinde 2-3 sene sonra Aysal'a mı atıp tutulacak?

Tamam hocam bir şey demiyorum dediğim olay keşke A.Polat kendine ve camiaya zamanında yazık etmeseydi neyse ki o kötü günler geçmişte kaldı.

Iyi basladi ama hicbirzaman isini tam yapmadi. Hep birsey eksikti. Sonraki sene rezil rüsva etti koca camiayi zaten.

Rijkaard´i adam yerine koymaz, istediklerini almaz, Hagi´nin istedigi capsizlari alir ama düsünmeden.

Ayrica camia ile inatlasmasi kabul edilemezdi. Galatasarayli istenmedigi yerde kalmaz. O kalmak istedi. Inatlasti.

Basina ne geldiyse sonuna kadar haketti acikcasi. Hic kusura bakmasin.

Yalvardilar adama, "Yahu secim karari al lütfen, aday ol, su isi adam gibi halledelim" dediler. Istemedi. Kusura bakmayacak o zaman

O işler o kadar basit değil işte Onur,

Polat kulüp zor durumdayken hiç düşünmeden başa geçti ve doğru işler de yaptı ama sonra ne olduysa üst üstüne yanlışlar yapılmaya başladı.

Mesela bugün Aysal'ın yönetimde yaptığı köklü değişikliği Polat yapmaya kalksaydı şimdiye kadar üyeliğini iptal ederlerdi.

Ben yinede Galatasaray Spor Kulübü başkanlığını yapmış birisininin, saçma sapan insanlar tarafından haksılık yapılmasını hoş karşılamıyorum heleki şu an ki Türkiye'de laf edilecek son insanlardan dır.

Adnan Polat'ın yanlışı net olarak Rijkaard'dır. Feldkamp'dan ve Skibbe'den sonra Alman ekolünden sağlam bir hoca ile devam etmeliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt