Şahin Şarif
10 Numara!
- 30 Ağustos 2010
- 15.011
- 1
- 1.203
Bu ezikler ebenikeyi nasil aldı nerden buluyor boyle paralar...
Ülker doğuş koç hepsi onlara çalışıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anji küçülmeye gidiyormuş, Hiddink'ten sonra 16 gündür teknik direktörlük yapan Rene Meulensteen'i kovmuşlar.
Yıllık bütçe de 50-70 milyon euro arası olacakmış, Eto'o, Willian, Lass, Traore, Denisov, Bousouffa, Samba, Jucilei gibi futbolcuların satılması bekleniyor.
https://www.marca.com/2013/08/07/futbol/futbol_internacional/1375867405.html
saçma yorumu yazan sensin uzatma bence daha fazla Allah'ın hergünü senin saçmalıklarına cevap yazmak zorunda değilim ben ünal aysal'ın seçime gitmesini yanlış bir hareket olarak görüyorum bu kadar basit uzatıp uzatıp sakız yapmanın anlamı yok mevzuyu...
bizim yönetim net sinifta kalmistir bu transfer sezonu. elmander riera ve gereksiz türk oyunculari gönderememek nedir?
adamlar kiralama bedeli 1 milyon aliyor biz toplam bonservis olarak okadar almiyoruz
türk oyuncu almayip kadroyu yabanci cöplügüne cevirdik zaten.
bizim yönetim net sinifta kalmistir bu transfer sezonu. elmander riera ve gereksiz türk oyunculari gönderememek nedir?
adamlar kiralama bedeli 1 milyon aliyor biz toplam bonservis olarak okadar almiyoruz
türk oyuncu almayip kadroyu yabanci cöplügüne cevirdik zaten.
Anji küçülmeye gidiyormuş, Hiddink'ten sonra 16 gündür teknik direktörlük yapan Rene Meulensteen'i kovmuşlar.
Yıllık bütçe de 50-70 milyon euro arası olacakmış, Eto'o, Willian, Lass, Traore, Denisov, Bousouffa, Samba, Jucilei gibi futbolcuların satılması bekleniyor.
https://www.marca.com/2013/08/07/futbol/futbol_internacional/1375867405.html
ya bizim neden böyle zengin iş adamları yok yani hep mi fb li arkadaş
Forvet demek GOL atmak demek benim için
Bizimkiler niye versinler cebinden para ?
aykutun son hali![]()