Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
500.000 euro cope gitti neyse hayirlisi

saçma yorumu yazan sensin uzatma bence daha fazla Allah'ın hergünü senin saçmalıklarına cevap yazmak zorunda değilim ben ünal aysal'ın seçime gitmesini yanlış bir hareket olarak görüyorum bu kadar basit uzatıp uzatıp sakız yapmanın anlamı yok mevzuyu...

sen ünal başkandan daha iyi biliyosun zaten, açıkla gerçek kimliğini eski yönetimden biri misin, bu kadar detaylı bildiğine göre.

fener simdi 6 milyon euro pesin, seneye de 7 milyon euro nakit verecekmis Spartak a

bizim yönetim net sinifta kalmistir bu transfer sezonu. elmander riera ve gereksiz türk oyunculari gönderememek nedir?

adamlar kiralama bedeli 1 milyon aliyor biz toplam bonservis olarak okadar almiyoruz

türk oyuncu almayip kadroyu yabanci cöplügüne cevirdik zaten.

bizim yönetim net sinifta kalmistir bu transfer sezonu. elmander riera ve gereksiz türk oyunculari gönderememek nedir?

adamlar kiralama bedeli 1 milyon aliyor biz toplam bonservis olarak okadar almiyoruz

kiralama bedeli 1milyon ama satin alma opsiyonunu bir aciklasalardi iyi olurda ya oda 1 milyonsa :D

genc vaadeden oyuncu icin aliyorlar, bizimkiler 30 ustu

Forvet demek GOL atmak demek benim için

O sizin bileceginiz is. Adam takimi oynatmasin ama gol atsin öyle mi. Yani takim forveti sayesinde pozisyona giremesin ama nadiren zar zor girdigi pozisyonlarda forveti gol atsin ? Umut'un hic top sürdügünü ver-kac yaptigini ya da top sakladigini gördün mü ? Galatasaray'in forvet bunlari yapabilmeli. Büyük düsünün.

aykutun son hali
BREuAS7CcAAfyhF.jpg

Hafiften fedona benzemis:)on numara karizma olmus aykut hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt