Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aykutun son hali
BREuAS7CcAAfyhF.jpg

Culio konusu bizim transferdeki beceriksizliğimizi çok net özetliyor aslında.

Fatih Terim ilk geldiğinde takımdaki en iyi oyunculardan biriydi,şansı hak ediyordu belki de.Tamam hocanın kafasında bir şey var dedik kiralık olarak yolladık Ordu'ya.Sonra Arda'nın gideceğini bilseydim takımda tutardım dedi hoca.Bizde 2 Milyona Ordu'ya satabileceğimiz adamı kampa çağırdık.Sonra beğenilmedi bu sefer bedavaya Mersin'e gönderildi.Mersin düşünce opsiyonu kullanmadılar,yabancı kontenjanına takıldığımız için de üzerine 500 Bin Euro vererek gönderdik.Olayın özeti 2 Milyon para kazanabileceğimiz adamdan zarar ederek anca kurtulduk.O da Süper Kupa maçı var diye.Yoksa Eylül'e kadar kadroda tutulur,son gün daha fazla (700 Bin Euro) verip gönderirdik.

ne zaman transfer yapıcaz lan

:D Hacı senin isim orjinal mi nick olarak mı kullanıyorsun dedim şimdi ünlü filozof bilimadamı bilmem ne filandır zart diye atlamayalım diye gugıl reyize sordum hemen gsc çıktı o yüzden merak ettiğim için bi sorayım dedim sakıncası yoksa

sneijder-drogba 4.5 almazken ardaya o parayı vermek akıl karı değil

ama en önemlisi selçuk yarısına oynarken kabul edilemez!

Yalnız bu kuşların Cardozo yerine Emenike'yi alması çok hoş oldu Emenike bildiğimiz şehir efsanesi oldu çıktı fiziğinden başka hiç bir özelliği a kalite değil nerdeyse ne adam geçer ne top saklar ya da sürebilir ne de müthiş bir bitirici diyebilirsiniz anca açık alan bulursa etki yaratabilir ama hangi anadolu takımı fenere açık alan bırakır ama Cardozo tam anlamıyla winner bir oyuncu idi çok hoş oldu.

UEFA puan sıralamasında son 5 sezona bakıyor.Biz bu sezonlardan en sondaki olan 09/10 sezonunda 11.5 puan toplamışız.10-11'de 2,4 , 11/12'de 1, 12/13'te 24 puan toplamışız.Boş geçilen 10/11 ve 11/12 sezonlarından dolayı tüm yük 09/10'a ve 12/13'e binmiş durumda.Gelecek sezon 09/10'da toplanılan puanlar devre dışı kalacağından dolayı bu sezon cl'de 20-25 toplayabilmemiz lazım.

UEFA puan sıralamasında son 5 sezona bakıyor.Biz bu sezonlardan en sondaki olan 09/10 sezonunda 11.5 puan toplamışız.10-11'de 2,4 , 11/12'de 1, 12/13'te 24 puan toplamışız.Boş geçilen 10/11 ve 11/12 sezonlarından dolayı tüm yük 09/10'a ve 12/13'e binmiş durumda.Gelecek sezon 09/10'da toplanılan puanlar devre dışı kalacağından dolayı bu sezon cl'de 20-25 toplayabilmemiz lazım.

En azindan 11.5 toplanmalıki ayni puanda kalalim. 4 puanda şimdiden aldık.

Yalnız bu kuşların Cardozo yerine Emenike'yi alması çok hoş oldu Emenike bildiğimiz şehir efsanesi oldu çıktı fiziğinden başka hiç bir özelliği a kalite değil nerdeyse ne adam geçer ne top saklar ya da sürebilir ne de müthiş bir bitirici diyebilirsiniz anca açık alan bulursa etki yaratabilir ama hangi anadolu takımı fenere açık alan bırakır ama Cardozo tam anlamıyla winner bir oyuncu idi çok hoş oldu.

Aynı fikirde değilim Cardozonun son vuruşları etkiliydi firikik kullanır hava topuna çıkar falan ama şikecilerde oraya top götürecek adam yok o yüzden Cardozo ikinci Güiza olurdu. Emenike hızlı tamam güçlüde bu kadar göklere çıkarılması saçma adam gelse iki hafta sonra sakatlanır sakatlıktan sonra eskisi gibi değil çekinerek oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt