Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umut geçen sene i attığı goller olmassa şuan şampiyonlar liginde ön eleme oynuyorduk

Umut oynamasa belki de daha fazla puan ile sampiyon olmustuk. Forvet demek GOL atmak demek degil. Real Madrid macinda oyuna girmese belki tur atlamistik. Büyük düsün büyük. Umut'u savunanlarda var bu forumda :hang:

Galatasaray'da Süper Kupa Finali öncesi yabancı krizi çözüldü. Sarı-kırmızılı kulüp, Emmanuel Culio'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Bu gelişmenin ardından, Felipe Melo'nun derbide oynamasına bir engel kalmadı.

Herhalde lisans muhabbetini araştırmadan günlerdir bu doğrultuda haber yapmazlardı.

gardaş sabırla bunun ne alakası var geçişe bir şey dediğim yok mesele format güzel değil eskisi gibi yani tabi artık olmuşla ölmüşe çare yok olan oldu aama eskisi kalsaydı keşke yapacak bir şey yok

Bende onu diyorum. Zamanla cok daha iyi olacak. Bu forumun simdiki hali son hali degil onu demek istiyorum.

Galatasaray'da Süper Kupa Finali öncesi yabancı krizi çözüldü. Sarı-kırmızılı kulüp, Emmanuel Culio'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Bu gelişmenin ardından, Felipe Melo'nun derbide oynamasına bir engel kalmadı.

Herhalde lisans muhabbetini araştırmadan günlerdir bu doğrultuda haber yapmazlardı.

Tamamdir gozum, yanlis biliyormusum.

Da bu solbekle kanat transferi nolacak yav?

gardaş sabırla bunun ne alakası var geçişe bir şey dediğim yok mesele format güzel değil eskisi gibi yani tabi artık olmuşla ölmüşe çare yok olan oldu aama eskisi kalsaydı keşke yapacak bir şey yok

Bundan önceki 4 yazılım ve tema değişiminde de eskisi daha iyiydi diye eleştirilmiştik. Bu kafada gidersek matbaaları! iade etmemiz lazım.

Yarar yada zorunluluk görmesek geçmeyiz. Bu sebeple anlamaya, sabretmeye yada birlikte geliştirmeye yönelik efor harcamanız bizi mutlu eder. Diğerinin kimseye faydası yok çünkü.

Bundan önceki 4 yazılım ve tema değişiminde de eskisi daha iyiydi diye eleştirilmiştik. Bu kafada gidersek matbaaları! iade etmemiz lazım.

Yarar yada zorunluluk görmesek geçmeyiz. Bu sebeple anlamaya, sabretmeye yada birlikte geliştirmeye yönelik efor harcamanız bizi mutlu eder. Diğerinin kimseye faydası yok çünkü.

bunu eleştiri olsun diye değil şahsi fikrim olduğu için dedim tabi dediğiniz gibi yarar ya da zarar olmasa değişim olmaz neyse hayırlısı olsun ne diyelim :)

Arda konusunda iyi gelişmeler var sanırım neredeyse tüm duyumcular Ahmet Bulut , Madrid'e görüşmeleri sürdürmeye gitti vs. şeklinde konuşuyor.

Arda olayı sanki olacak gibi geliyor bana , Aysal'ın söyledikleri taktik amaçlı diye düşünüyorum bilmiyorum olmayadabilir tabi ki ama İnşallah olur diyelim :)

Ya şu ardayı alalım artık gerekirse verdiğimizden fazla verip alalım görsün şu şikeciler yabancı kontenjanı nasıl oluyomuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt