Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
ya bu eski format daha güzeldi şimdi ne kaç kişi olduğu görünüyor ne de hızlı ne de görüntüsü güzel değil ve daha az kişi forumda sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=M84Q-rIt49w[/media]
Geçen sene Falcao vardı .. Hatırlarsan Atletico TD'si 3 isim dışında herkes gidebilir demişti...
Arda - , Falcao ve biri daha...
Falcao gitti elleri baya rahatladı...Arda'yı 10M civarına niye satsınlar ki...Bence de gelmesine imkan yok.
aldılar mı başka forvet ? çok takip edemedim ama almadılar benim bildiğim kadarıyla demek ki güveniyorlar , ben olsam bende güvenmem ama adamlar güveniyor demek ki ... Takımlarının kimyası benim sorunum değil ayrıca en başta söylediğim gibi yeter ki arda ben gidicem desin gerisi çorap söküğü gibi gelir ...
Oyuna girmesinde.
Maddi problemleri var hala Atletico'nun, ayrıca Arda sözleşme uzatmazsa önümüzdeki sezon çok daha düşük fiyata satmak zorunda kalacaklar.
Belki Ahmet Bulut sadece sözleşme uzatmak için gitmiştir...Adamlar farkındadır durumun.
Senin sorunun değil ama biz 20M'i koyup alıcak bir kulup değiliz...Adamlar'da satmak istemedikleri ve takımın en önemli oyuncularından birini değerinden düşük bir fiyata satmak için pazarlık dahi etmezler.
Selamın aleyküm kısa özet geçecek arkadaş var mıdır?
Arda'nın sözleşme uzatacağını sanmıyorum. Şu an aldığı 2.5 milyon euro'dan fazla maaş veremezler.
Bu sene Falcao gittiğinde Arda'nın payı büyüyecek...Ya düşük bir bedele satacaklar ya da seve seve uzatırlar.
Avatar ayni soru ayni, nesin sen arkadas?
[
ardanın sözleşmesinin süresini biliyor musun ? ayrıca düşün ardanın gidişini biz çok mu istiyorduk giderken gidicem dedi gitti , şimdide aynı şekilde döner bu kadar basit , bonservisi de oraları bulmaz 15 civarına çözülür bize gelmek istediğine göre zaten sözleşmesini uzatmayacak Madridle
[media]https://www.youtube.com/watch?v=boLoQeQxmqY[/media]