Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hırsıza hırsız demek ne zamandan beri suç olmuş?

Sen kimsin ki şikecilere hırsız diyorum diye benim 3 puanımı sileceksin?

İnşallah + 12-15 puan fark koyarız da gönlümüzce bağırırız, sil anasını satayım 3er 5er sil , emek hırsızlarının avukat bozuntusu!

O değilde hırsıza hırsız demek gerçekten suç.:D

Gelirse gelir kardeşim. Destekleriz ben sadece gelmeyeceğini neden düşündüğümü anlatıyorum, öylesine sallamıyorum. Ondan sonra gelmeyince hayal kırıklığı oluyor bazılarınızda.

tamam sen devam et bu şekilde geçen sene gelmedi diye bu sene de gelmicek ..

Geçen sene Falcao vardı .. Hatırlarsan Atletico TD'si 3 isim dışında herkes gidebilir demişti...

Arda - , Falcao ve biri daha...

Falcao gitti elleri baya rahatladı...Arda'yı 10M civarına niye satsınlar ki...Bence de gelmesine imkan yok.

Arda nin dönecegine pek ihtimal vermiyorum ama sattigimiz paradan daha fazlasini vermemiz gerekecek,buda cok dogal bence,bizden ayrildiginda formsuz,kafa olarak bitmis ve medya tarafindan iyice yipratilmisti,simdi kendini gelistirmis,kafa olarak daha rahat,takimin tek yildizi olmayan bir Arda var.

Edit: Kaynaksız (duyumsal ve çoğu kez uydurma) haber paylaşılmasına izin vermiyoruz.

Geçen sene Falcao vardı .. Hatırlarsan Atletico TD'si 3 isim dışında herkes gidebilir demişti...

Arda - , Falcao ve biri daha...

Falcao gitti elleri baya rahatladı...Arda'yı 10M civarına niye satsınlar ki...Bence de gelmesine imkan yok.

bir oyuncu gitmek isterse avrupada tutmazlar , onlar için yeri dolmayacak oyuncu yok adamlar villa yı bedavaya kapattı resmen

Hırsıza hırsız demek ne zamandan beri suç olmuş?

Sen kimsin ki şikecilere hırsız diyorum diye benim 3 puanımı sileceksin?

İnşallah + 12-15 puan fark koyarız da gönlümüzce bağırırız, sil anasını satayım 3er 5er sil , emek hırsızlarının avukat bozuntusu!

Sirk meydanına çevirdiler ama ses çıkaran yok,gerçi biri sesini yükseltti mi susmak zorunda kalıyor.

Gelirse gelir kardeşim. Destekleriz ben sadece gelmeyeceğini neden düşündüğümü anlatıyorum, öylesine sallamıyorum. Ondan sonra gelmeyince hayal kırıklığı oluyor bazılarınızda.

bencede zor transfer ama gelirse supriz olmaz acikcasi. yinede dikatli konusarak bu trasferin olasiligina ben masimum 15% veriyorum. az oaran degil yani yinede :)

ben yinede bir sol bek bekliyorum daha cok acikcasi. arda gelmesin sol bek gelse daha cok sevinirim. ikiside gelirse tadindan yenmez tabiki ama bizde hep bir yerde eksik oluyor nedense :(

bir oyuncu gitmek isterse avrupada tutmazlar , onlar için yeri dolmayacak oyuncu yok adamlar villa yı bedavaya kapattı resmen

Falcao ve Ardayı gönderip sakatlıklarla uzun sure boğuşmuş hala ne vereceği belli olmayan Villa'ya güvenecek kadar düşük zekaları varsa ben bilemem...Takımın kimyasını bozar hem Arda hem Falcao giderse..

olmayan Villa'ya güvenecek

Falcao ve Ardayı gönderip sakatlıklarla uzun sure boğuşmuş hala ne vereceği belli olmayan Villa'ya güvenecek kadar düşük zekaları varsa ben bilemem...Takımın kimyasını bozar hem Arda hem Falcao giderse..

aldılar mı başka forvet ? çok takip edemedim ama almadılar benim bildiğim kadarıyla demek ki güveniyorlar , ben olsam bende güvenmem ama adamlar güveniyor demek ki ... Takımlarının kimyası benim sorunum değil ayrıca en başta söylediğim gibi yeter ki arda ben gidicem desin gerisi çorap söküğü gibi gelir ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt