Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray´da "Arkadas, kardes torpili" olmaz. Futboldan gram anlamayan Adnan Sezgin´e senelerce tahammül etti.

Kimseyi takmadi, sonuna kadar arkasinda durdu.

Gitti, Samsunspor´a 20 adam aldi, hem düsürdü hemde ekonomik anlamda bitirdi Samsunspor´u capsiz herif.

O dönem aklima geldi, yine sinirlendim. O dönem ikisi karsima ciksaydi, gercekten ölümüne dalardim ikisine de.

Galatasaray´da "Arkadas, kardes torpili" olmaz. Futboldan gram anlamayan Adnan Sezgin´e senelerce tahammül etti.

Kimseyi takmadi, sonuna kadar arkasinda durdu.

Gitti, Samsunspor´a 20 adam aldi, hem düsürdü hemde ekonomik anlamda bitirdi Samsunspor´u capsiz herif.

O dönem aklima geldi, yine sinirlendim. O dönem ikisi karsima ciksaydi, gercekten ölümüne dalardim ikisine de.

iyide burda da bülent tulun var. hangisi daha kötü ciddi ciddi tartisilir bence. baskanda tulunun arkasinda duruyor sonuna kadar. ama burdaki avantajimiz fatih hoca ciddi ciddi söz sahibi. tulunu mat etiriyor cogu konuda.

Adnan Polat'ın yanlışı net olarak Rijkaard'dır. Feldkamp'dan ve Skibbe'den sonra Alman ekolünden sağlam bir hoca ile devam etmeliydi.

Feldkamp'tan sonra mutlaka düzgün birini getirmeliydik teknik direktör olarak. Michael Skibbe'nin batirmadigi takim yoktu, taniyan eden yoktu gidip hangi akla hizmet onu getirdiyse cok merak ediyorum. Rjkaard ne yapabilir ki o kadroya? sanirim 2 sene kaldi bizde orta sahada mustafa sarp ayhan oynuyordu

Gecenlerde mahkemeye giden eski yöneticileri, en az 600 milyon dolar borclari olduğunu söylemisti. O adamin yalan söyleyeceğini düsünmüyorum.

Polat bir cok stratejik hata yapti. Rijkaardi getirmesi büyük bir hataydi. Ne Turkiyede 4-3-3 icin uygun bir oyuncu havuzu vardi, nede o dönem cok büyük bir transfer bütcemiz vardi. Yanlis transferler yapildi. Rijkaard disiplinsiz, 4-3-3ün disinda baska kaliplarin disina cikamiyor diye, dünyada büyük takimlarin hic biri istemedi. Aslinda hatalar Skibbeden basliyor.

Galatasaray tarihinin en maaliyetli döneminde sampiyonluk yarisisnda bile olamadik. Gelirler 2013 yada 2014e kadar temlikliydi, loca gelirleri harcanmisti 2014e kadar, isim hakki, vip koltuk gelirleri ayni sekilde.

Polat buna ragmen, gecen sezon gectiğimiz zor dönemlerde sürekli Baskana ve yönetime salliyordu. Ne zaman CLde ceyrek final geldi, ligi kazandik,ortalardan kayboldu.

Polat devam etseydi, kayyuma bile gidebilirdik.

Adnan Sezgin yüzünden Adnan Polat a laf söyleyenler, ilerde bir gün Bülent Tulun içinde Ünal Aysal a laf söyler...

Her başkan hata yapar, Adnan Polat fazlasıyla da yapmıştır ama bütün faturayı Polat'a yıkıp acımasızca eleştirmek bence doğru değil.

Hata yapsa sorun yok, Polat yalancı ve sahtekardi. Bu yüzden kongre tarafından zorla gönderildi.

*tapatalk*

Futbol da doğru tercihler çok önemlidir,

Aysal para konusunda çok başarılı ve parayı nasıl kullanılacağını iyi biliyor

En önemlisi de Terim ile çalışıyor,

Bunlar Aysal'ın artıları.

Ulen transfer hariç bir sorunumuz yok

durduk yere eskilerden bahsederek sorun çıkarıyoruz

Bırak beyler giden gitti önümüze bakalım

kalp kırmaya değmez

iyide burda da bülent tulun var. hangisi daha kötü ciddi ciddi tartisilir bence. baskanda tulunun arkasinda duruyor sonuna kadar. ama burdaki avantajimiz fatih hoca ciddi ciddi söz sahibi. tulunu mat etiriyor cogu konuda.

Sevmeyebiliriz, Terim ile arasi acik dedikodulari cikti diye gicik olmus da olabiliriz, ama Tulun 10 kere cebinden cikarir Sezgin´i.

Bakmayin, iyi bir futbol adamidir. Anlar yani futboldan. 2006 sampiyonlugunda katkisi unutulmamali.

Adnan Polat hakkimizi bile koruyamiyordu. Ilk senesi heyecan vericiydi, kabul ediyorum zaten. Nankörlük etmeyeyim.

Ama sonraki dönem herseye bedel zaten. O dönem 100 Galatasaraylidan 98´i nefret ediyordu Polat´tan zaten.

Kaldi ki, ondan evvel en sevilen adamlarin basinda gelirdi Adnan Polat. Düsünün yani Galatasaray´i nasil batirdigini.

Feldkamp'tan sonra mutlaka düzgün birini getirmeliydik teknik direktör olarak. Michael Skibbe'nin batirmadigi takim yoktu, taniyan eden yoktu gidip hangi akla hizmet onu getirdiyse cok merak ediyorum. Rjkaard ne yapabilir ki o kadroya? sanirim 2 sene kaldi bizde orta sahada mustafa sarp ayhan oynuyordu

Rijkardidi iyi hoca yapmak zaten en basindan büyük hataydi. Cruyfun kurdugu barca systeminin basina dur denildi oda durdu. ne daha önceki hocalik perfomansi nede sonrasinda herhangi bir basarisi yokdur.

Bu ispanyanin hocasi del bosque icinde gecerlidir. bu del bosque kadar cin adam ben daha görmedim. hocaligi resmen yerlerde sürünüyor ama iyi takim, yani otomatige baglamis bir takimin basina gecip meyvesini yigiyorlar.

ispanya milli takimin asil hocasi xavidir ve barca systemidir.

Sevmeyebiliriz, Terim ile arasi acik dedikodulari cikti diye gicik olmus da olabiliriz, ama Tulun 10 kere cebinden cikarir Sezgin´i.

Bakmayin, iyi bir futbol adamidir. Anlar yani futboldan. 2006 sampiyonlugunda katkisi unutulmamali.

Adnan Polat hakkimizi bile koruyamiyordu. Ilk senesi heyecan vericiydi, kabul ediyorum zaten. Nankörlük etmeyeyim.

Ama sonraki dönem herseye bedel zaten. O dönem 100 Galatasaraylidan 98´i nefret ediyordu Polat´tan zaten.

Kaldi ki, ondan evvel en sevilen adamlarin basinda gelirdi Adnan Polat. Düsünün yani Galatasaray´i nasil batirdigini.

Kusuruma bakma ama Zapata icin Galatasarayin kalecisi diyen adam icin ben futboldan anladigini pek zanetmiyorum.

VE polat batirmadi Galatasarayi. en basda rahmetli canaydin maalesef batirdi bu camiayi maddi anlaminda. polat bunun acisini cekdi resmen.

Aysal, bu sene Selçuk ve Muslera'yı satıp seneyede şampiyon olamayalım, bakın görün Aysal'ı çok beğenenler neler neler der.....

Neyse transfere geri dönelim.

Skibbe, Rijkaard'dan çok daha eksik takımla daha iyi oyunlar oynattı.

Fener transfer yapmis ,Forum yine küllü harap olmus,yazik yine millet birbirine düsmüs.:(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt