Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
Skibbe, Rijkaard'dan çok daha eksik takımla daha iyi oyunlar oynattı.
skibbe rijkardan cok daha iyi hoca. skibbeyi begenmiyorum ama bu arada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skibbe, Rijkaard'dan çok daha eksik takımla daha iyi oyunlar oynattı.
Rijkardidi iyi hoca yapmak zaten en basindan büyük hataydi. Cruyfun kurdugu barca systeminin basina dur denildi oda durdu. ne daha önceki hocalik perfomansi nede sonrasinda herhangi bir basarisi yokdur.
Bu ispanyanin hocasi del bosque icinde gecerlidir. bu del bosque kadar cin adam ben daha görmedim. hocaligi resmen yerlerde sürünüyor ama iyi takim, yani otomatige baglamis bir takimin basina gecip meyvesini yigiyorlar.
ispanya milli takimin asil hocasi xavidir ve barca systemidir.
Fener transfer yapmis ,Forum yine küllü harap olmus,yazik yine millet birbirine düsmüs.![]()
del bosque zaten tam bir facia, o oyuncu grubuyla rezil olan adam afrikaya kacsin zaten
real madrid kariyeri var diyenler olabilir ama daha önce jupp heynckes capello gibi adamlarin yaninda yardimci antrenördü
dünyanin en sansli adamlarindan biri del bosquedir
Fenerbahce´yi sallayan bile yok merak etmeCan sikintisindan eski dönemlere gecis yaptik
![]()
Ben fenere sallayan var demedim,fener transfer yaptigindan milletin kimyasi bozulmus manasinda söyledim.![]()
Ben fenere sallayan var demedim,fener transfer yaptigindan milletin kimyasi bozulmus manasinda söyledim.![]()
Bende o manada söyledim zatenFenerbahce´yi takan yok anlaminda
![]()
fener ile ne alakasi var ki bunun ? taraftarin kac gündür kimyasi bozuk zaten transfer konusunda. fener ile ne alakasi var bunun anlamadim bende simdi![]()
anlamicak birsey yok fatih,bir normal transfer üzüntüsü var birde en yakin rakibinin yaptigi transfer yüzünden olusan cift kat moral bozuklugu var.
Halen anlmadiysan daha genis bir sekilde anlatirim kardesim![]()
hm.. bilmiyorum. millet niye bir emeniki transferinde üzülsün ki. webonun kopyasi emeniki hemen hemen. biraz daha güclü okadar. webo elki oyun icinde daha faydali hata.
alex volume2 alsaydilar üzülürdüm ama ciddi ciddi yalan yok
bu emeniki transferine üzülen varsa üzülmesinler. muthis gereksiz transfer bence yani.
Lİgtv Arda için Ahmet Bulutla temasa geçildi diyor.
Herifin teki 4 saat önce şunu yazmiş...
Asaletin Yeter @uA1905od Korumalı hesap 4 sa
BİLGİ | Arda Turanın menajeri Ahmet Bulut dün ve bugün Madrid de görüşmeleri sürdürüyor !!!!!
Adam ne dediyse çıkıyor hayret