Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'nın gelesi yok da insan bekliyor işte. :dispirited:

Yalniz o değilde, olumlu bir twit gelince Arda gelmez bosuna umutlanmayin, Olumsuz bir twit gelince de olurmu öyle sey ya o nerden bilecek gelir Arda oluyor :)

Umarim bu sene parcaliyi giyer Arda...

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

arda nin gelmesini isteyenler istemeyenler anketi yapsak acaba ne cikardi ,tabiki yabanci siniri olmasa.

Ne kadar istesemde bende bu sene geleceğini sanmıyorum ama seneye kesin gözüyle bakıyorum

şu culionun lisansını iptal edip 1 sene a2 ye neden göndermedikte parasını verdik şerefsizin ? lisansını çıkartmazsan meloyu oynatabilirdik diye biliyorum ?

Peki sence Arda 24 milyon euro eder mi?

Ardayi son 4-5 ayda 5-6 kez izledim. Sadece güclü takimlara karsi izlemeyi tercih ettim. Barcelona maclarini özellikle izlemeye calistim. Arda bu maclarda cok kötüydü.

Ardanin Avrupada Chealse gibi bir takima transfer yapmasi icin, hem Real, Barca seviyesindeki takimlar karsisinda perfonmans göstermesi lazim, hemde assist ve gol sayisi olarak en azindan cift haneli rakamlara ulasmasi lazim. 2013 yilinda Ardanin A.Madridle La Ligada yaptiği assist sayisi 1, gol sayisi 1.

Dogru diyorsun ama takimda ofansif anlamda kreatif oyuncu sayisi az. Atletico Madrid daha cok kontra atak tarzi oynayan bir takim. Bu eskilerden gelen bir gelenek. Takim ileride fazla top tutmaya müsait bir oyuncu grubuna sahip degil. Kazandiklari maclarin cogunda rakip takimdan daha az topla oynayarak kazaniyorlar (zayif rakiplere karsida bu böyle).

Dikkat edersen zaten büyük takimlara karsi takim olarak hep aciz duruma düsüyorlar. Arda sürekli geri geliyor ve top caliyor. Ispanya'da ofansif oyuncular arasinda ilk 3 sirada top calma olayinda. Enerjisini daha cok defansa harciyor. Simeone ile birlikte Atletico Madrid cok iyi kapanan bir takim oldu. Bütün takim topun arkasina geciyor. Ayrica Arda süratli oyuncuda degil bireysel olarak ön plana ciksin. Ben Arda'nin etrafinda kaliteli oyuncular ile kendi potansiyelini daha fazla gösterecegini düsünüyorum.

Arda bundan 3-4 sene önce cok rahat 15 milyon yapiyordu. Simdi cok rahat yapar bence 24 milyon.

Boşa umutlanmayın beyler ne Arda gelir ne de Kerim Frei. Eskiden olsa iyi kötü Şeref Aydın vardı, şimdi kolpa twitter duyumcularına tamah ediyorsunuz. Hayırlısı artık yaa.

arda gelir der biri gelmez der biri siz bırakın bu işleri zevkini yaşayın Allaha bırakın gerisini

Milos krasiç takımda oynatılmadığım için fenerdeki şartların yarısına bile başka kulübe razıyım demiş keşke bizdeki bazı yabancılarda böyle kendine saygılı olsa

ard

Boşa umutlanmayın beyler ne Arda gelir ne de Kerim Frei. Eskiden olsa iyi kötü Şeref Aydın vardı, şimdi kolpa twitter duyumcularına tamah ediyorsunuz. Hayırlısı artık yaa.

ardayı anladım da kerim niye gelmiyor takımnız urfaspor değil Galatasaray kerimi de alamıyorsa dogba snejder selçuk melo falan gitsin klübü kapatalım

Yabanci siniri olmasaydi, Ardayi istemezdim. Fakat yabanci sinirlamasi nedeniyle Ardaya mecburuz.

Eğer Arda gelmek isterse, Ardayi alacağimizi düsünüyorum fakat Ardanin gelmek isteyeceğini pek sanmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt