- 2 Temmuz 2011
- 140.164
- 60.241
- 5.628
nabıyosunuz la devrimciler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altı üstü mevcut kadroya Arda'yı ekledim. O olmasa Emre Çolak, Amrabat vs. oynayacak. Hem Arda'nın defansif yönüde iyidir.
Drogba-Burak aynı anda oynamazı kastediyorsan, ben zaten ilk 11 olarak demedim. Sahip olduğumuz ofansif gücü belirttim![]()
öyle yrd etmekle olmuyor işte.gecen sene buyuk maçlarda gördük gerci coğu maçta gördük rezil futbolu.
Arkadaslar bütün gün yoktum Arda konusunu yine acilmis kaynak nedir bu konuda...
nasil ? hangi rezil futbol ?! takim savunmasi genelikle fena yapmadik bence. sorun bireysel hatalardan kaynaklaniyordu daha cok. simdi isim vermek istemiyorum zaten cok elestirdim onlari.
%91 işte
Valla Arda ismini twitdeki herkes yazmaya başladı, bilende bilmeyende yazıyor.
Bir ara Arda'nın olduğu sanılan İnstagram hesabından bir resim yayınlandı, sonra fake olduğu anlaşıldı.
Kesin birşey olmamakla beraber Arda sesleri çoğalmaya başladı.
%91 işte
Valla Arda ismini twitdeki herkes yazmaya başladı, bilende bilmeyende yazıyor.
Bir ara Arda'nın olduğu sanılan İnstagram hesabından bir resim yayınlandı, sonra fake olduğu anlaşıldı.
Kesin birşey olmamakla beraber Arda sesleri çoğalmaya başladı.
nabıyosunuz la devrimciler
Tsk ederim renktas demek ki ortada daha birsey yok... Ozaman bu is yas diyelim...![]()
Adamlar 25 milyona Diego Costa'yi birakmadi Arda'yi satarlarsa 24'den asagiya satmazlar. Zaten baska takimlardan teklifler vardi ben bize gelecegini hic düsünmüyorum. Adam Ispanya'da piyasa yapmis, bu kadar ucuza birakmazlar. Avrupa'da satin almak icin kapida bekleyen bir sürü takim var.
bir Arda bilmiyordur belkide olanlardan![]()