Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle yrd etmekle olmuyor işte.gecen sene buyuk maçlarda gördük gerci coğu maçta gördük rezil futbolu.

nasil ? hangi rezil futbol ?! takim savunmasi genelikle fena yapmadik bence. sorun bireysel hatalardan kaynaklaniyordu daha cok. simdi isim vermek istemiyorum zaten cok elestirdim onlari.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Hakan

Selcuk Melo Arda

Sneijder

Drogba Burak

Muslera

Eboue Semih Gökhan Carlinhos

Selcuk Melo

Kerim Sneijder Arda

Drogba/Burak

Arda - Kerim - Carlinhos gelirse müthis olur 6 yabancili kadro yapmakta pek´de zorlanmayiz...

Arkadaslar bütün gün yoktum Arda konusunu yine acilmis kaynak nedir bu konuda...

%91 işte:)

Valla Arda ismini twitdeki herkes yazmaya başladı, bilende bilmeyende yazıyor.

Bir ara Arda'nın olduğu sanılan İnstagram hesabından bir resim yayınlandı, sonra fake olduğu anlaşıldı.

Kesin birşey olmamakla beraber Arda sesleri çoğalmaya başladı.

nasil ? hangi rezil futbol ?! takim savunmasi genelikle fena yapmadik bence. sorun bireysel hatalardan kaynaklaniyordu daha cok. simdi isim vermek istemiyorum zaten cok elestirdim onlari.

hangi maçta iyi oynadık 3-5 maç hariç.içerde küme düşen mersin ve orduya bile yeniliyorduk..

Bir ara Arda'nın olduğu sanılan İnstagram hesabından bir resim yayınlandı, sonra fake olduğu anlaşıldı.

Tsk ederim renktas demek ki ortada daha birsey yok... Ozaman bu is yas diyelim...:)

Arda ve sol bek transferi bu takımı süper birşey yapar:)

bir Arda bilmiyordur belkide olanlardan :p

66 numara seni bekliyor gel be arda gel artik...

368816786.jpg

Galatasaray'ın transfer listesindeki yıldız isim Kerim Frei'ın menajeriMartin Wiesner, Eurosport Türkiye'ye çok önemli açıklamalarda bulundu. İsviçreli FIFA menajeri Weisner, Galatasaray'ın Kerim ısrarı ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Eurosport Türkiye İstihbarat Şefi Alper Aslan'a konuşan Weisner, sarı kırmızılı ekibin teklifini doğruladı.

FIFA menajeri Weisner, Galatasaray'ın Fulham ile transfer görüşmesini yaptığını ancak futbolcusu Kerim Frei adına şu an açıklanacak bir durum kaydedilmediğini ifade etti. Kerim'in çok iyi bir futbolcu ve gelecek vaad eden bir yıldız adayı olduğunu belirten Weisner, birkaç gün içinde gerekli açıklamaları yapabilecek duruma geleceklerini de sözlerine ekledi. Weisner son olarak Fulham'a yapılan teklifte anlaşmanın olup olmadığını da henüz bilmediklerini belirtti.

Tsk ederim renktas demek ki ortada daha birsey yok... Ozaman bu is yas diyelim...:)

Net birşey yok ama, yazılanlara göre herşey olumlu. Şimdiye kadar kimseden olumsuz birşey gelmedi.

Ahmet Bulut'un Madrid yöneticileri ile konuşmaya bile gittiği söylendi, hatta lig tv bunu haberınde söylemiş.

Bekliyoruz biz de, umarım olur:)

Arda falan gelmez boşuna hayal kurmayın.Hatta adam akıllı bir transferde olmaz.En fazla K.Frei gelir bir de belki Riera'yı kandırabilirsek son anda köylü Carlinhos'u getiririz.

Neyse herkese iyi geceler.Ramazan bayramınızda şimdiden mübarek olsun...

Saffet Ulusoy‏@saffetulusoy1 sa

seni buralARDA bir özleyen var.. pic.twitter.com/OErRqRYnfT

çok yakın arkadaşlar ardayla profil fotosunuda değiştirip ardayla bir resmini koymus , kim dese şüphe duyarım ama saffet ulusoy bunu yazdıysa bu iş bitmeye çok yakın demektir renktaşlar

Adamlar 25 milyona Diego Costa'yi birakmadi Arda'yi satarlarsa 24'den asagiya satmazlar. Zaten baska takimlardan teklifler vardi ben bize gelecegini hic düsünmüyorum. Adam Ispanya'da piyasa yapmis, bu kadar ucuza birakmazlar. Avrupa'da satin almak icin kapida bekleyen bir sürü takim var.

Peki sence Arda 24 milyon euro eder mi?

Ardayi son 4-5 ayda 5-6 kez izledim. Sadece güclü takimlara karsi izlemeyi tercih ettim. Barcelona maclarini özellikle izlemeye calistim. Arda bu maclarda cok kötüydü.

Ardanin Avrupada Chealse gibi bir takima transfer yapmasi icin, hem Real, Barca seviyesindeki takimlar karsisinda perfonmans göstermesi lazim, hemde assist ve gol sayisi olarak en azindan cift haneli rakamlara ulasmasi lazim. 2013 yilinda Ardanin A.Madridle La Ligada yaptiği assist sayisi 1, gol sayisi 1.

sneijderin pasıylan harekatlanan kerim frei atıveriyor golü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt