Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper kupayi eze eze alip, pazartesi de Arda aciklansa varya.

Dehset´ül vahset el muazzeemi ibn bomba olur valla

Asaletin Yeter‏@uA1905odGeschützter Accountjetzt

Eğer bu takıma Arda Turan ve Carlinhos transferleri gerçekleşirse nasıl bi takım olucağımız belli değil perişan ederiz herkesi valla :)

Asaletin Yeter‏@uA1905odGeschützter Accountjetzt

Eğer bu takıma Arda Turan ve Carlinhos transferleri gerçekleşirse nasıl bi takım olucağımız belli değil perişan ederiz herkesi valla :)

Harbiden, şu 2 transfer yapılırsa mükemmel bir kadromuz olacak.

Bence 2 transfer içinde ne gerekiyorsa yapılmalı, ödeyeceğimiz paralardan daha fazlasını kazandırır bunlar bize...

Arda transferi olmazsa *********************,Asaletin Yeter,Loveforfootball,ftw,Saffet Ulusoy,Arda'nın kuzeni ve Raşit Altun sırasıyla sağlam hakaret yiyecek benden :D Hepsi gazı birbirinden aldı,coştukça coştu.

Terim süper kupa macinda sahada olacak mi (3 mac ceza varmis da ha...)

:D hiç kusura bakma da içerdeki cluj içerdeki manchester maçını izleyip kanser olmayan var mıydı? Burak rakip defansın kucağında bekler umut boş boş koşar kanatlar işlemezdi. Drogba geldikten sonra kreatif oyuncu eksikliüimiz giderildi

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ne alakası var? Ben takıma katkısı olmadı mı dedim.

Drogba geldi bizi şampiyon yaptı demek yanlış dedim. Zaten şampiyon takımımız vardı, her türlü şampiyon olurduk zaten.

Burak'a neden her maç sövüp saydırdığınız zaten onla ilgili yorum yaparken de belli oluyor. Her maç rakip defansın kucağında bekliyor dediğin adam, maç boyu milyon tane koşu atıp savunmanın dengesini bozan adam. Her maç gol pozisyonuna girip, her maç golünü atan adam. Sizin kucakta bekleyen forvet tanımınız biraz farklı sanırım.

Arda transferi olmazsa *********************,Asaletin Yeter,Loveforfootball,ftw,Saffet Ulusoy,Arda'nın kuzeni ve Raşit Altun sırasıyla sağlam hakaret yiyecek benden :D Hepsi gazı birbirinden aldı,coştukça coştu.

yolun açıktır renktaş sıkılırsan söyle ben devam ederim..

Yarın ********************* gazetesi şoyle haber bekliyorum

Veeee Arda Turan Galatasaray'da Arda Turan transferı ogleden sonra borsayha bildirmesi bekleniyor bla bla...

Söylenenler dogrudur kesinlikle. Bu kadar kisi olumlu konustuguna göre is ciddidir.

Zaten olay Arda´da bitiyor, bunu hep söyledik. Nasil gittiyse ayni sekilde döner. Imkansiz bir durum yok.

Basarisiz sikeciler her sene 10-13 Milyon Euro patlatmasini biliyor da, biz mi yapamayacagiz?

Arda kararini verdiyse is biter, belkide bitmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt