Onur Şahan
Cezalı
- 4 Haziran 2011
- 13.450
- 1
- 1.053
Loveforfootball@Loveforfootball1m
Arda adım adım geliyor.Pürüz çıkmazsa Riera gidip Carlinhos da geliyor.Son transfer hedefi Bursasporlu Şener ve Ogulcan.
Ayrıyeten Farfan nani frei
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda adım adım geliyor.Pürüz çıkmazsa Riera gidip Carlinhos da geliyor.Son transfer hedefi Bursasporlu Şener ve Ogulcan.
Seneye nani ve Drogba giderse 1 forvet .Nani seneye kaldı![]()
Asaletin Yeter@uA1905odGeschützter Accountjetzt
Eğer bu takıma Arda Turan ve Carlinhos transferleri gerçekleşirse nasıl bi takım olucağımız belli değil perişan ederiz herkesi valla![]()
Terim süper kupa macinda sahada olacak mi (3 mac ceza varmis da ha...)
hiç kusura bakma da içerdeki cluj içerdeki manchester maçını izleyip kanser olmayan var mıydı? Burak rakip defansın kucağında bekler umut boş boş koşar kanatlar işlemezdi. Drogba geldikten sonra kreatif oyuncu eksikliüimiz giderildi
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Arda transferi olmazsa *********************,Asaletin Yeter,Loveforfootball,ftw,Saffet Ulusoy,Arda'nın kuzeni ve Raşit Altun sırasıyla sağlam hakaret yiyecek bendenHepsi gazı birbirinden aldı,coştukça coştu.