Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak iyi oyuncu tamamda her an adamin performans dusecekmis hissi veriyor bana. Son 2 senedeki burak olacaksa eger onumuzdeki sene satilmamasindan yanayim. Olduki satildi diyelim burak'in yerini dolduracak bir forvete veya arda'ya kesinlikle ihtiyac var. Cok guc kaybederiz diger turlu.

Tek forvete donecez gibi bu sene burak drogbadan zor alir formayi. Drogbaninda en fazla oynayacagi 2 sene bizde. Drogbadan alinamayan forma performansini nasi etkiler bilinmez. Zor bi durum kisacasi iki ucu b*** degnek.

»» tapatalk ««

090820130127493171737_2.jpg

İşte Arda Turan'ın fiyatı

Ünal Aysal’ın 8 milyon euro’luk teklifini kabul etmeyen ve komik bulan Jesus Gil, 12 milyon euro artı Riera önerisine de olumlu yaklaşmayıp 17 milyon euro talep etti. Galatasaray Başkanı, Fatih Terim ile görüşüp karar verecek ancak transfer çıkmaza girdi.

ATLETİCO MADRİD BAŞKANI, GALATASARAY’IN ÇOK İSTEDİĞİ ARDA’NIN FİYATINI AÇIKLADI

Galatasaray  Başkanı Ünal Aysal’ın ısrarlı Arda teklifleri en sonunda sonuç verdi. Atletico Madrid’in bir türlü satmaya yanaşmadığı Arda için sürekli nabız yoklayan Aysal’a, Jesus Gil net bir rakam telaffuz etti. Aysal’ın 8 milyon euro’luk teklifini komik bulan ve kabul etmeyen Atletico Madrid Başkanı Gil, 24 saat önce kesin bir dönüş yaparak Galatasaray’a, “17 milyon euro verin Arda’yı alın” cevabını verdi. Arda için son olarak sattığı 12 milyon euro rakamını baz alan Ünal Aysal ise şu anda 17 milyon euro’luk dev rakamı Arda’ya verip vermeme konusunda kararsız.

Nihai kararı Terim verecek

Aysal son olarak Atletico’ya Riera artı 12 milyon euro teklif etmişti ancak Gil bu teklife olumlu yaklaşmadı. İspanyol futbolcu da Atletico’dan Galatasaray’dan aldığı 3 milyon euro’yu talep ettiği için, rakam 17 milyona kadar çıktı. Aysal, Arda için son kez teknik patron Terim ile görüşecek ve transfer netlik kazanacak. Terim’in görüşünü bildirmesinin ardından Aysal, 17 milyon euro’yu vermeyi kabul ederse bayram sonrası Arda’nın transferi için hemen düğmeye basılacak.

Melo’dan bayram mesajı

17 milyon euro’nun 7 milyonunu peşin, 10 milyonunu 4 taksitte ödemeyi planlayan Aysal’ın toplam rakamı fazla bulduğu ve transferin çıkmaza girebileceği belirtiliyor. Öte yandan Galatasaraylı taraftarların gözbebeği Felipe Melo yine gönülleri fethetti. Brezilyalı yıldız Twitter üzerinden bu defa Türkçe olarak yayınladığı Ramazan Bayramı mesajı ile takdir topladı. Felipe Melo mesajında, “Bütün Müslümanlar’ın bayramlarını en içten dileklerimle kutlarım, herkese iyi bayramlar” sözlerine yer verdi.

Alper Mert

********************* gazetesi almaya gidiyorum bakarim arda haberi ne cikacak :D

17 + rierayı kabul ediyorlarsa alın işte 14 e almış olacağız bir nevi riera kalırsa yattığı yerden zaten 3 alacak 3 milyondan kurtulmuş oluruz

beşiktaşın muhtemel rakipleri belli mi

[attachment=2719:upload_2013-8-9_10-32-3.png]

Besiktas ve Trabzonunun muhtemel rakipleri bu 31 takimdan ikisi olucak.

Bir kac saat sonra UEFA Kura gruplarini belirleyecek.O zaman secenek 31 den 5 inecek her iki takim icinde.

Ekli dosyalar

• upload_2013-8-9_10-32-3.webp
    upload_2013-8-9_10-32-3.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 282
insallah bizim Garabaga ya Besiktas cikar yada Salzburg

Cas Besiktas ve Sikebahceye kitleyecegi icin.Direk gruplara kaliriz ;)

arda2_F1NH5.jpg

G.Saray'dan Arda seferi!

Galatasaray, Arda Turan transferi için harekete geçti. Sarı-kırmızılı kulüp, Atletico Madrid ile görüşüp yıldız futbolcuyu Türkiye'ye getirmeyi amaçlıyor.

Emirates Cup sonrası transfer politikasına yeniden yön veren Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in kadroda görmek istediği Arda Turan konusunda girişimlerini hızlandırdı.

Sarı-kırmızılılar Arda'ya yılda 3 buçuk milyon euro, İspanyol kulübüne ise bonservis bedeli olarak 14 milyon euro ve Riera'yı vermeyi planlıyor. Ancak Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, Arda Turan'ın takımın kilit oyuncularından biri olduğunu ve bırakmayı düşünmediklerini belirtmişti.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın önümüzdeki günlerde Atletico Madrid Başkanı Gil ile görüşüp transfer için son hamlesini yapması bekleniyor. Sarı-kırmızılılar transfer sezonu başında da Arda için girişimlerde bulunmuş ancak sonuç alamamıştı.

https://www.ntvspor.net/haber/futbol/91975/g-saraydan-arda-seferi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HRpmKEaj9e4[/media]

Burak giderse yerli bir 3.forvet alınmalı..Necati zor şu saatten sonra , bana göre Mevlüt ve Umut aynı tip oyuncular...

[media]https://www.youtube.com/watch?v=wnutiXlxx4E[/media]

İkisinden biri alınmalı...Bir Burak performansı olmaz ilk sezon hemen ama özellikle Muhammet Hakan Şükür'e çok benzeme potansiyeli taşıyor..Drogba'nın arkadasında kesinlikle birşeyler kapar.

ne hakan sükürü ya. muhamed demir 2 kere dünya ya gelse yinede hakan sükürün H si olamaz. bunun kadar overrated bir oyuncu ne duydum türkiyede nede gördüm.

sanki millet bu cocugun akrabasi menajeri.

bir kalitesi var ama öyle vay vay süper de degil asla. zaten son 2 yilda sakatliklar ile bogusuyormus galiba ki kariyerini ciddi cekilde etkiler bunlar.

cöp !!! diger isim hakinda pek bir sey bilmiyorum vallahi. yorumum yok :)

Dün Arda Galatasarayda haberi yapan kisi, bugün Ünal Baskanin Gil Marini ikna edeceğine inandiğini yaziyor. Sizce doğru olma ihtimali var mi?

Fatih Hocanin transfer hakkinda konusulmasini yasakladiği söyleniyordu. Transferleri yürüten 2-3 kisi haricinde kimseye bilgi verilmeyecek, transfer bittiğinde aciklanacak deniyordu. Bu yüzden kimsenin transferler konusunda bir sey bildiğini sanmiyorum.

Ardayi unutun. bugün gaztesindeki demeci dogru bence baskanin. bu is olmayacak ..neyse hani bizim sol bek o_O

Eidt: düzeltim mesaji. drogba da nerden ciktiysa artik sabah sabah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt