Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş, sol bek transferi konusunda Jose Holebas ile el sıkıştı. Yunan futbolcu için kulübü Olimpiakos ile de uzlaşan siyah-beyazlıların transferi kısa sürede açıklaması bekleniyor. (NTV Spor)

Beşiktaş'ta iyice çöplüğe döndü. :) Sivasspor bile daha iyi transferler yapıyor bunlardan.

BRLU7vdCAAIrTmL.jpg

Kerim Frei'ya noldu, hani iş bitmişti, 5 yıllık sözleşmeler falan.. Yine mi goygoy?

arda transferi olmaz da olursa sevinçten yıkarım ortalığı o yüzden şimdilik timsah modundayım gelmeden uyandırmayın arkadaşlar

bu nargile ne ise yarar ?! nasil bir etki yapior ? hayatimda hic denemedim de ondan soruyorum :)

Nargile ile keyif yaparsın arkadaşlarınla muhabbet ederken güzel güzel fokurdatırsın nargileni yıllardan beri bir gelenek bir kültür bu bizim için.

Sağlık açısından bazı zararları olduğu söyleniyor zaten nargile içtikten hemen sonra hafif bir spor yaparsanız ciddi çarpıntı hissedersiniz buda gösteriyor problemli olduğunu yeni başlayanlarda acayip kafa yapıyor kendimden biliyorum ama güzel yapan yerde püfür püfür havada arkadaş ortamında içince cidden çok keyifli oluyor.

Kerim Frei'ya noldu, hani iş bitmişti, 5 yıllık sözleşmeler falan.. Yine mi goygoy?

Anlaşılmış Fırat Günayer ve 365G24S'de mevcut malum haberler.

Sanırım Arda transferi bekleniyor (beraber açıklansın diye) , yada Arda olayı bizimkileri baya bir uğraştırdı o yüzden hemen açıklamıyorlar.

Bitmiş yani öyle diyorlar.

Bu arada arda gelsin cidden çok sevinirim şu maçlarımızı izleyince ortaya çok net bir şey çıkıyor topu drogba ve sneijdere getirdiğimiz her an gol tehlikesi yaratıyoruz ne zaman topu oralarda tutmaya başlıyoruz sürekli pozisyonlara giriyoruz. Ardada maşallah topu aldımı çok iyi saklıyor kaybetmiyor zeki çalım yeteneği olan sol beke yardım eden bir oyuncu hemde yerli daha ne olsun?

Her ne kadar performansı çok kötü olsa da Hamit gibi tecrübeli bir oyuncunun yedek kulübesinde olmasına yol açar bu transfer buda çok önemli bir şey bence Hamit gibi birinin yedekte beklemesi.

Bu arada arda gelsin cidden çok sevinirim şu maçlarımızı izleyince ortaya çok net bir şey çıkıyor topu drogba ve sneijdere getirdiğimiz her an gol tehlikesi yaratıyoruz ne zaman topu oralarda tutmaya başlıyoruz sürekli pozisyonlara giriyoruz. Ardada maşallah topu aldımı çok iyi saklıyor kaybetmiyor zeki çalım yeteneği olan sol beke yardım eden bir oyuncu hemde yerli daha ne olsun?

Her ne kadar performansı çok kötü olsa da Hamit gibi tecrübeli bir oyuncunun yedek kulübesinde olmasına yol açar bu transfer buda çok önemli bir şey bence Hamit gibi birinin yedekte beklemesi.

Ardanin bir özeligi var ki tam drogbalik. ters yönden orta yapa bilmesi tam adresse. bu tür ortalari yapan dünyadan baska kimse yokdur devamlilik ve isabet anlaminda. ben tanimiyorum en azindan.

tam drogbalik ortalar resmen. cok gol atirir ona.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Selçuk Melo

Burak Sneijder Arda

Drogba

#Her Hafta Bir (1) Yabancı Rotasyona.

:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:​

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Selçuk Melo

Burak Sneijder Arda

Drogba

#Her Hafta Bir (1) Yabancı Rotasyona.

:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:​

Kardeşim forumdaki şom ağızlılar gelmez diyorlar Arda için. Aynı kişiler Sneijder içinde gelmez diyenlerdi. Bunun dışında Kadro iş yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt