- 30 Nisan 2012
- 13.429
- 1.526
- 1.468
6 dakkikadan beri seyrediyorum resmi,daha yeni yazabildim daha dogrusu yeni kendime gelebildim
ayip valla![]()
Neyse renktaş. Zaten bende acıktım. Gece gece bi yerlerimiz şişmesin şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6 dakkikadan beri seyrediyorum resmi,daha yeni yazabildim daha dogrusu yeni kendime gelebildim
ayip valla![]()
Beşiktaş, sol bek transferi konusunda Jose Holebas ile el sıkıştı. Yunan futbolcu için kulübü Olimpiakos ile de uzlaşan siyah-beyazlıların transferi kısa sürede açıklaması bekleniyor. (NTV Spor)
ama arda tranfer dedkodusuna rağmen hiç ilgi yok forumda
Nargile neyli hocam afiyet olsun bu arada.
valla cilekli ama herif kazikladi beni mentollü cilekmis ama olsun karistirdim elma ile güzel oldu:nargile:
valla cilekli ama herif kazikladi beni mentollü cilekmis ama olsun karistirdim elma ile güzel oldu:nargile:
bu nargile ne ise yarar ?! nasil bir etki yapior ? hayatimda hic denemedim de ondan soruyorum![]()
Abi sütlü kavunluyu bi ara dene bence![]()
bu nargile ne ise yarar ?! nasil bir etki yapior ? hayatimda hic denemedim de ondan soruyorum![]()
Abi sütlü kavunluyu bi ara dene bence![]()
Kerim Frei'ya noldu, hani iş bitmişti, 5 yıllık sözleşmeler falan.. Yine mi goygoy?
Bu arada arda gelsin cidden çok sevinirim şu maçlarımızı izleyince ortaya çok net bir şey çıkıyor topu drogba ve sneijdere getirdiğimiz her an gol tehlikesi yaratıyoruz ne zaman topu oralarda tutmaya başlıyoruz sürekli pozisyonlara giriyoruz. Ardada maşallah topu aldımı çok iyi saklıyor kaybetmiyor zeki çalım yeteneği olan sol beke yardım eden bir oyuncu hemde yerli daha ne olsun?
Her ne kadar performansı çok kötü olsa da Hamit gibi tecrübeli bir oyuncunun yedek kulübesinde olmasına yol açar bu transfer buda çok önemli bir şey bence Hamit gibi birinin yedekte beklemesi.
ikisi aynı 11 de oynayamaz mı?
Muslera
Eboue Semih Chedjou Carlinhos
Selçuk Melo
Burak Sneijder Arda
Drogba
#Her Hafta Bir (1) Yabancı Rotasyona.
:ka19::ka19::ka19::ka19::ka19: